X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kom tot rust met Tacoyo

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van nathie nathie Auteur op infoyo sinds
24 Augustus 2008


Bekijk het profiel van nathie
Datum: 15-09-2008
Auteur: Nathie
Druk, druk, druk. Ken je dat? Te veel stress is slecht voor onze gezondheid. Dat weet iedereen. Daarom is het belangrijk dat je die stress ergens kwijt kan. In Nederland bestaat er anti-stress training in een combinatie van lichaams-, loop-, ademhalings-, yoga- en ontspanningsoefeningen. Er wordt daarbij gewerkt met aangepaste muziek: zowel popmuziek, als klassieke en meditatieve muziek.

Wat, voor wie?

Tacoyo staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga, Omgaan met stress. Het is 20 jaar geleden ontwikkeld door Taco Veldstra, een docent aan het Universitair sportcentrum in Leiden. In Nederland kent het succes, daar zijn reeds meer dan 5000 cursisten per jaar. Ook in BelgiŽ, in Lommel, is ondertussen een reeks gestart. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud. Je hoeft er niet getraind voor te zijn.
Tacoyo dient niet enkel voor tot rust te komen, je verbetert er ook je houding en figuur mee, je krijgt meer uithoudingsvermogen, kracht en je wordt leniger. Het werkt bovendien ook preventief . De oefeningen zijn zeer afwisselend, er wordt bijvoorbeeld ook gewerkt met gewichtjes, er wordt gejogd in de zaal,Ö Je kan er echt je verstand mee op nul zetten.
Het is bovendien ook geschikt voor mensen die willen afvallen, omdat er oefeningen inzitten die gebaseerd zijn op roeien, zwemmen en langlaufen.

Reacties op dit artikel
Stefkruip, 2010-01-25
( 0 )

Het is echt super lekker om te doen, helaas is het nog te weinig bekend en zijn er weinig plekken om de sport te beoefenen.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl