X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Is het normaal dat je vriend zijn ex van elf jaar geleden nog bijzonder vind ?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Danielle31 Danielle31 Auteur op infoyo sinds
04 November 2009


Bekijk het profiel van Danielle31
Datum: 11-01-2011
Auteur: Danielle31
Ik heb een leuke man ontmoet via een datingsite, er zit alleen 1 nadeel aan. Hij wil 1x in het jaar contact houden met zijn ex, omdat hij er een bijzondere band voor voelt.

Ik wil dat hij helemaal geen contact meer met haar heeft, maar dat wilt hij niet.
Het voelt als, dat hij voor haar kiest, ondanks dat ze zo weinig contact hebben.

Hij heeft al die jaren hoop gehouden dat het weer wat met haar gaat worden en die hoop heeft die opgeven.  

Hij houd echt van mij maar wil niet breken met haar. Zolang ze contact houden, heb ik het gevoel dat ze weer bij elkaar kunnen komen. Vorig jaar hebben ze ook al met elkaar gezoend.

Wat vinden jullie moet ik er aan beginnen of niet? Het voelt niet goed dat hij zijn ex nog zo belangrijk vind.
Ik snap het ook niet dat hij zo veel waarde hecht aan die ene sms/mail/ belletje per jaar. Dat hij niet helemaal er mee kan stoppen.

Ligt dit nou aan mij? Zolang die contact met haar houd, houden we die discussie. Wie ken dit probleem of heeft tips?

Reacties op dit artikel
Pilatuspas, 2011-01-12
( -1 )

Beste Danielle,

Allereerst weet ik niet hoelang jullie al met elkaar zijn (kort contact of lang contact maakt wel een beetje uit)
wat ik je kan zeggen als man zijnde die dit artikel leest en vanuit een objectieve invalshoek.
Ben ik van mening dat hij zijn contact zou mogen behouden en hoop ik dat jij een manier vind (kan)om daarmee om te gaan.
Mijn onderbouwing van mijn mening is als volgende:
Een ex vriendin van een man, waar hij veel van gehouden heeft, zal vrijwel voor altijd een herrinering blijven die is niet te wissen!Dat hij dat nog koestert is goed want dat zal betekenen dat hij dat ook bij volgende relaties zal doen.
1 x per jaar is opzich geen probleem mits hij niet te ver gaat (zoende hij toen jullie met elkaar iets hadden)
Maar dat moet kunnen aangezien 1x per jaar daar kan toch niks verder uit groeien uit 1 x per jaar?? zou jij iets kunnen opbouwen uit contact van maar 1 x per jaar met iemand??
Dat contact hoeft toch ook niet te bestaan enkel uit verlangen naar haar of begeerte maar kan toch ook zijn dat buiten de aantrekkingskracht zij iets heeft waar hij graag mee communiceert?? een schouderklop, of dat wat belangrijk is voor hem los van verlangen of begeerte?? een vriendschap die zich 1 x per jaar uit in vorm van e=mail/sms/ of afspraak??
Hij heeft duidelijk laten merken zoals jij laat weten dat hij ECHT van jou houdt!
Iedereen heeft ex-en maar dat hij nog waarde hecht aan de zijne betekent niet dat hij niet van jou houd.
Je kan niet van een man verwachten dat jij de enigste persoon bent die al zijn behoeftes zooo vervult dat hij alleen maar van jou houd en jij de enige echte liefde bent in zijn leven!!
Als ik een simpele vergelijking kan geven : als je drie kinderen hebt van welke houd je het meest? Kan je niet zeggen want van elk kind hou je op een andere manier. Elk kind heeft zijn speciale dingen (los van de onvoorwaardelijke moeder liefde) waar je van houdt! ZO ook met ex-en elke is anders en heeft iets speciaals een band die je met iemand deelt en met niemand anders.
Soms is er wel een label op te plakken maar als hij zegt dat de hoop voor een ander weg is en hij ECHT van je houdt en je gelooft hem...dan heeft hij iets speciaals met iemand anders maar hij HOUD VAN JOU wil met jou verder, wil bouwen met jou en niet met de ander.
Tis een moeilijke beslissing ga je met hem door ja of de nee
maar als het alleen de discussie is wil ik dat hij 1x per jaar contact heeft met zijn ex en accepteer ik dat of niet? Is dat waar een relatie op gebaseerd is? een gehele relatie die bouwt op of iemand contact verbreekt met iemand die belangrijk voor hem is?
Bouwen is juist door moeilijke beslissingen samen te nemen door klaar te staan voor elkaar door dik en dun, ziekte en voorspoed, weeg het af zijn de voordelen en pluspunten het waard om te accepteren dat hij 1x per jaar zijn ex spreekt ja of nee.
Zoja maak het jezelf niet moeilijk en vind een manier al dan niet samen om het te accepteren al dan niet door mijn redenatieEr zijn veel ergere dingen die een relatie kunnen kapot maken, aids, vreemdgaan met je beste vriendin, buiten de relatie kinderen bij andere verwekken, lijken in de kast.
Het kan veel erger dus mijn advies probeer het probleem niet te zien als een berg maar een hobbel.
Staat de hobbel nog in de weg, dan weegt de + niet op tegen de -.
Wil je de hobbel overwinnen? twijfel dan niet over jezelf en wat hij voor je voelt en of je niet de 2de plek bent. accepteer dat je nr 1 bent maar je bent niet de enigste vrouw met iets speciaals, iets belangrijks voor hem.

Ik hoop dat ik duidelijk heb kunne verwoorde wat ik bedoelde en dat het je helpt
SUc6
GR Tim
Danielle31, 2011-01-12
( +2 )

Hallo,

Het is nog heel pril, maar ik wil er pas voor gaan als ik zeker weet dat ik het kan vertrouwen, want hij bleef dus altijd hopen, dus elf jaar lang. En straks wilt zij hem terug en wat dan?
Betsie, 2011-02-12
( -1 )

Hoi Danielle,
Probeer die leuke man te vertrouwen,ik kan mij voorstellen dat jij denkt dat hij ooit nog eens terug gaat naar zijn ex.
Maar zij hebben een relatie van elf jaar achter zich, zoals ik heb begrepen;dat wil zeggen dat ze samen heel wat dingen hebben meegemaakt,deze dingen kunnen ze waarschijnlijk alleen samen nog bespreken omdat anderen er niet mee om kunnen gaan,vaak zijn dit emotionele gebeurtenissen en dan is het toch wel fijn dat ze er samen nog over kunnen praten.
Volgens mij hoef je echt niet bang te zijn!
Als zij echt nog een relatie zouden willen dan had dit allang gebeurt moeten zijn,ik denk dat zij er goed over nagedacht en gepraat hebben om deze relatie te vebreken!
Ik kan dit enigzins weten want zelf heb ik ook nog een relatie met mijn ex, ik was daar 14jaar mee getrouwt en heb tot op de dag van vandag nog steeds veel kontakt mee.
Met hem kan ik dingen bespreken die een ander niet heeft meegemaakt en ook daarom ook niet kan begrijpen.
Meid maak je geen zorgen en stort je op het geluk wat jou te wachten staat laat hen een keer per jaar bij elkander komen.
wil jij er zelf bij zijn laat dit dan aan hem weten en zorg ervoor dat je geen jaloerse reactie geeft als dat niet nodig is.
Als hij dat absoluut niet wilt vind ik dat hij een zeer goede reden moet hebben, anders klopt het niet helemaal!
Ik wens je heel veel geluk en hoop dat je hier iets aan heb.
Nicky, 2011-03-14
( +1 )

Hé daar,,
een vraagje.. wat voor relatie hadden die 2?
waren ze getrouwd of hebben ze een kind samen?
Uit je gevoelens bij hem, als hij echt van je houdt
kan dat ene smsje of email hem niks meer schelen
want hij wilt toch niet dat jij je zo zou gaan voelen?
Edwin, 2011-05-23
( +3 )

Hoi Danielle,

Ik kan me heel goed in jou situatie inleven.
Mijn huidige vriendin, waar ik nu een relatie mee heb, 14 jaar.
Is na 15 jaar niets met haar ex te hebben gedeeld, ineens uit eten geweest met haar ex.
Wat ik het vreemde vond daaraan, was dat ze niet als vrienden uit elkaar waren gegaan, hij had haar aan de kant gezet voor een ander.
En dan nu weer als vrienden uit eten, dat gaat er bij mij niet in.

Maar wat ik nog het ergste vond, was, dat ze niet aan mijn gevoelens dacht, hoe ik me zou voelen als ze met hem uit eten ging.
Ik heb toen geen leuke avond gehad, maar dat zag zij niet, zij vond het heel normaal, dat dit ook moest kunnen.
Maar wat ik toen wel vreemd vond, was dat zij niemand hierover vertelde, ik denk omdat ze bang was dat iedereen zo zou reageren als ik. Dat het niet normaal is, dat je dat toch doet zonder rekening te houden met je huidige relatie.
Iuii, 2012-02-27
( +1 )

Laate reactie, meer bedoeld voor mensen in dezelfde situatie. Mijn (inmiddels ex) had nog gevoelens voor zijn ex van jaren terug. Geen enkel contact tot pas geleden. En dat ging dus mis. Ze zijn weer een stel.
Yolanda, 2012-11-02
( 0 )

Late reactie, ik las je berichtje. Ik heb hier ook ervaring mee. Als de man zijn ex niet kan loslaten begin er niet aan. Als een van de twee er weer aan toe is dan verlaten ze je toch vroeg os later. Zo is het echt. Ik heb een man gehad/vriend en hij hield echt van me maar hoopte diep in zijn hart dat ze terug zou komen. Zij wilde scheiden en ze moest groeien en leren dat ze niet zonder hem kon leven. Hier wachtte hij altijd op. Toen hij mij had werd ze jaloers....en zei ik wil je terug en trouwen opnieuw....dit geloofde hij gelijk? Ook al loog ze altijd dit geloofde hij gelijk, wilde hij geloven. Het was zijn grote liefde zei hij???? Ook al flikte ze alles, nam een andere man en liegt ed. Toch die zwak altijd en geloven dat alles goeds zal komen ooit....Toen ze hem had en hij mij gedumpt had hoefde ze hem niet meer, in de hoop dat ik uit beeld zou zijn. Nee dus. Hij wilde mij toen (pas) terug toen ze hem gedumpt had weer. Dan was ik weer goed genoeg. Zo gaat dit jaren lang. En als dit al 10 jaar zo gaat zal dit blijven. Vooral als de vr hem dumpte. Ze nemen alleen even een vrouw omdat ze niets hebben/alleen zijn en zielig. Totdat ze hem weer terug wilt dan wordt je gedumpt.
TIP: trap niet in zielige mannen die over hun ex roddelen hoe zielig ze zijn. Klopt niet. Ze doen dit alleen om jou te krijgen. Daarom zielig doen en jou geweldiger vinden dan haar die stomme ex. En dit alle vrouwen wel horen, je bent niet beter dan de ex. NOOIT. Als puntje bij paaltje komt wordt je gedumpt voor die ex...een weduwe is beter dan een gescheiden man. Alle mannen zitten vast aan hun ex. Ook via de kinderen en de kinderen staan onder invloed van de ex. Dus strijden met jou via de ex.
Of blijf alleen en neem alleen een vriend. Ga uit. Liefde en de ware? bestaat niet. Sorry in zo'n wereld leven we niet (meer). Alles gaat om heb er zelf beter van worden. Niets draaid om jou. Als je arm bent ziet niemand je staan ook al heb je nog zo'n leuk karakter. Als je status hebt dan heb je wel ineens een man? Het gaat om de buitenkant en status, wat heb je en wat doe je dat ben je. Mensen identificieren zich met wat ze hebben en niet met wie ze echt zijn. Iedereen doet daaraan mee. Daarom doe ik allang niet meer mee. Moraal? is een illusie. Als je moraal hebt is het einde van je leven.....
Wout, 2012-12-25
( 0 )

@yolanda ,
ergens vind ik dat je kort door de bocht gaat. je mag niet iedereen over de zelfde kam scheren. er zijn inderdaad altijd mensen die terug zullen gaan bij hun ex, maar dat zijn alleen diegene die er niet kunnen over zwijgen.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl