X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Cardio oefeningen voor de werkende moeder

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 08-08-2010
Auteur: Tane
Met alle stress en spanning van het dagelijks leven, kan het hebben van beweging voor de werkende moeder moeilijk zijn. De combinatie van stress op het werk en de stress die bij het onderhouden van het gezin komt kijken, maken het soms onmogelijk om je te houden aan een programma om af te slanken.

Geen smoesjes

Stress mag echter nooit een excuus zijn om het programma te ontlopen. Iedereen heeft 24 uur per dag beschikbaar, dus als je normaal gesproken al je dagelijkse activiteiten in die 24 uur kunt proppen, hoe kan het dan dat je geen tijd hebt voor het doen van cardio oefeningen? Poets je bijvoorbeeld ook je tanden niet iedere dag? In dat geval zul je nadeel hebben van rottend tandvlees. Zo kun je ook naar het hebben van voldoende beweging kijken. Je wordt dik wanneer je geen cardio oefeningen doet.

Het is niet eerlijk om het tijdgebrek als excuus te gebruiken. Laten we eerlijk zijn: je bent bang om de oefeningen te doen of je weet niet waar je moet beginnen. In elk geval zal dit artikel een stukje helpen bij het bereiken van je fitness doel.

Zoek iemand om samen de cardio oefeningen te doen

Zoek iemand met wie je samen te cardio oefeningen kunt doen. Alleen de oefeningen doen is niet altijd een leuke ervaring. Wanneer je samen met iemand kunt doen zul je waarschijnlijk veel meer van de oefeningen gaan houden, dan wanneer je ze alleen doet. Bovendien motiveert het zien van iemand die in de sportschool bezig is jou ook weer om de oefeningen te doen.

Koop een iPod

Neem een iPod met jouw favoriete muziek mee als je naar de sportschool gaat. Muziek geeft je energie en het maakt bovendien de oefeningen minder saai. Met leuke, vrolijke muziek kun je de oefeningen heel anders ervaren en zodoende wordt het ook gemakkelijker om vol te houden.

Doe alleen cardio oefeningen die je leuk vindt

Grote kans dat er oefeningen zijn die je minder leuk vindt. Het is dan een kwestie van tijd, voordat je deze oefeningen helemaal niet meer wilt doen. Zoek daarentegen oefeningen die je leuk vindt. Het is dan gemakkelijker om af te vallen.

Begin langzaam met de cardio oefeningen

Wanneer je nog nooit van je leven in een sportschool bent geweest, dan is het logisch dat je in het begin een beetje bang bent om de sportschool binnen te lopen. Negeer mensen die tegen je zeggen dat je iedere dag moet trainen om vet te verliezen. Houd het simpel. Doe een workout van vijftien tot twintig minuten, twee of drie dagen per week. Als je lichaam gewend is geworden aan dit schema, dan kun je de oefeningen zwaarder en langer maken.

Reacties op dit artikel
Leef, 2010-08-08
( +2 )

Overgewicht heeft altijd een oorzaak. Als we nu eens stilstaan bij de oorzaak, dan denk ik persoonlijk aan het feit dat we ons laten leiden door behoeftes.
Onvervulde behoeftes wel te verstaan, want die extra kilo's heb ik echt niet nodig.
Nee, stress roept blijkbaar bij mensen het gevoel tot compensatie op, dus ga je meer eten en lekker eten want jij vind dat je dat verdiend.
Maar waar we aan voorbij gaan is dat die stres de oorzaak is van ons overgewicht, we compenseren en eigenlijk zouden we er bij stil moeten staan of het nu wel nodig is om al die stres te ondervinden.
Willen we niet te veel, we zijn al te zwaar en daarmee hebben we al meer dan genoeg voldaan aan een van de eerste levensbehoeftes. Een gevulde maag, geen honger, we hebben wat we nodig hebben en toch willen we steeds meer. Dus hoe komt het dat we zoveel stres ervaren. Roepen we dat niet over onszelf op.
Probeer is te kijken naar wat de stres oproept, komt het omdat we vinden dat we te weinig aandacht kunnen besteden aan de opvoeding van onze kinderen. Hebben we zoveel stres omdat we het gevoel hebben dat we aan zoveel voorwaarden moeten voldoen. Sta eens stil bij wat jij nodig hebt om tevreden te kunnen leven. Niet wat je wilt, maar wat je nodig hebt. Ik denk dat we dan vanzelf minder moeite hebben met die extra kilo's. ik ben trots op mijn boedha buikje, oftwel, welvaarts buikje, en sinds ik dat gevoel heb, lijkt het of mijn boedha buikje, oplost in het niets, en ik hoef er geen moeite voor te doen. Ik doe gewoon mijn best om te relativeren en me bewust te zijn wat voor mij van belang is.

Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl