X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Opname in het ziekenhuis

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van imane imane Auteur op infoyo sinds
28 Augustus 2010


Bekijk het profiel van imane
Datum: 30-08-2010
Auteur: Imane
Onlangs ben ik een paar dagen opgenomen in het ziekenhuis in Amsterdam, ik ben namelijk geopereerd aan mijn amandelen. Ik heb heel wat gezien in het ziekenhuis en heb veel mensen ontmoet.

De eerste dag moest ik me om 19:00 uur melden op de afdeling daar ben ik vriendelijk ontvangen en is me een kopje thee aangeboden. Want vanaf 20:00 uur mocht ik niets meer hebben ik moest nuchter zijn. Ik werd rondgeleid en de zuster wees me mijn bed waar ik mocht slapen. Ik kwam op een vierpersoons kamer met drie dames die best op leeftijd waren en ze bleven maar kakelen. Rond een uur of elf was ik eindelijk in slaap gevallen, de volgende ochtend kwam de voedingsassistente  om half acht binnen met het ontbijt. Ze vroeg de dames wat ze wilden hebben en ze gaven aan wat ze graag te eten willen hebben. Er is zoveel keus het lijkt nota bene wel een hotel. Toen was het mijn beurt om aan te geven wat ik wil eten ik zei dat ik niets mocht hebben en dankte haar vriendelijk. Dedames bleven maar klagen op de vroege ochtend dat het brood droog is en de koffie slap. Grote aanstellerij. Rond acht uur mocht ik mijn operatie jasje aandoen en rustig in bed liggen. Ik zou rond kwart over acht naar de operatie kamer gebracht worden. Het is zover twee zusters rijden me met bed en al naar de operatie kamer. Ik ben heel zenuwachtig maar probeer het niet te laten merken. Bij de operatie kamer aangekomen stelt de chirurg zich voor en vertelt wat er gaat gebeuren. De assistente pakt een narcose  masker en zet die op mijn mond ik mag tot tien tellen. Ik tel af een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht. Ik word wakker en zie fel licht ik wil overeind komen mar mijn lichaam werkt niet mee ik val weer in slaap. Na een ruime tijd werd ik wakker en zie een zuster ze staat bij mijn voet einde en schrijft iets in het dossier en ziet dat ik wakker ben en ze vertelt me dat alles goed is gegaan ik wil antwoorden maar ik krijg geen geluid uit me keel. De zuster pakt een glaasje ijskoudwater en geeft  me wat te drinken ook vertelt ze me dat ik de komende dag alleen koud mag drinken. Na ongeveer een half uur werd ik opgehaald door de twee zusters die me eerder op de dag naar beneden brachten. Aangekomen op de afdeling heb ik een pijnstiller gekregen en een kan met limonde en ijsblokjes. De volgende dag mag ik wel mee ontbijten maar met een boterham zonder korstjes en smeerkaas melk mag ik nog niet drinken en thee wacht ik nog mee dus vraag ik een glaasje appelsap. Het eten en slikken ging redelijk goed bij de lunch neem ik ook een boterham. Later op de dag kwam de aardige voedingsassistente weer langs met het warme eten het smaakte mij heerlijk de kwakelende dames konden het niet laten om te klagen. Gelukkig is alles goed gegaan en mag ik morgen na het ontbijt naar huis en kan ik weer in mijn bedje slapen. De volgende morgen neem ik en kopje thee met een beschuitje en rond half tien pak ik mijn tas in en zeg ik gedag tegen de kwakelende dames ze groeten terug en gaan weer verder kwakelen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl