X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De leeuw in 2009

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van arachna arachna Auteur op infoyo sinds
29 December 2008


Bekijk het profiel van arachna
Datum: 09-01-2009
Auteur: Arachna
De leeuw, er kan van alles gebeuren.Een jaar van verandering voor de leeuw. Komend jaar zal de leeuw oogsten wat er gezaaid is in de werksfeer. In 2009 zullen leeuwen op jacht zijn in de liefde, pas op! Misschien slapen ze als een poes, maar let op...er is altijd een oog half open die kijkt naar wat er allemaal voorbij komt.

De leeuw, verandering

De leeuw, verandering Liefde
Veel leeuwen zijn op jacht. Dit kan een serie van kortstondige en oppervlakkige relaties opleveren. Leeuwen die een vaste relatie hebben zullen ook hun ogen niet sluiten voor wat er allemaal rondloopt. Doe voorzichtig leeuw speel niet met gevoelens van anderen en kwets ook jezelf niet. Het is niet allemaal goud wat er blinkt! In November kan er een belangrijke gebeurtenis plaatsvinden op het gebied van de liefde. Het einde van 2009 zal iets minder woelig zijn dan het begin en het midden. Doe voorzichtig!

Werk
Er zal een verandering plaatsvinden op het gebied van werk. een nieuwe uitdaging kan aangegaan worden binnen het huidige werkveld. Ook kan er een voledige carriereswitch plaatsvinden voor ambitieuze leeuwen. Er zal groei ervaren worden, het gevoel dat te kleine schoenen eindelijk vervangen zullen worden door passende.
Tijd om trots te zijn op waar je je best voor gedaan hebt.

Gezondheid
De leeuw zal dit jaar van de zon genieten. Hij zal de weldaad voelen van de warmte op zijn huid en voelen dat dit hem kracht en energie brengt. In de zomermaanden zal de leeuw in zijn kracht zijn.Verzorg je huid goed voor en na het zonnetje. Pas ook op voor blessures in de sport een ongelukje zit in een klein hoekje.

Geld
Een nieuwe baan kan meer geld betekenen. Dit mag niet betekenen dat je je uitgiftepatroon erg gaat veranderen, je moet voorzichtig blijven doen. Een gokje wagen kan iets leuks opleveren dit jaar, maar veel gokken levert alleen maar veel verlies en verdriet op. iets geven aan een goed doel levert een goed gevoel op.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl