X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Telefonische hulplijnen en astro lijnen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Diacones Diacones Auteur op infoyo sinds
02 December 2008


Bekijk het profiel van Diacones
Datum: 01-02-2009
Auteur: Diacones
Hoewel het aantal lijnen een beetje uitgedund is na de akties van de Sp en de tv uitzendingen s er nog steeds een veelheid van telefonische hulplijnen. Regulier en alternatief. Duur en goedkoop, hoewel, wat is nu eigenlijk duur?

Leef je leven na astro

Er kwam een nieuw programma na alle commentaren op de astrologische hulp lijnen: leef je leven.
Reguliere counselors, gediplomeerde hulpverleners zaten klaar zowel op tv als op de prive lijn.
Een enkele maal heb ik het programma gezien en tot mijn verbazing hoorde ik diverse mensen de lijn op tv bellen die ik ook gehoord heb op de alternatieve lijnen.

De opzet van dit nieuwe programma was om degelijke gesprekken met mensen te voeren zonder mediums of astrologen, regulier dus.
Het programma is gestopt, er waren genoeg kijkers maar niet genoeg bellers.

In mijn ogen is het heel lastig om een goed consult met mensen te hebben op de tv, veel te weinig privacy en te veel show. Ik geloof ook dat een goede therapie niet in een enkel gesprek van een kwartiertje gegeven kan worden maar dat ook dit een proces is.
De reguliere lijn, leef je leven, was ook niet goedkoper dan de alternatieve lijnen.

De astro lijnen

Natuurlijk ken ik  maar een paar lijnen. De mensen die op de lijnen werken zijn over het algemeen ten goeder trouw, ze willen anderen helpen. Soms misschien niet geschoold genoeg, soms mischien niet the top of the mart maar dat geldt voor alle andere disciplines ook, er zijn altijd goede en minder goede vakmensen.

En over geld, uiteindelijk worden deze consulenten niet zo dik betaald, zeker niet voor uren in de avond of weekend.
Ja er zit een behoorlijk gat tussen wat de consulent krijgt en wat de klant betaald, al gauw 40 euro per uur,
maar er moet een internet platform zijn, personeel betaald worden en natuurlijk moet er aan de top verdient worden ook.
UIteindelijk is het tarief wat de beller betaald meestal veel minder dan een therapeutisch uur in de echte wereld.

Er wordt heftig gereageerd tegen de verschillende lijnen omdat deze de mensen schade aan zouden  doen.
Naar mijn mening is dat meestal niet zo, hoewel sommige mensen wel tegen zichzelf beschermd moeten worden omdat hun telefoonrekening de spuigaten uit loopt. Dit zijn echter mensen die een bel verslaving hebben en dat kun je niet als maatstaf gebruiken. Er zijn ook mensen met een koopverslaving maar dat is geen rede om de winkels te sluiten.

Het is wel jammer dat de mensen die bellen de verantwoordelijkheid graag bij een ander willen leggen en dat de gebelden daar vaak in mee gaan.
Een voorspelling over hoe hun leven gaat verlopen willen sommige mensen, dat de loop van hun leven door hun zelf voor het grootste gedeelte bepaald wordt gaat er vaak niet in.
Een lijn als leef je leven probeerd mensen wel in hun eigen verantwoordelikheid te brengen maar dat is niet wat mensen zoeken.Reacties op dit artikel
Vanessa, 2009-02-01
( 0 )

Jammer dat je bij zulke dingen nooit weet wat voor iemand er achter delijn zit!
Ook ik heb welleens gebeld en moet zeggen dat er aardig wat mensen dicht in de buurt kunnen zitten, maar ja wie heeft er in deze tijden nou geen geld problemen en wie heeft er nou nog nooit een moeilijke periode in zijn leven gehad?
Het is zelfs een keer zo erg geweest dat mijn vriend werd beschuldigd van vreemdgaan en dat mijn schoonmoeder kwade bedoelingen zou hebben jegens mij(mijn schoonmoeder is 11 jaar geleden al overleden) Hallo als je een mooi verhaaltje kan ophangen, kan je toch maar makkelijk je geld verdienen daar, lekker thuis, eigen tijden enz.

oplichters zeg ik je en ik geloof echt wel in mensen met gaven maar niet over de telefoon!!!
Diacones, 2009-02-02
( 0 )

Het is wat je zoekt natuurlijk. De toekomst maak je eigenlijk zelf door je handelen in het nu.
Ik weet net of het oplichting is, veel van de mediums geloven in hun eigen voorspellingen. Kijk eens naar voorspellingen die gedaan worden in de loop van een jaar en ga eens kijken wat er daadwerkelijk uit komt.
De mensen op de lijnen hebben over het algemeen als uitganspunt het helpen van andere mensen.
Tinne, 2011-04-07
( 0 )

Ook al merk ik dat er al lang geen reactie kwam op dit artikel, toch wil ik even reageren. Zelf ben ik ook consulente op een telefonische hulplijn en ik begrijp sommige mensen hun reactie wel. Ook wij weten dat er heel veel kaf is onder het koren but.. what to do.
De hulplijnen schieten als paddenstoelen uit de grond en dat heeft idd veel te maken met makkelijk geld verdienen. Als je een degelijke hulplijn wil moet er gewerkt worden, dan is het veel uurtjes gratis werken maar je bent empatisch of je bent het niet. Op onze lijn worden cli√ęnten er op gewezen dat het bedrag per minuut hoog is. Daar kunnen wij zelf niets aan doen, dat zijn de providers die er groot geld mee verdienen. Heel vaak is het zo dat men opbelt met een vraag maar de onderliggende reden wordt heel zelden uitgediept. Het is onze taak daar op in te spelen zodat mensen niet gaan leven naar wat kaarten zeggen en zich beseffen dat ze zelf keuzes kunnen maken, beslissingen kunnen nemen en hun leven in handen nemen. Dat is niet makkelijk want heel veel mensen schuiven idd hun verantwoordelijkheid graag af op anderen. De consulenten op onze lijn zijn bijna allemaal psychologisch geschoold en nee, ik maak geen reclame want ik vernoem geen naam :)
Het wordt gewoon hoog tijd dat mensen gaan beseffen dat lijnen die dure reclames maken diegene zijn die het puur voor de poen doen.. die kunnen het dan ook betalen.
Gerrit, 2011-09-09
( +1 )

Ik krijg veel goede inlichtingen en wetenswaardigheden bij de Belg Eric Naeyaert, beslist een bezoek waard en ook telefonisch consulteerbaar. Doen!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl