X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Makkelijk overtollige kilo's kwijt

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-3
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -5 )
RSS van Pimmie Pimmie Auteur op infoyo sinds
22 Juli 2008


Bekijk het profiel van Pimmie
Datum: 09-07-2008
Auteur: Pimmie
Iedere ochtend om 8 uur naar een TV programma kijken en zien welke bewegingen je moet doen? Volgen we de fitness trends en gaan we spinnen? Kopen we een trilplaat en gaan we daar 2 uur per dag op staan trillen? Het gaat bij afvallen om beweging, dat is duidelijk maar waarom gaan we dan niet wandelen?

Het is iets wat we veel te weinig doen, wandelen! Je kunt tegenwoordig op veel verschillende manieren afvallen en je hebt er allerlei producten voor. Maar hou het eens op simpel wandelen. Wandelen is een zogenaamde lage intensiteit oefening omdat je hartslag redelijk laag blijft. Bij een hoge hartsnalg kan opgeslagen vet niet de nodige calorieŽn leveren aan het lichaam, dus haalt het lichaam ze uit koolhydraten. Wil je dat je vet kwijt raakt? Daarom moet je gaan wandelen, bij een lage hartslag val je dus ideaal af!
Voordelen van wandelen zijn dat je geen spullen nodig hebt buiten kleren en schoenen, het kan overal en altijd gedaan worden. Ben je op vakantie en heb je zin om te wandelen? Het kan zelfs in de bergen, een prima oefening om eens te kijken hoe je conditie eraan toe is. Vaak is fitness erg actief en krijg je last van je spieren en gewrichten, dat is bij wandelen niet. Alles gaat op een natuurlijke manier en op een natuurlijk tempo.

Aantal calorieŽn verbranden?

Aantal calorieŽn verbranden? Je verbrand met wandelen ongeveer 150 calorieŽn per half uur. Dat lijkt misschien niet veel maar als je 7 dagen per week een half uurtje loopt ben je aan het einde van de maand zeker 2 kilo lichter. Niet alleen je gewicht is er beter aan toe, ook is je conditie een stuk verbeterd.

Reacties op dit artikel
Jesse, 2008-08-04
( +2 )

Bullshit. Wie heeft er ooit een slank lichaam gekregen van wandelen? Als je kijkt naar de wandelaars van de vierdaagse heeft een groot gedeelte nogsteeds overgewicht.

Fitness slecht? Vaak de sporters die niet aan fitness doen moeten het eerste afhaken omdat hun lichaam minder belastbaar is.

Wetenschap toont de afgelopen jaren onomstotelijk aan dat hoe hoger de intensiteit van de training, des te meer energie er wordt verbruikt. Daarbij kan je niet simpelweg zeggen hoeveel calorieŽn een wandeling zal verbranden, dat is per persoon verschillend. Ook of die energie uit vet zal worden verbrand verschilt. Afhankelijk van voeding, hormoonhuishouding, etc.
Anno, 2008-08-18
( 0 )

Ikzelf wandel elke dag ongeveer 5 kilometer en dan wel in een up tempo en ik ben er echt geen ons van afgevallen.er is echt wel meer voor nodig om die 2 kilo in 1 maand kwijt te raken.
Moussy, 2010-01-02
( 0 )

Met sex verbrandje meer...
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl