X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Reuma en nuttige tips

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-2
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Mar48io Mar48io Auteur op infoyo sinds
04 Augustus 2010


Bekijk het profiel van Mar48io
Datum: 05-08-2010
Auteur: Mar48io
Veel hangt af† van wat je eet of drinkt ! Vooral gezonde hoeveelheden voeding e n drinken.

Het meeste nadeel van deze aandoening is een plotse opkomst in de knooken van het gewricht, waardoor we een stijfheid en stramme gewaarwording gadeslaan, de pijnen kunnen zodanig hevig zijn en irriterend werken op de geest en het lichaam dat we er best zo jong mogelijk rekening mee houden onze voedingssamenstelling zo gezond mogelijk te houden, appelen kunnen daar al wonderen doen, ipv, al de zoete tussendoortjes van snoep tot suikerwafel. Dit kunnen we makkelijk vervangen en er zelfs magere yoghurt met fruit bij nemen. Velen onder ons denken dat dit een ouderdomsziekte is en bij jonge mensen niet voor komt, maar door op jonge leeftijd gezonde voeding, verse groenten en fruit en veel plat water te drinken, kan men op lange termijn veel voorkomen, het verbruik van rood vlees en alcoholische dranken (vooral wijn) inperken of uitsluiten, kan veel leed voorkomen. Indien we het niet nu doen, kan het later ook nog, maar hoe vroeger men op zijn levensstijl let, des te meer men kan uitkijken naar een gezondere toekomst !

Reacties op dit artikel
Jan, 2010-08-19
( +1 )

Naast goed eten is regelmatig bewegen met een lage intensiteit ook goed om reuma symptomen tegen te gaan. Yoga, tai chi, wandelen en zwemmen zijn manieren om de spieren en gewrichten te versterken zonder te veel belasting.

Voor meer tips kan je kijken op http://www.reumasymptomen.nl!
Mar48io, 2010-08-20
( 0 )

Dit is inderdaad wel waar, vind dat dit meer geldig is voor mensen die reeds met de aandoening verveeld zitten, waardoor het inderdaad aangewezen is om genoeg aan beweging te doen en dit te onderhouden om de spieren en gewrichten soepel te houden, weliswaar in de mate van het mogelijke. Trouwens dit geldt voor iedereen, met of zonder de aandoening van reuma, hoe meer en langer men het lichaam laat presteren, des te langer de conditie goed zal blijven.De bedoeling van mijn artikel was om de mensen, jong en oud er zich bewust van te laten worden, indien men gezonde voeding nastreeft men dan veel langer het lichaam gezond laat. Ook door over te schakelen op een bepaald voedingsdieet, indien men de aandoening al door en door heeft, toch nog een extra verbetering teweeg te brengen. Want we zijn er ons niet van bewust dat de hedendaagse voedings -en consumptiemaatschappij maar één ding nastreeft, omzet en winst, zonder de gevolgen naar de toekomst toe in te schatten, qua gezondheid. Eens we ons in die mate zgz. vergiftigd hebben, is het voor de persoon in kwestie waar de gevolgen nefast zijn voor spieren en gewrichten nefast, en ook reeds te laat. Best daarom er nu iets aan doen zou ik zeggen, vooral bij de jonge mensen, waar het misschien nog niet te laat is. Goeie moed en succes !
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl