X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Kinderen RSS


Pas als je kinderen hebt
Geplaatst op 20-01-2010 door Melanietrip in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Ik denk dat je pas over kinderen kan meepraten als je zelf kinderen hebt. ik ben zelf moeder van 2 prachtige meiden. 1 van bijna 8 en 1 van net 2.
HSP en Kinderen
Geplaatst op 20-01-2010 door Franciscus64 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Wil† hier graag enige uitleg geven,over HSP en SI† Kinderen en Volwassenen, en wat het† betekent als je zo leeft en voelt, en met je doet† cq kan doen.
Dood,nee echt niet,
Geplaatst op 18-01-2010 door Annaatje100 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
De verhaal is echt gebeurd . Ik ben een moeder van 5 kinderen die al eerder een verhaal geschreven heeft† Duister Licht, en die dit verhaal ook probeert† uit te geven alhoewel dit mij op de dag van vandaag zeer moeilijk wordt gemaakt door de...
Post voor Sinterklaas
Geplaatst op 18-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
De leukste tijd van het jaar, vind ik zelf, is de sinterklaastijd. Vanaf het eerste sinterklaasjournaal tot aan vijf december. Alle kinderen die in spanning wachten op zijn komst en op de cadeautjes.
Duister Licht 2 de deel
Geplaatst op 18-01-2010 door Annaatje100 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Een moeder die steeds met de vinger wordt nagewezen door een instantie .Een moeder die alles goed deed voor haar kinderen maar jeugdzorg alles aan deed om de band met haar kinderen te verbreken en alle middelen bij hen was toegestaan.
Themafeest circus
Geplaatst op 18-01-2010 door Wennx in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Hier volgt een beschrijving voor een kinderfeestje met als thema circus. Het beschreven feest is bedoel voor kinderen van ongeveer 3 jaar. Er kunnen 6 kinderen meedoen, dan zijn er 2 volwassen begeleiders nodig.Het programma zoals hier beschreven duurt...
Ik verveel me
Geplaatst op 18-01-2010 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Een veel gehoorde klacht bij kinderen tegenwoordig. Hoe normaal is het dat kinderen zichzelf niet meer kunnen vermaken en kun je er iets aan doen.
Zieke kindjes
Geplaatst op 15-01-2010 door An1984 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
IK ben mama van 2 jongetjes. De ene is bijna 3 jaar en de andere wordt 14 februari 1 jaar. Ongelooflijk schattige ventjes maar supergevoelig aan bijna elk bacterie(tje) dat er rondgaat onder de kindjes.
Baby Selena en wat jeugdzorg er van denkt
Geplaatst op 15-01-2010 door Annaatje100 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Hoe ouders weer gemannipulleerd worden door Bureau Jeugdzorg en de ouders willen graag hun kindje zien en wordt geen gehoor gegeven aan de feiten van dat de vervoer een probleem is.
Welcome op mijn Infoyo
Geplaatst op 15-01-2010 door ProudYOUNGMom in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Van harte Welkom op mijn eerste artikel.Wat is dit spannend. Ik vond het intressant omdat ik heel erg veel van schrijven houdt. En ik gaat het met meer mensen delen das toch gaaf. Je weet nooit wie het ook leest en mij een boekje laten schrijven. Ja,...
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl