X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Afvallen..hoe kan het nu echt?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Myself5 Myself5 Auteur op infoyo sinds
12 November 2008


Bekijk het profiel van Myself5
Datum: 05-07-2010
Auteur: Myself5
Afvallen. Veel vrouwen en ook mannen zijn ermee bezig. Zeker wanneer het mooi weer wordt of is. De bikini, badpak of zwembroek moet weer aan en dat is toch voor veel mensen een moeilijk moment. Er zijn ook nog eens zoveel mensen die beweren te weten wat de beste manier van afvallen is. Door middel van streng dieten of door het slikken van pillen bereik je eindelijk je streefgewicht. Maar uiteindelijk blijkt ook dat weer niet te werken. Hoe moet het dan? Wat is de beste manier om af te vallen?

Eten en drinken

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je niet afvalt wanneer je streng gaat lijnen. Je lichaam gaat dan in de spaarstand voor slechtere tijden. Als je dan weer 'normaal' gaat eten (want streng lijnen hou je nooit voor altijd vol!) komt het er 2x zo hard weer aan. Het jojo-effect. Dit betekent dat je je stofwisseling op gang moet houden. Niet jezelf uithongeren maar geven waar je lichaam om vraagt. Dat betekent natuurlijk niet dat je er maar alles in moet stoppen.

Zorg voor een goed ontbijt. Belangrijk is dat je kiest voor mager beleg, zoals de magere soorten vleeswaren, light jam, appelstroop e.d. Ook de lunch is belangrijk. Sla die daarom ook niet over. Wanneer je dat doet, krijg je s'middags trek en pak je eerder de verkeerde dingen. Het avondeten is ook nodig. Eet gevarieerd en niet te veel. Ze zeggen wel eens:
"eet 's ochtends als een keizer, 's middags als een koning en 's avonds als een bedelaar". Dat laat zien dat je goed de dag moet beginnen maar s'avonds niet te veel moet eten.
Drink de hele dag door veel water. Water bevat geen calorieen en vult goed zodat je minder snel 'honger' krijgt. Koffie en thee kan altijd al is het wel zo dat koffie vocht vasthoud. Water is het beste. Als je een keer wat anders wil dan water, doe dan een klein beetje vruchtensiroop door je water. Je hebt meteen een hele andere smaak en nog steeds weinig calorieen.

Sporten

Het is belangrijk wanneer je wilt afvallen om daarbij ook te sporten. Het stimuleert je stofwisseling en verbeterd je spierkracht. Wanneer je meer spierkracht hebt, verbrand je ook meer wanneer je bijvoorbeeld rustig op de bank zit. En dat willen we natuurlijk!
Daarom is het belangrijk om naast cardiotraining ook krachttraining te doen. Je kunt dit in de sportschool doen maar ook thuis. Pak een paar gewichtjes of flesjes water en beweeg! Wanneer je dat volhoud zul je zien dat je spieren toenemen.
Ook zijn er op internet genoeg oefeningen te vinden die je spierkracht bevorderen.

Het belangrijkste is dat je iets doet wat je leuk vindt. Als de sportschool niets voor jou is moet je het ook niet doen. Zoek eerst uit wat je leuk vind, dan houd je het veel langer vol. Ben je een teamplayer of speel je liever alleen? Hou je van een lopende band of ga je liever buiten een eind lopen?

Ook rust is belangrijk. Je lichaam moet weer kunnen herstellen van het sporten. Het beste is om de dag te sporten. Dan heeft je lichaam voldoende rust en kun je toch zo'n drie a vier keer in de week sporten. Het is beter om vier keer een half uur te sporten dan twee keer een uur. Je lichaam wordt iedere keer weer aan het werk gezet!

Reacties op dit artikel
Shamim, 2010-12-11
( +1 )

Ik vond het haske mooie SUPER!!!!!!!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl