X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Dag horoscoop! Week 25.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van saliien saliien Auteur op infoyo sinds
08 Juni 2009


Bekijk het profiel van saliien
Datum: 15-06-2009
Auteur: Saliien
Vanaf vandaag zal ik elke week een horoscoop bijhouden van elke soort.Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, & Vissen.Dus wil je elke week je horoscoop weten vergeet dan niet de artikelen te lezen.Ik zal ze schrijven op zaterdag dus zullen we hopelijk op maandag op de site komen te staan.

Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Deze week wilt u vooruit komen en daarbij wilt u voornamelijk uw eigen neus achterna. U hebt weinig zin of geduld om rekening te houden met de wensen van anderen. U bent enthousiast en u hebt er zin in maar een ‘onsje minder’ mag ook. In al uw geestdrift ziet u oprecht niet dat u op de tenen van een ander staat en de kans is ook nog eens aanwezig dat u klachten daaromtrent afdoet met ‘gezeur’. En dan zit u in de problemen met uw goede bui. Het is dus zaak om een beetje te doseren. Dat kan in zo’n humeur best lastig zijn maar het geeft u wel de beste resultaten. Als u klachten krijgt, pas uw gedrag dan aan. Lukt het u niet en merkt u dat mensen zich beginnen te ergeren, zorg er dan voor dat u zoveel mogelijk klussen afhandelt waarbij u niemand nodig hebt. Daarvan wordt u op dit moment gelukkig maar de mensen in uw omgeving ook.

Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het is weer tijd voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen. U hoeft niet alles wat u tegenkomt aan te pakken en het is ook niet nodig om meteen aan de slag te gaan. Dat moet toch weer een geruststelling voor u zijn. Laat uw ideeën even een paar dagen liggen en kijk dan of u er nog steeds zo enthousiast over bent. Zo wordt de basis beter. Verder kunt u halverwege de week iemand tegenkomen die weer eens een positieve draai aan uw leven kan geven. En een verzetje is natuurlijk nooit weg. Het zal dan waarschijnlijk iemand zijn waarvan u veel kunt leren. Zorg er alleen voor dat u open staat voor nieuwe inzichten. Ga er niet meteen dat alles prima functioneert zoals u het doet. Het kan namelijk altijd beter. Geld uitgeven kost u nu niet zoveel moeite. Pas op dat u niet teveel uitgeeft aan dingen waar u tijdens de aankoop al over twijfelt. U aarzelt namelijk niet voor niets.

Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Misschien wordt u geconfronteerd met keuzes waar u helemaal geen zin in hebt. Dat is natuurlijk geen nieuws want veel Tweelingen hebben een broertje dood aan keuzes maken. Kiezen voor het ene betekent dat je het andere moet laten lopen en het idee dat u dan wat mist, kan toch zomaar onverdraaglijk zijn. Misschien hebt u deze keuze al eerder moeten maken en hebt u toen gedacht: ’komt later wel’. Verrassing: later is nu aangebroken. Dus wees stoer, en kies. Buiten dit kleinigheidje om bent u verder het zonnetje in huis. Hier heeft u een paar dagen plezier van maar het heeft wel z’n invloed op alle relaties die u hebt. U bent optimistisch en vrolijk en ze moeten van goeden huize komen, willen ze u kwaad krijgen. U kunt overigens zo gezellig zijn dat u uw tijd het liefste besteedt met een goed gesprek en een kop koffie. Het kan wel weer zijn dat uw baas daar niet zo enthousiast over is.

Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Als het binnen uw relatie even niet helemaal lekker loopt, zet dan alle zeilen bij. Soms vindt het universum het om onverklaarbare redenen nodig uw relatie uit te testen en daar zit u dan met uw goede gedrag. Als uw gedrag nog niet top was, dan kunt u daar nu een verandering in aanbrengen. Kijk niet alleen naar wat u denkt dat er nodig is, maar vraag ook aan uw partner hoe hij of zij erover denkt. Samen komt u er gemakkelijk moet uit. Deze week kunt u echt geweldige invallen hebben. Als u een probleem moet oplossen, parkeer dat dan ergens in uw hoofd want u zult zien dat de oplossing zich vanzelf aandient. Daar hoeft u verder niets meer aan te doen. Die antwoorden kloppen vanzelf bij u aan, zodra ze uitgedacht zijn. Dat is een heerlijk systeem, en het is misschien zelfs een goed plan om uzelf hierin te trainen. Dat scheelt namelijk ook een hoop kopzorg.

Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: U kunt het gevoel hebben dat u zo ongeveer overal ter wereld wilt zijn, behalve op de plek waar u nu bent. Het gaat erom dat de dagelijkse routine u op dit moment zo’n beetje de neus uitkomt. Het is verreweg het goedkoopste om die routine aan te pakken maar als u goed bij kas zit dan kunt u natuurlijk ook de hort op. U kunt het gezellig maken met uw vrienden dus het kan geen kwaad iets leuks te organiseren. Als u nu iets te slijten hebt aan de buitenwereld dan zal u dat weinig moeite kosten. Bent u op een of andere manier werkzaam in de verkoop, dan hangen de klanten aan uw lippen. Pas op dat u wel dingen blijft verkopen die men echt nodig heeft en niet alleen de dingen die u graag kwijt wilt. We willen natuurlijk wel dat uw klantenkring op lange termijn ook nog gelukkig met u is. Maar uw eerlijkheid zal u hierbij wel helpen.

Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Er kunnen zich wat onverwachte spanningen voordoen. U hebt bepaalde problemen waarschijnlijk veel te lang opgekropt en u dacht dat u er boven stond. Iemand die echt ergens boven staat, vertelt dit nooit aan zichzelf of aan anderen. Tip: zodra u denkt dat u ergens boven staat, parkeert u een probleem en uiteindelijk vindt het z’n weg naar buiten. Pas op dat u niet boos wordt op de verkeerde. Terwijl u van alles tot in de puntjes hebt geregeld, kunt u toch het idee krijgen dat er dingen op onverklaarbare wijze stagneren. Dat is allemaal geen drama, wacht rustig een weekje en dan komt er weer schot in. Het schiet nu niet op als u probeert er toch vaart achter te zetten. Soms zit u op een golf die u beter kunt uitzitten. De stroming is sterker dan u, en zelfs voor een Maagd gaat deze natuurwet op. Gebruik de tijd die u nu in de wachtkamer moet doorbrengen maar voor iets dat wel wil lukken.

Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het kan een Weegschaal toch zomaar overkomen. Onverwacht kunt u reuze emotioneel uit de hoek komen over een onderwerp waarvan u niet eens wist dat het u bezig hield. Dat is eigenlijk het enige nadeel als je altijd zo rationeel bent. Vaak hebben mensen dan echt geen idee van de dingen waar ze zich over opwinden. Het hoofd roept namelijk: ‘het doet me niet zoveel’, maar het hart laat vanzelf wel van zich horen. Het kan zelfs u nu overkomen dat u veel te heftig reageert als er iets gebeurt dat u niet zint. Als u iets te verkopen hebt, dan zal dat u deze week weinig moeite kosten. U kunt een enorm luchtkasteel bakken en er is geen speld tussen te krijgen. Als u nog grote plannen hebt, kunt u uw gang gaan zolang u een discussie maar uit de weg gaat. Er zit misschien zelfs een promotie of een salarisverhoging krijgen.

Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als u nog ergens wat verborgen geldingsdrang hebt liggen, dan is dit de week om dat uit de la te trekken. Ga er niet met teveel vaart tegenaan, want dan verliest u uw omgeving uit het oog. Dat zal u waarschijnlijk niet zo storen maar we willen uw familie en vrienden natuurlijk wel blij houden. U zit goed in uw vel en dat betekent dat u het ‘lik-op-stuk-beleid’ hanteert. Uw assertiviteit kent geen grenzen maar u hebt geen enkele behoefte om dat op een vervelende manier te doen. Als u nog veel werkjes hebt slingeren die maar niet afkomen, dan komt u daar deze week met een enorm tempo doorheen. Als dat om administratief werk gaat, zou ik ervoor zorgen dat uw lichaam ook aan de beurt komt. Dus doe wat klussen in huis of vereer de sportschool met een paar bezoekjes. Uw lijf zal u dankbaar zijn en uw conditie wordt hiermee ook wat opgekalefaterd.

Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Aan het begin van de week kunt u last hebben van wat emotionele oprispingen. Daardoor kunt u spontaan de meest ijselijke dingen roepen waarvan u op dat moment alleen maar denkt: ‘zo, het wordt tijd dat iemand dat eens hardop zegt.’ Dat is leuk gedacht, ware het niet dat u daar over een paar dagen weer heel anders over denkt. En dat wordt dan weer slepen met bossen bloemen en flessen wijn en zo... Dus plak er een pleister op en bewaar die bijzondere gedachten voor uw dagboek. Als u perse iets voor elkaar wilt krijgen terwijl dat maar niet lukt, dan kunt u door blijven stomen, maar dat is niet de meest handige aanpak. U komt namelijk geen meter vooruit. Wees verstandig, ga rustig zitten en kijk met uw beroemde helikopter view wat er precies aan de hand is. Kies een andere invalshoek, heb een beetje geduld en dan lukt het u wel.

Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Begin deze week maar niet aan iets dat u eigenlijk niet zo goed durft. U bent minder moedig dan normaal en het kan zijn dat uw uithoudingsvermogen ook te wensen overlaat. Dat komt niet zozeer omdat u minder lang door kunt gaan dan anders, want met uw tempo is helemaal niets aan de hand, en ook niet met uw uithoudingsvermogen. Maar als er nu iets mis gaat, dan hebt u minder zelfvertrouwen dan anders. Dat is volgende week weer voorbij, dus het is vast niet nodig om nu meteen op een holletje naar een psycholoog te gaan. Soms bent u een beetje te serieus in de omgang met anderen. En dat terwijl u een heel goed gevoel voor humor hebt. Sommige mensen houden nu eenmaal van die babbeltjes waarin het eigenlijk nergens over gaat. Probeer het ook maar eens. Het is in bepaalde situaties gewoon handig als u dat kunstje beheerst.

Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: U kunt op dit moment behoorlijk bezig zijn met spirituele zaken. Blijf wel met beide benen op de grond en geloof niet alles wat u hoort. U bent altijd wel in voor iets nieuws en een aparte denkwijze gaat u bepaald niet uit de weg. Maar er is ook nog zoiets als uw eigen zesde zintuig en grappig genoeg luistert u daar vaak niet naar. Als dat stemmetje nou tegen u zegt dat uw nieuwste spirituele vrienden uit hun nek zitten te kletsen, dan heeft dat stemmetje gelijk. Het is dan zinloos om met uw ratio tegen datzelfde stemmetje een spreekbeurt te houden. In een zakelijke omgeving kan zich een probleem voordoen waarvoor u met een schijnbaar belachelijke oplossing aankomt. Het is niet alleen niet belachelijk, het is nog uitermate simpel ook. Laat het ze zien, dat doet veel meer dan omstandig blijven uitleggen dat u gelijk hebt.

Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: U mag uzelf best wat duidelijker profileren. Het is natuurlijk leuk en aardig dat u zo bescheiden bent, en het past ook zo fijn in het Hollandse landschap, maar daarmee komen we er niet. Het is namelijk niet de bedoeling dat anderen met de eer gaan strijken terwijl u al het werk hebt verzet. Vergeet niet dat sommige mensen daar echt mee wegkomen en dat is zonde van al uw werk. Een mens kan bescheiden blijven, maar u bent nog niet uitgeroepen tot onze nationale deurmat. Die zijn te koop en te vervangen en u niet. Deze week kunt u letterlijk of figuurlijk uw werk in een galerie hangen. En dan gewoon met uw naam erbij. In uw relatie moet u dat wat onopvallender aanpakken want als u plotseling verandert, wil dat niet zeggen dat uw partner mee verandert. Dus op dat gebied is enige takt geboden als u wilt dat iedereen om u heen tevreden blijft.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl