X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De Gevaren voor de gezondheid in deze tijd

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Manoeska Manoeska Auteur op infoyo sinds
22 Augustus 2010


Bekijk het profiel van Manoeska
Datum: 24-08-2010
Auteur: Manoeska
De gevaren voor de gezondheid in de tijd waarin we nu leven zijn alom aanwezig.Het is zo dat de meeste mensen niet weten waar ziektes in het algemeen vandaan komen.Een ziekte is een uiting van het lichaam en komt in eerste instantie doordat de weerstand van het lichaam niet goed is.Wat kun je er nu als mens aan doen om je weerstand op een hoger peil te krijgen, nu ten eerst goede nachtrust, als je per nacht ongeveer 7 uur slaapt krijgt je lichaam voldoende rust om het zware verdedigingswerk aan te kunnen.

Verder is het zo dat gezondheid staat of valt bij het eten van gezonde voeding.
Wat is nu gezonde voeding,gezonde voeding bestaat uit een vegetarisch dieet.
Waarom is dit zo waarom is het zo slecht om vlees en vis te eten ?
Nu in vlees en vis verzamelen zich allerlei gif stoffen als de dieren nog in leven zijn krijgen
ze allerlei medicijnen toegediend en ook groei middelen om maar te bewerkstelligen dat het vlees er mooi
uitziet als het in de winkel ligt.
Ook de hoeveelheid gif in de dieren die ze binnen krijgen door o.a. uitlaatgassen, medicijnen,hormonen en dergelijke hopen zich op in de vetlagen van het dier, en wordt dan weer verkocht als lekker mals vlees en geconsumeerd door de niets vermoedende mens die denkt dat vlees noodzakelijk is voor een goede gezondheid. Vlees en vis zijn  niet noodzakelijk om een goede gezondheid te garanderen, en zijn genoeg plantaardige alternatieven te krijgen tegenwoordig in de supermarkten en reform winkels.
Verder is het zo dat vleesvervangers in gebruik stukken goedkoper zijn dan vlees of vis, en ze zijn tegenwoordig van zo`n goede kwaliteit dat ze zeker net zo lekker kunnen zijn als vlees of vis.
De vis die wij consumeren is zwaar vergiftigd met o.a. kwik, lood en andere metalen en afval die in de leefomgeving van de vis terecht zijn gekomen.
ook de vissen die gekweekt worden voor de consumptie worden gevoed met kleinere vissen uit de zee en rivier en zijn dus ook vervuild.
De Omega vis olie capsulles die aangeraden worden voor een goede gezondheid zijn makkelijk te vervangen door lijnzaadolie.
Verder dient een vegetarier vitamine B 12 te gebruiken en is zijn dieet geheel volwaardig. Dit even voor de uitleg over de voeding.
Als men dus het vlees en de vis eet met de gifstoffen die daarin aanwezig zijn, merkt de mens in het begin hier niets van.
Maar indien dit herhaaldelijk dagelijks wordt toegediend, verzwakt de weerstand van de mens en krijgen allerlei kwalen en ziektes de kans om de kop op te steken.
Waarna de mens de dokter bezoekt en ook hier weer chemische medicijnen toegedient krijgt om de symphtonen te bestrijden.
let wel om de symphtonen te bestrijden en niet de ziekte te bestrijden, dus wat gebeurt er er komt een kringetje van vergiftegingen die het lichaam teisteren, met als gevolg weer andere kwalen en ziektes en ongemakken.
Dus wat zeer belangrijk is om een gezond lichaam te behouden is het lichaam zo veel mogelijk te vrijwaren van gifstoffen in welke vorm dan ook.
Hoe doet men dat nu gezond leven, wel ten eerste vermijd vlees en vis, en probeer zo veel mogelijk plantaardige producten tot je te nemen.
De weerstand zal zienderogen beter worden en kleine ongemakken zoals verkoudheden endergelijke zullen niet meer zo vaak voorkomen.
Om de weerstand nog hoger te krijgen kunnen periodiek Echinacea tabletten gebruikt worden, dit is een natuurlijk middel, een plant die de eigenschap heeft om de weerstand te verhogen evenals Cats Claw beide verkrijgbaar bij de drogist of reform zaak.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl