X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Kinderen RSS


Ik zeg toch nee!
Geplaatst op 26-01-2010 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Het kind krijgt een koppige blik in zijn ogen, recht zijn rug en kijkt je recht in je ogen terwijl het je verzoek beantwoordt met "ik zeg toch nee". Is het kind brutaal of moeten we dat anders zien?
Hoezo jeugd-zorg
Geplaatst op 25-01-2010 door Andrea in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
De† Jeugdzorg is echt te schandalig voor woorden maar die kant word door een ieder angstvallig bewust en onbewust†gemeden !
Zeef-spattechniek
Geplaatst op 25-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Met waterverf, een tandenborstel en een kleine zeef kun je hele mooie dingen maken. Met motieven van karton, of door voorwerpen op het papier te leggen. Ik zal je uitleggen hoe het moet.
Blaastechniek tekening
Geplaatst op 25-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Er was eens een kloddertje verf. die er graag wat mooier uit wilde zien. Gelukkig kwam daar net een kindje met een rietje. Die blies daarmee tegen het kloddertje, wat daarmee veranderde in een prachtig fantasiefiguur. Elke keer als het kind blies,...
Agressie bij autistische kinderen.
Geplaatst op 22-01-2010 door Carien in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Hoe ga je om met agressie bij autistische kinderen? Hoe ga je om met hun frustratie? Hoe ga je om met je eigen frustratie?Autistische kinderen zijn vaak onvoorspelbaar. Gelukkig het ťne moment, met zichzelf in de knoop het andere.Daardoor kunnen ze...
Lijmtekening maken
Geplaatst op 22-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Wie zegt dat je met lijm alleen kunt plakken? Je kunt het ook hel goed gebruiken als contourmiddel. Maar dan moet je wel het geduld hebben om te wachten tot de lijm droog is.
Vaak voorkomende kinderziektes
Geplaatst op 21-01-2010 door Jnbh in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Als ouder heb je het moeilijk. Kinderen hebben is een lust en een voorrecht, maar niet zonder problemen. Dat laatste ervaren we het meest als onze kinderen ziek worden. Op dat moment willen we alles doen om ze weer beter te maken. Maar dan moet je wel...
Tekening maken met Was (druppeltechniek)
Geplaatst op 21-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Dit is een spannende tekentechniek. De afbeelding verandert bij elke volgende stap. Pas tegen het eind krijg je een idee van het reslutaat.
Was strijk Batik
Geplaatst op 21-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Zo bont als de regenboog.Tekeningen die gemaakt zijn met de wasstrijktechniek, zijn transparant en glanzend. Door verschillende kleuren aan te brengen ontstaat telkens een ander, mooi stuk sierpapier.
Sjabloon doordruk tekening
Geplaatst op 21-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Kakelbont tekenplezier!Doordrukken met sjablonen is zo kinderlijk eenvoudig, dat ook de grote mensen enthousiast mee zullen doen. De sjabloon heb je in een handomdraai gemaakt, en dan kun je meteen beginnen!
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl