X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Bioresonantie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Roosje Roosje Auteur op infoyo sinds
23 November 2009


Bekijk het profiel van Roosje
Datum: 26-09-2008
Auteur: Roosje
Bioresonantie therapie een relatief nieuwe therapievorm met vele mogelijkheden. AllergiŽn verbeteren bv tot wel 90%.

Zo rond 2000 is er meer bekendheid gekomen aan de therapie bioresonantie.
In andere landen zoals Duitsland zijn er al veel huisartsen die met bioresonantie werken.
Met bioresonantie meet je trillingen in het menselijk lichaam. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in gezonde trillingen, afwezigheid of verzwakte vorm van trillingen en trillingen die duiden op ziekte cq. dysbalans in het lichaam.
Vanuit de biofysica is bekend dat elke materie en dus ook het menselijk lichaam, zijn organen en lichaamscellen een eigen frequentie of frequentiespectrum hebben. Deze electromagnetische / micromagnetische spanningen zijn d.m.v. moderne apparatuur meetbaar.  Door een patiŽnt in deze meetkring op te nemen kan men deze frequentie spectra meten. Wanneer er een afwijkende frequentie wordt gevonden dan kan door middel van dezelfde apparatuur deze afwijkende frequentie gespiegeld aan het lichaam worden terug gezonden, hiermee wordt de trilling uitgedoofd. Hierdoor kan het weefsel waar de "verkeerde" trillingen vandaan kwamen zich normaliseren. Chemische processen worden in het lichaam verkeerd aan gestuurd door disharmonische trillingen, waardoor vele ziektes ontstaan.
Dus cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie.

Met Bioresonantie heb je de mogelijkheid om eenvoudig en pijnloos allergieŽn op te sporen, maar ook bv. belanstingen met parasieten, bacterie, virussen of schimmels. Ook voedingstekorten kan men "meten".
Uit diverse onderzoeken blijkt dat genezingpercentages van 70% tot 90% veelvuldig voorkomen. AllergieŽn die succesvol behandeld kunnen worden zijn o.a hooikoorts, allergieŽn voor dieren, voedingsmiddelen, medicijnen, metalen zoals nikkel, cadmium etc. Wist u dat aan een ziekte vaak een allergie ten grondslag ligt?  Zo kunnen huidaandoeningen, waaronder eczeem maar ook astma, bronchitis, reuma en vele andere ziekten, ontstaan zijn vanuit een allergie voor bijvoorbeeld melk of tarwe.

Reacties op dit artikel
Vinkensteyn, 2008-12-02
( 0 )

Weet U of er ook iets bekend is over epilepsie met Bioresonatie therapie graag hoor ik dit van U.Onze Zoon van 23jr heeft dit n.l. maar alleen als hij zich erg druk en nerveus maakt.Ik hoop dat U ons een antwoordt hier op kunt geven.
Met Vriendelijke Groet Els Vinkensteyn.
Roosje, 2008-12-03
( 0 )

Eerlijk gezegd weet ik dit niet, en kan ik daar dus geen goed antwoord op geven.
Wat u eens zou kunnen proberen is wat extra magnesium, omdat dit bijdraagt aan de electrische geleiding van zenuwen en ook wel wordt ingezet ter voorkoming van epilepsie.
Magnesium wordt veel door het lichaam verbruikt in geval van stress en nervositeit, men is ook beter bestand tegen stress en nervositeit bij extra inname. Magnesium is niet giftig en hij kan gerust 400 mg per dag innemen.(bv. van Pharma nord, dit is een goed opneembare soort)
Succes!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl