X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Je bent de regisseur van je eigen leven - Leef in een gezond lichaam

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Eadj81 Eadj81 Auteur op infoyo sinds
20 Juni 2010


Bekijk het profiel van Eadj81
Datum: 23-06-2010
Auteur: Eadj81
De meeste mensen hebben de wens om gezond te blijven of gezonder worden. Maar heel wat van ons maken toch steeds opnieuw de verkeerde keuzes in het dagelijks leven. Roken, ongezond eten en weinig bewegen zijn hiervan de meest voorkomende. Wij maken deze keuzes vaak doordat we niet goed in staat zijn om ons zelf te motiveren en gaan steeds op zoek naar redenen om dit gedrag goed te praten. We hebben het te druk, zijn te moe en stellen andere prioriteiten.

Veel mensen hebben er moeite mee om veranderingen in hun leven aan te brengen. Een aantal tips die u kunnen helpen beter in uw vel te komen zitten zonder er echt een gevecht voor te moeten leveren zijn:

1. Eet op een eerder tijdstip! Laat eten en dan naar bed gaan kort na elkaar zijn niet goed voor de spijsvertering en stelt het lichaam niet in staat calorieŽn die zijn opgeslagen te verbranden.

2. Er zit zo veel waarheid over het langs de buitenranden lopen in de supermarkt om te krijgen wat u nodig heeft, zoals melk, vlees, eieren, vers fruit en groenten. Want in het midden van de winkel vindt je over het algemeen de dingen die je eigenlijk niet wenst of wilt, maar onweerstaanbaar zijn voor velen.

3. Eet zo veel mogelijk verse producten. De verpakte maaltijd bevat meer natrium, meer conserveermiddelen en andere dingen die niet goed voor je zijn om in een dieet te hebben.

4. LEER TE KOKEN! De meeste mensen weten zijn best in staat om water te koken. Er zijn vele goede dingen die je met enkel een kleine inspanning kunt doen. Leren om een goede salade te maken, of het stomen van sommige groenten met een streepje van smaakstof is niet moeilijk.

5. PLAN! In het gezegde over niet winkelen wanneer je honger hebt, zit heel wat waarheid! Maar als je plannen voor een maaltijd maakt, en die verse groente pakt of verse vis of kip bent je in staat om een goede maaltijd te maken en niet terug te vallen op een hamburger of een voorverpakte maaltijd.

6. Zorg ervoor je een evenwichtig dieet volgt of voedingsupplementen neemt om te voorkomen dat uw lichaam hunkert naar wat niet goed voor uw lichaam is. Voedingssupplementen kunnen je net even over die drempel helpen om de juiste keuzes te maken. Er zijn tal van aanbieders voor voedingssupplementen, elke met zijn eigen voordelen en kenmerken, in zijn eigen prijscategorie. Wist je dat er ook mogelijkheden zijn om voedingssupplementen te gebruiken en een gezonder leven te leiden en gelijkertijd hier geld mee te verdienen?

Reacties op dit artikel
Sebasjo, 2010-06-25
( 0 )

The Secret - De wet van de aantrekkingskracht - legt uit hoe het in zijn werk gaat.
Alan, 2011-11-19
( 0 )

Ik ben sedert mijn laatste zwangerschap (7jr) diabeet geworden. Zou u mij eventueel meer tips kunnen sturen hoe ik de calorieenen moet tellen enz.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl