X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Lifepathnumber / Levenspadnummer

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van SpiritueelNL SpiritueelNL Auteur op infoyo sinds
14 Oktober 2008


Bekijk het profiel van SpiritueelNL
Gerelateerde artikelen Eenzaamheid is een mooie zaak
Datum: 26-10-2008
Auteur: SpiritueelNL
(Life Path Numbers/Birth Path Number)Het levenspad-nummer wordt verkregen door de som uw geboortedatum in één enkel cijferaantal te verminderen. Het nummer weerspiegelt uw persoonlijkheid die afhangt van de planetarische positie op de dag van uw geboorte, die niemand kan veranderen. (Bijv. 11-05-1978 = 1+1+5+1+9+7+8 = 32 = 3+2 = 5)

Levens/geboorte-pad nummer 1:

Mensen op dit pad zijn geboren leiders. Zij zijn uiterst vastbesloten en gemotiveerd en zullen alle hindernissen ontruimen om hun doelstellingen te bereiken. Wegens de drang om de doelstellingen te bereiken kunnen deze mensen gemakkelijk geïrriteerd worden als niet alles goed gaat. Vanwege bovenstaande kenmerken is zelfstandig werk het best geschikt voor deze mensen.

De mensen met pad 1 zijn gewoonlijk creatief en vindingrijk en zijn ‘out of the box’ – denkers. Het negatieve aspect van dit pad is dat, wegens de drang om alles te bereiken zij egoïstisch, arrogant kunnen zijn.


Levens/geboorte-pad nummer 2:

Mensen die tot dit pad behoren zijn natuurlijke vredestichters. Zij zijn eerlijk, openhartig en zien altijd de positieve kant van anderen en geven om hen. Wegens deze kwaliteiten kunt u een goede vriend of een minnaar van deze mensen verwachten. Deze mensen kunnen goede bemiddelaars zijn, toe te schrijven aan hun zachte spreekvaardigheid. Vandaar zijn banen m.b.t. gastvrijheid en klantenzorg goede opties voor deze mensen.

De negatieve kant is dat hun overgevoeligheid tot problemen kan leiden. Als vredelievende mensen hebben zij de neiging om hun mening voor zich te houden en daardoor kunnen zij hetgeen ze bezighoudt niet uitdrukken. Dit kan tot haat of woede leiden. Vandaar kunnen zij geen goede vennoot zijn.


Levens/geboorte-pad nummer 3:

Mensen die tot dit pad behoren die zijn creatieve en optimistische zielen. Wegens optimisme vinden zij positiviteit in alles rond hen. Zij zijn niet ongerust over de toekomst en leven in het nu, aangezien zij geloven dat positiviteit alles in de juiste weg zal leiden. Deze mensen kunnen goed luisteren en anderen op hun gemak stellen. Vandaar zal zullen deze mensen een groot aantal vrienden en bewonderaars hebben.

De negatieve kant is dat wegens over-optimisme, deze mensen soms richting in hun leven missen. De financiële positie is niet zo goed aangezien deze mensen niet gestructureerd te werk gaan en zich niet zo bekommeren over verantwoordelijkheid. Wordt gereserveerd en sjagrijnig wanneer emotioneel gekwetst.


Levens/geboorte-pad nummer 4

Mensen die tot pad 4 behoren zijn zeer moeilijk te begrijpen, maar zijn bescheiden, praktisch en werken hard. Zij houden er niet van om de kortste weg te nemen om hun doelen te bereiken. Zij zijn graag in het gezelschap van gelijkaardige mensen. Deze mensen zijn zeer systematisch en hebben een talent voor organiseren. Ze zijn eerlijk en waarderen zo ook eerlijkheid in anderen. Loyaal en afhankelijk, daarom een excellente vriend of partner, maar ze hebben soms maar een kleine cirkel van vrienden. Ze kunnen goede managers en leiders zijn.

De negatieve kant is dat zij aangezien zij koppig, stijf of te serieus zijn, anderen kunnen irriteren. Aangezien het voor hen erg moeilijk is om af te wijken van de huidige plannen, kunnen zij kansen missen, aangezien de reactietijd groter is. Omdat deze mensen hun ware gevoelens aan iedereen om hen heen laten kennen, kunnen zij soms mensen van hen doen afkeren.


Levens/geboorte-pad nummer 5

Mensen die tot pad 5 behoren zijn avonturiers die constant naar verandering en verscheidenheid in het leven streven. Zij houden van nieuwe mensen ontmoeten, verandering en nieuwe grenzen te veroveren. Een veelzijdige persoonlijkheid, deze mensen maken gemakkelijk vrienden. Zij zijn goede entertainers. Zij hebben discipline en ook behoefte om tolerantie en begrip te oefenen om zich gelukkig en vervuld te voelen.

De negatieve kant is dat zij zich gemakkelijk vervelen en verscheidenheid nodig hebben.


Levens/geboorte-pad nummer 6

Mensen die tot pad 6 behoren zijn liefdevol, gevend en hebben charme. Zij zijn huiselijk, wat hen tot uitstekende ouders maakt. Zij proberen altijd om mensen gelukkig te maken. Zij drukken zich altijd evenwichtig uit en verlenen graag diensten, vooral aan familie en vrienden. Deze mensen kunnen goed in liefdadigheid en sociaal werk zijn. Zij zijn ook zeer open- minded.

De negatieve kant is dat zij vanwege hun humanitaire tendens, slaven van anderen worden en hun eigen behoeften in het proces veronachtzamen. Af en toe vinden deze mensen het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen het helpen van anderen en het geven voor zichzelf.


Levens/geboorte-pad nummer - 7

Mensen die tot pad 7 behoren zijn wijs, studeren graag, denkers en perfectionisten. Deze mensen houden ervan naar waarheid en wijsheid te zoeken in alles wat ze doen en zoeken voor alles de onderliggende antwoorden. Zij zijn graag alleen en houden van een vreedzaam leven. Omdat 7 een spiritueel nummer is, zijn deze mensen aangetrokken tot een spiritueel leven en kunnen ze zichzelf volledig toewijden aan spiritualiteit. De goede carrièrekeus voor een 7 is om wetenschapper, een onderzoeker of een uitvinder te worden.

De negatieve kant is dat wegens perfectionisme, anderen u als zonderling kunnen zien. De liefde naar eenzaamheid maakt het moeilijk voor deze mensen om goede metgezellen ter zijn en hechte relaties te verwerven.


Levens/geboorte-pad nummer 8

Mensen die tot pad 8 behoren zijn geboren natuurlijke leiders. Zij zijn ambitieus en georiënteerd op hun doel en hebben sterke organisatorische vaardigheden en een brede visie die hen in zaken succesvol maken. Deze mensen bloeien op door hard werk, en meer dan elk ander pad-nummer zijn zij geneigd om een workaholic te worden. Zij zijn goed met geld en zullen rijkdom verwerven. Vanwege het goed beoordelen van karakters, kunnen deze mensen als stafmedewerker, bedrijfsmens of politicus uitstekend zijn. Zij zouden speciale aandacht moeten besteden aan hun geliefden door hen te vertellen en te laten zien dat zij om hen geven. Ervoor zorgen dat zij financieel niks te kort komen is niet het enige.

De negatieve kant van pad 8, is dat het navolgen van materialistische aanwinsten een tendens creëert om gewetenloos te zijn in hun inspanningen om geld te verdienen. Vaak zal dit leiden tot verwaarlozing van familie en degenen die zij lief hebben. Omdat zij status zeer van belang achten kunnen deze mensen worden verleid om de waardevolle betekenissen in het leven te vergeten.


Levens/geboorte-pad nummer 9

Mensen die tot pad 9 behoren zijn humanitair, medelevend en vrijgevig. Deze mensen zijn aanhankelijk en helpen graag anderen. Zij geven om mensen die minder geluk in het leven hebben dan zij en helpen hen graag met geld, tijd en energie. Een betere wereld, zal de droom van pad 9 zijn.

Wegens hun artistieke flair, kunnen deze mensen uitblinken op artistiek vlak. Zij zijn multi-begaafd en vandaar zijn zij geschikt om een leraar of een minister te zijn. Omdat zij zo vrijgevig zijn kan het zijn dat zij financiëel niet zo voortvarend zijn.

Deze mensen kunnen nogal verspreid zijn - hun talenten liggen in zo veel verschillende richtingen dat zij het moeilijk kunnen vinden om zich op één daarvan te concentreren.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl