X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Er is meer tussen hemel en aarde?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( -3 )
RSS van Diacones Diacones Auteur op infoyo sinds
02 December 2008


Bekijk het profiel van Diacones
Datum: 18-01-2009
Auteur: Diacones
Er is meer tussen hemel en aarde is wat we zo met regelmaat horen en geschreven zien worden. Vaak als een dooddoener, om de discussie te stoppen en als en eindpunt van wat daarvoor een goed gesprek was.Is er meer?

De hemel, na de aarde

De aarde is de fysieke wereld, tastbaar en zichtbaar. What you see is what you get.
Natuurlijk zijn er nog wel geheimen en dingen die niet ontrafelt zijn nog, maar het is in ieder geval tastbaar en zichtbaar.

De hemel, woonplaats van God en bewaarplek van alles wat we (nog) niet kunnen verklaren. De spirituele wereld en de wereld van geloof zonder bewijs. De plek waar we naar toe hopen te gaan als we dood zijn, zodat het leven niet eindig is.
Wij geloven graag in elk sprankje hoop wat betreft de eindigheid van ons leven. eigenlijk de niet eindigheid van ons leven.
We willen niet geloven dat dit, ons leven hier op aarde, alles is wat er is.

Voorspellingen ingegeven door de geesten uit de astrale/hemelse wereld

Voorspellingen zijn niet zo moeilijk om te doen heb ik gemerkt. Ik doe geen voorspellingen maar heb er wat mee gespeeld.
Zoek je een nieuwe relatie en wil at allemaal maar niet lukken?
Heb je bindingsangst? Ben je in het verleden heel erg gekwetst door een vorige relatie waardoor je nu moeite hebt met vertrouwen?
Dit soort antwoorden wekt altijd veel herkenning op en meestal is het ook gewoon waar.
Kom je gewoon nooit iemand tegen? Speel je dan wel eens buiten is mijn vraag dan in ieder geval, en inderdaad, dit zijn ook vaak mensen die niet graag buiten komen, weinig del nemen aan de maatschappij.
Maar, zeggen ze dan, en medium vertelde dat er iemand op mijn pad zou komen en dat is al zo lang gelden, wanneer komt die persoon dan op mijn pad?
Als ik ze vertel dat ze dan wel op een pad moeten gaan lopen dan worden ze en beetje boos, mensen zoeken naar de makkelijke antwoorden waarbij ze zelf geen verantwoordelijkheid hoeven te dragen.
Ook bij het doen van voorspellingen is het dus zaak om goed naar je cliŽnt te luisteren en om niet kritisch te zijn en om je cliŽnt een toekomst te voorspellen die ze ook willen beleven.

Cold reading is gebaseerd op het lezen van de uiterlijkheden van de mensen en het goed luisteren en vissen naar de juiste ingang.
Let maar eensop als er iemand binnen komt, dan zie je een aantal dingen als kleding , sieraden, schoenen, ontwikkeling van taalgebruik, je krijgt en heel pakket gegevens door stem uitstraling.

Waar of niet waar

Het is lastig om te bewijzen dat een medium medium is of niet. Het is nog steeds niet echt bewezen dat r zoiets bestaat als helder zien of helder horen of dat handoplegging kan genezen.
Over het algemeen willen de paranormal mensen niet zo graag aan wetenschappelijk testen mee doen, vooral als er niet veel ruimte voor interpretatie is.
Voor mij is het allemaal onzin. Natuurlijk zijn er mensen die ene ander, misschien wel inclusief gedachten, beter kunnen lezen dan en ander maar om dat paranormaal te noemen gaat te ver.
Ik geloof ook dat er veel mediums en aanverwanten zijn die stellig geloven in hun eigen gaven, maar dat is iets anders dan aan te nemen dat het waar is.

Reacties op dit artikel
Tiara, 2009-01-19
( -1 )

Voor een deel ben ik het met je eens: er zijn inderdaad "mediums"die de boel oplichten maar er zijn ook mensen die echt paranormaal zijn denk maar eens aan Derek Ogilvie. Hij neemt dingen waar die hij niet heeft kunnen weten. Ik denk daarom dat je niet iedereen over een kam mag scheren.
Diacones, 2009-01-20
( -1 )

Http://logates.com/2008/05/12/derek-ogilvie-een-uitzending-geanalyseerd/
http://www.dokterlutser.nl/archives/derek-ogilvie-fluistermaar/
In een poging om critici de mond te snoeren, ging Ogilvie de uitdaging aan met de Amerikaanse scepticus James Randi. Randi, die eerder dit jaar nog te zien was in de TV Show van Ivo Niehe, loofde jaren geleden een beloning van een miljoen dollar uit aan het medium dat zijn of haar gave aan hem kon bewijzen via een door hem opgestelde wetenschappelijke test.
Hier zo maar een greep. Ik heb wel eens en show gezien en echt wel facinerend. Maar ga kijken naar cold readers(en hot readers)en ga dan zo een uitzending eens zorgvuldig analiseren/ Nu ik ben onglovig en heb nog steeds geen enkel bewijs gevonden voor het bestaan van mensen met huizen hypotheken en identiteiten in het hiernamaals. Net weer een boek uit: wat en onzin heet het. JA er is wel iets wat telepatie heet of iets wat er op lijkt. Met een klein beetje oefening ben ik een allraardigste cold reader, probeer het maar eens, er zijn boeken over
Normyo, 2009-01-28
( -1 )

Het bijzondere is, dat als je er rustig naar kijkt en er geen waarde oordeel aan koppelt, dat het eigenlijk niet uitmaakt of je gelooft in een wereld na de dood of niet. Je kunt het leven na de dood niet manipuleren door nu anders te leven, want je kunt niets materieels meenemen uit deze wereld.
Het enige waar het dus echt om gaat, is dit leven, dat moet je ervaren zonder na te denken over een leven na de dood.
Daarmee zou ik dan vervolgens kunnen zeggen, dat mensen die naar antwoorden zoeken van overledenen, dit niet moeten doen. Maar waar de meeste westerlingen het overeens zijn, is dat ieder mens vrij is om zelf te kiezen hoe hij of zij, zijn of haar leven wil leven.
Dat gezegd hebbende, kan ik hier ook stellen, dat wetenschappelijke methodes zoals die door Randi worden voorgesteld, zinloos zijn. Als Randi namelijk goed zou kijken naar wat er tijdens de activiteiten van mediums gebeurt, dan zou hij zien dat het niet willekeurig is. Dat kan twee redenen hebben. 1. Het is allemaal oplichterij. 2. De gebeurtenis is alleen van belang voor de persoon die het ondergaat. En als 2 geldt, dan kan er niets bewezen worden in een onderzoekssetting, want het doel van onderzoek is altijd te bewijzen, dat wat je denkt niet waar is. En dat is dus in zekere zin ook precies wat er altijd gebeurd in de onderzoeken van Randi.
Waar Randi volkomen gelijk in heeft, is dat het niet eerlijk is, dat slimme mensen de domheid van andere misbruiken. Maar dan zou hij er beter aan doen, om domme mensen slimmer te maken, dan te roepen je wordt misbruikt. Ik heb tenminste nog nooit gehoord, dat mensen slimmer zijn geworden van het feit, dat anderen riepen: Je moet slimmer worden.
Maar zoals ik al zei, gaat het er helemaal niet om te bewijzen dat er een leven na de dood is. Het gaat om dit leven en wat je hier ervaart. Want als er een leven na de dood is, dan is het enige wat we meenemen, dat wat we ervaren hebben.
Diacones, 2009-01-28
( -1 )

Dank, dat is ook wat ik vaak zeg, als er al een leven na de dood zal zijn dan zijn er geen huizen en hypotheken, het is in ieder geval niet wat we ons bedenken dat het zou kunnen zijn. Ik kan niet in die dimensie denken dus is het niet zinvol mijn tijd daaraan te besteden.
Ik zie het wel, of waarschijnlijk niet.
Dank voor jou aanvulling.
Normyo, 2009-02-02
( -1 )

Graag gedaan.
Foef, 2012-03-07
( +1 )

Dees stinkt
Foef, 2012-03-07
( +1 )

Dees stinkt
Foef, 2012-03-07
( +1 )

Dees stinkt
Foef, 2012-03-07
( +1 )

Dees stinkt
Foef, 2012-03-07
( +1 )

Dees stinkt
Foef, 2012-03-07
( +1 )

Dees stinkt
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl