X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Mag ik gewoon vrouw zijn

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
Datum: 16-12-2010
Mogen vrouwen nog wel gewoon vrouw zijn. Is het zo raar als een vrouw gewoon thuis wil zijn bij de kinderen, en voor de man wil zorgen.Lees verder en praat mee

Mijn vrouwzijn

Mogen vrouwen in deze tijd nog gewoon vrouw zijn. Dat vraag ik me steeds vaker af.
Steeds vaker worden we geconfronteerd met het fenomeen “vrouwen van deze tijd”. Wat houdt dat eigenlijk in. Vrouwen worden tegenwoordig geacht halve mannen te zijn. Sterk, overtuigend, ambitieus, carrieregericht en daarnaast ook nog “gewoon”huisvrouw, moeder, echtgenote, supervrouw in bed. Waar eindigt het allemaal. En dat, terwijl vrouwen eigenlijk de meest sterke persoonlijkheden van deze wereld zijn, zonder dat ze dat constant moeten bewijzen.
Waar was Adam geweest zonder Eva. Waar blijft de man zonder vrouw.
Als je de vrouw terugbrengt naar haar natuurlijke staat is zijn al reeds de sterkste, meest overtuigende, ambitieuze supermens in deze wereld.
Vrouwen baren kinderen, dat maakt hen tot een oerkracht die alle krachten te boven gaat. Vrouwen besturen het huishouden, zorgen dat iedere dag alles netjes geregeld is, dat iedereen te eten heeft, op tijd zijn of haar dingen doet, zij regelt doorgaans de financieen, en denkt aan 100 dingen tegelijk. Zij behaagt haar man, zorgt als in een natuurstroom voor de kinderen, en dat allemaal vrijwillig en onbezoldigd.
Waarom is de vrouw dan tegenwoordig alleen nog maar vrouw als zij, naast al deze taken ook nog is laat zien dat ze een “vent”is.
Niets ten nadele van mannen hoor, want die hebben ook een zinnige taak in deze, maar is het nu echt nodig om vrouwen uit hun natuurlijke staat te halen en ze als ondergeschikte van de man te plaatsen als zij er voor kiezen gewoon vrouw te zijn?
Zie het voordeel ervan als vrouwen gewoon thuisblijven en vrouw en moeder zijn.
Op die manier komen er veel meer banen vrij voor mannen, kinderen krijgen de aandacht die ze nodig hebben, waardoor er minder zogenaamde ADHD patienten zijn (ik zeg met name, zogenaamde ADHD patienten, omdat mijn mening is, dat het stempel dat rust op deze kinderen volkomen onterecht is. Geef deze kinderen hun moeder en stabiliteit terug in het leven en de ziekte ADHD verdwijnt). Vader gelukkig, want die vindt een gezellig en warm huis als hij van zijn lange werkdag huiswaarts keert. Moeder gelukkig omdat ze er helemaal kan zijn voor haar man en kinderen, Kinderen gelukkig omdat mama thuis is als zij uit school komen, en niet een vreemde oppas, en de maatschappij een stuk gelukkiger, omdat er weer werk is, en omdat de werknemers weer een “normaal”leven hebben.

Adam en Eva in balans.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl