X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Medische astrologie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Roosje Roosje Auteur op infoyo sinds
23 November 2009


Bekijk het profiel van Roosje
Datum: 10-09-2008
Auteur: Roosje
Medische astrologie. Voor vele misschien een onbekend terrein, maar uit een persoonlijke horoscoop kan men veel te weten komen over iemands gezondheid en ziekten.

Elk sterrebeeld heeft zo zijn eigen zwakste eigenschappen, hieronder zal ik noemen welke. Maar om een goed beeld te krijgen van iemands gezondheidstoestand is een persoonlijke horoscoop aan de hand van zijn geboortedatum,tijd en plaats een prť.
Ik zal me in dit artikel slechts beperken tot de sterrebeelden op gezondheid en ziekte in het algemeen.

Zwakke punten van de 12 zodiaktekens

Ram
Lichaamsfuncties die hierbij behoren zijn spieren en activerende klieren, verder het hoofd, kaken, tanden,ogen en hersenen vallen onder ram
stier
Bij stier hebben ziektes dikwijls te maken met het keelgebied, waaronder de amandelen en bv de schildklierfunctie kunnen vallen.Verder de hals,neus en slijmvliezen
Tweelingen
Zij hebben aanleg voor longziekten en nervositeit. Verder valt onder dit teken de schouders, armen en handen en sleutelbeen
Kreeft
Problemen die met de maag samenhangen, zoals maagzuur en gastritis komen hier voor. Verder staan de buik en borsten onder het teken kreeft.
leeuw
Bij de leeuw hoort kracht en men kan zich nauwelijks voorstellen dat Leeuw/mensen ooit ziek worden, maar dat gebeurt dan toch dikwijls met het hart. Dus de torax wervelkolom en hart en vaatziekten vallen onder het teken leeuw.
maagd
Bij de maagd gaat het mn om de spijsverteringsorganen, dus de maag, twaalfvingerigedarm, dunne darm. Maar ook lever, galblaas, alvleesklier en de milt.
weegschaal
Omdat harmonie en evenwicht zo belangrijk is voor de weegschaal, neigt zij naar zielziekten. Verder vallen onder dit teken de nieren en andere organen in de lendestreek zoals blaas en eierstokken.
schorpioen
Schorpioen heerst over z.g.n. urogenitale systeem, daaronder vallen de geslachtsorganen, baarmoeder, anus, prostaat en zaadleider.
boogschutter
Boogschutter is een sportmens, dus komen onder dit teken botbreuken voor. Verder vallen hieronder reuma, jicht, heupen, bekken en dijbenen
steenbok
De taaiheid van dit dier vinden we ook onder het sterrebeeld steenbok, ze worden dan dikwijls ook tamelijk oud.Huidziekten, psychosomatische ziekten en indigestie kunnen voorkomen, verder knieeen en gewrichten in het algemeen, dus het skelet.
waterman
Dikwijls is zijn bloeddruk laag en treden er blokkades op in de aderen die het verst van het hart verwijderd zijn, bv de kuiten. Daarom hebben watermannen vaak last van krampachtige verschijnselen die tot een teveel aan zenuwenergie te herleiden zijn, want dikswijls heeft hij te veel energie en loopt hij vast. Vaak hebben ze last van verstuikingen, verrekkingen of breuken in de voeten of onderbenen.
Doordat ze letterlijk en figuurlijk hun tijd ver vooruit zijn, letten ze meestal slecht op hun voeding.
Ook zenuwpijnen van allerlei aard horen bij waterman.
Vissen
Het sterrebeeld vissen heeft niet altijd een goed gezondheid, ze hebben te lijden van parasieten: van zielesmart die zich lichamelijk uit. Vissen onderdrukken hun gevoelens, angsten en stemmingen. Vissen hebben dikwijls koude voeten en hieruit kunnen weer allerlei ziekten zoals verkoudheden ontstaan, bovendien zijn ze dikwijls opgezwollen. Ze drinken soms teveel vocht en dan nog wel alcohol, ze vertonen dikwijls afhankelijk van drugs, waaronder alcohol. Dit heeft te maken met de onderdrukte agressieve gevoelens die ze hebben en op zichzelf richten. Verder valt het lymfesysteem onder vissen.

Tegenpolen

Om te beginnen zou iedereen moeten leven volgens de aard van zijn type, voorzover dat natuurlijk is.

Bij Ram wordt als therapie gedacht aan wedstrijdsport, omdat de ram prestatiegericht is. Het homeopatische geneesmiddel dat bij hem hoort is Kalium phosphoricum.
Bij stier denken we aan vasten, omdat hij een echte levensgenieter is en teveel eet. Het middel dat bij hem past is natrium sulfuricum
Tweeling doet er goed aan om ademhaling en gesprekstherapie te volgen, aangezien de longen onder dit teken vallen en hij graag praat. Het middel dat bij Tweelingen past is kalium muriaticum of chloratum.
Bij de Kreeft hoort positief denken, omdat hij veel met het verleden bezig is. Calcium fluoratum hoort bij hem.
De leeuw moet gaan wandelen en toneel, of drama spelen, omdat hij graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Magnesium phosphoricum hoort bij leeuw.
De maagd dient uitsluitend natuurlijke voeding te nuttigen, hij heeft overigens snel last van hypochondrie.(het inbeelden van ziektes) Het middel dat bij hem past is kalium sulfuricum.
De weegschaal dient zich met kleuren en muziek bezig te houden, om hem meer in harmonie te brengen. Natrium phosphoricum hoort bij hem.
Bij schorpioen denken we aan operaties en hypnose en calcium sulfuricum is het gewezen homeopatische middel voor hem.
De boogschutter is gebaat bij paardrijden(hij houd van dieren)en schermen. Silicea is het middel dat bij hem hoort.
Warmte, natuur en water helpt de steenbok, omdat hij snel last van zijn gewrichten en het skelett heeft. Calcium phosphoricum hoort  bij hem.
De waterman dient handoplegging te proberen, hij is altijd in voor iets nieuws en al wat onconventioneel is. Natrium muriaticum of chloratum helpt hem.
Bij vissen is de aangewezen therapie lymfedrainage en bloedzuivering, vanwege het vasthouden van psychische giften. Ferrum phosphoricum hoort bij de vis.

Reacties op dit artikel
Joke gielen, 2009-10-25
( 0 )

Vraagje a.u.b. :
- waarom hoort bij schorpioen calcium sulfuricum
- " hoort bij leeuw magnesium phosphoricum
gaat het hier om een klassiek homeopatisch middel ?
Melanie, 2010-07-22
( +2 )

Jij bent de eerste persoon op deze site die zegt dat vissen agressief zijn
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl