X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Mannen en vreemdgaan

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +7 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Normyo Normyo Auteur op infoyo sinds
12 November 2008


Bekijk het profiel van Normyo
Datum: 16-02-2009
Auteur: Normyo
Als er over vreemdgaan gesproken wordt, dan gebeurt dat meestal in combinatie met het woord mannen. Vrouwen gaan niet vreemd schijnt het, maar dat is natuurlijk niet waar. Hoewel het er waarschijnlijk minder zijn, gaan vrouwen, net als mannen vreemd. Het enige punt is dat mannen het er liever niet over hebben, als hun vrouw vreemdgaat. Ze voelen zich dan namelijk in hun mannelijkheid aangetast.

Redenen

Vrouwen zullen waarschijnlijk vergelijkbare redenen hebben om vreemd te gaan als mannen. Zo zal de belangrijkste reden wel zijn, dat ze bij hun huidige partner niet meer krijgen wat ze zoeken. Aan de andere kant kun je dan natuurlijk ook de vraagstellen: "Wat zoek je?" En: "Heb je al uitgezocht of je partner het je niet kan geven?"

Een andere optie, die natuurlijk heel pijnlijk kan aanvoelen is: "Ik had de mogelijkheid om met een leuke knul het bed te delen?" Op zo'n moment moet je je natuurlijk afvragen, wat jij er zo erg aan vind? Want als je door het uiterlijk van een ander gekwetst wordt, dan ben je misschien wel teveel bezig met je uiterlijk.

Eentje die je niet vaak zult horen van vrouwen, maar die heel goed mogelijk is: "Mijn man heeft minder behoefte aan sex dan ik." Of: "Mijn man kan niet alles wat ik lekker vind en wil." Het is natuurlijk niet leuk om te moeten toegeven, dat je niet alles kunt. Maar waarom zou je alles moeten en zou een ander niets mogen, wat jij niet wilt of kunt? Alleen maar omdat je met elkaar in een relatie zit?

Een reden, die je vaker van een man zult horen, dan van een vrouw: "Ik had teveel gedronken en wist niet meer wat ik deed." Van een man wordt dit vaak wel aanvaardt, maar vrouwen schijnen niet dronken te mogen worden.

Pijnlijk

Mannen vinden het vooral pijnlijk om te moeten ontdekken, dat hun vrouw vreemdgaat. Het gaat vaak eerder over hun persoonlijke gevoel van gekwetst worden in hun mannelijke eer, dan over iets anders. Volgens hun blijkt uit feit dat hun vrouw vreemdgaat, dat ze hun vrouw niet kunnen geven wat ze nodig heeft en wil. Maar dat is natuurlijk een wel erg egocentrische gedachte. Want op die manier zetten ze hun gekwetste ego centraal en niet de relatie. En eigenlijk blijkt dan, dat hun relatie met de vrouw vooral gebaseerd is op de sex en hun vermogen om haar te bevredigen. De relatie, de sex en het bevredigen zijn dan manieren om het eigen zelfvertrouwen op te bouwen en te onderbouwen. Maar daarmee verlaag je de relatie tot niets meer dan een middel om te bouwen aan het eigen zelfbeeld.

Terwijl vreemdgaan zou moeten aanzetten tot zelfonderzoek. Het zou moeten aanzetten tot het stellen van vragen als:
"Wat komt ze tekort, dat ze bij andere mannen moet gaan zoeken?"
"Wat kan ik haar wel geven, zodat ze geen behoefte heeft aan andere mannen?"
"Wil ik me voor deze relatie inzetten?"
"Maak ik sex tot het centrale punt van onze relatie, of gaat onze relatie over meer?"
"Welke vragen moet ik stellen, om antwoorden te krijgen, die mij geruststellen?"
"Wil ik vergeven of wil ik wraak? En waarom wil ik dan wraak?"

Dat iemand vreemdgaat, of het nu de man is of de vrouw, is natuurlijk niet leuk. Maar waar het om gaat is, hoe je ermee omgaat. Want aan de manier waarop je ermee omgaat, kun je zien of het gaat om de relatie of om jezelf.


Reacties op dit artikel
Art, 2009-11-10
( 0 )

Daarom is er een hoerenveiling voor ieder wat wils
Merel, 2010-02-02
( 0 )

Als je sex hebt met een relatie, dan is er al iets mis. Je bemint elkaar, of je bedrijft de liefde. Wanneer er sprake is van vreemdgaan, dan is er geen liefde meer, dan mag je spreken van sex hebben met elkaar.
In dit geval dus kappen met je relatie!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl