X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Verhuizing naar de nieuwe plek van onze dromen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Annaatje100 Annaatje100 Auteur op infoyo sinds
08 Januari 2010


Bekijk het profiel van Annaatje100
Datum: 14-01-2011
Auteur: Annaatje100
we zijn vorig jaar verhuist naar een andere provincie.Nog geen spijt van gehad.Gaat gelukkig goed met ons allemaal.Maar voor Jeugdzorg weer een aanleiding van niet.

Onze nieuwe woning en alles erom heen

Onze nieuwe woning en alles erom heen We zijn verhuist op 4 september 2010 naar onze nieuwe huis in een andere provincie.Huis een beetje van onze dromen ,voor de belgische wet de vereisten voldaan,3 slaapkamers en tuin en garage ,We hebben een huis met houtkachel dus.Ook andere bijverwarmingen.Het bevalt ons hier heel goed.Het is niet ver van mijn man zijn werk.En ook 10 min.fietsend van de school van mijn zoon.Die wil graag kok worden en zit op 1 ste jaar TSO ,heeft het naar zijn zin.De tuin hebben we hier moeten aanpakken maar nu het winter is nog te koud om er mee verders te gaan.Dus doe je andere dingen in het huis bijvoorbeeld.Verven wordt binnenkort binnen gedaan ,moet nu aanzien op alle kleuren van de regenboog van de vorige bewoners.De slaapkamer van mij en mijn man is wel al behangen.
Tja,en verders moet het huis nog veel aan gedaan worden ,ook door de verhuurders.We zitten in een goede buurt niet ver van het centrum wonen op de straat naar toe zelfs,en we hebben hier ook genoeg winkels voor de dagelijkse behoefte.
De mensen zijn aardig dan waar we eerst woonden.Die deden uit de hoogte.Hier kan er nog wel een praatje gemaakt worden.Wel het fijne van ook.
Of we Nederland missen?Nee eigenlijk niet.Ik heb inmiddels de Belgische Nationaliteit weer en ook mijn 2 kinderen en dit jaar vraagt mijn man hem ook aan.Ik ben hier geboren en heb nog famillie wonen dus.
Dat zijn de gang van zaken hier zowat.
Ik heb het hier naar mijn zin de kinderen ook en mijn man is dichterbij zijn werk.
Heb wel een en ander mee gemaakt waardoor we hier wonen natuurlijk.De jeugdzorg Nederland blijft mij achtervolgen en heeft de vieze was naar Belgie gestuurd.Dus interview en zo gedaan maar steeds blijft het ergens hangen waardoor toch iets moet weer opgestart worden.Waardoor ik maandag ineens een dagvaardiging binnen kreeg.Ik heb nu een advocate ingeschakeld omdat ik niet eens ben met de gang van zaken.
Ze schrijven een problematiek voor die er nu zou moeten zijn zonder enige onderzoek en vanuit een andere provincie .Officieel moeten ze overdragen maar weigeren dit en ook inzage in dossier is geweigerd waardoor ik dus niet weet wat voor lariekoek er nu weer in staat.Geconfronteerd ben ik er mee wel.
Maar is meest nog van Nederland waar ze nu als reden zien terwijl ik toch met mijn gezin al bijna 3 jaar hier woon.Ik heb inmiddels een onderzoek laten opstarten omdat de gang van zaken in de vorige stad niet volgens regels is verlopen.Wegtreiteren van een gezin  op vermoedens van of door middel van burenruzie vond ik wel erg wreed.
Een consulent die met 6 verschillende verhalen komt ook,en 1 x gezien heb ooit voor een andere reden is niet ook de aanleding voor door te gaan vind ik.
Gelukkig heb alle gesprekken opgenomen en op mail  staan maar ja dat is heel wat.Mijn dochter wordt 18 dus die is ook afgevallen de problemathiek schrijven ze nu op de rug van de jongste.Alleen die heeft school,vriendjes en een voetbalclub ,en die heeft geen belemmeringen op sociaal en emotioneel vlak.De reden dat ze nu gevonden hebben is omdat ik mijn gezag wil wijzigen.Ik wil namelijk mijn partner die ik al 9 jaar ken mijn gezag delen dus en mijn zoontje wil graag de achternaam van hem.Dat kan pas als die zelf Belg is.Dus ja voor de Rechter een reden weer om maar met iets anders aan te komen.Armoede hebben we beslist niet en zeer zeker ook geen geldelijke kwesties lopen ,maar dat wordt wel genoemd.Dat we in een krot zou moeten wonen vond ik echt te gek,is niet eens.We wonen in een arbeiderswoning maar ziet er wel proper uit buiten dat de voortuin nog gedaan moet worden.Is geen reden vind ik.Ik zou een vluchtige vriend hebben ook niet.Ik ben al 6 jaar gelukkig getrouwd.Mijn zoon zou geen goede prestaties leveren of ergerder niet naar school gaan daar in die andere provincie klopt ik woon daar immers ook niet.De school voor mijn zoon zit hier.Er is niet eens een onderzoek geweest dus ja alarm voor de Rechtbank dus om mij maar op iets onzinnigs te dagvaardigen.
Uit het niets.Ik was eigenlijk met stomheid geslagen.Ik heb een advocate in de arm genomen want ook al heb ik gestuurd voor advocate is niet mijn kennis genoeg voor een zaak te doen.
Als ziekte een reden zou moeten zijn moet ik toch lachen want mijn zoon is nu pas 2 de keer ziek wel met de griep.De eerste keer was in de examens maar had een medisch attest dus en had een ernstige keelontsteking.
Ik weet dat jeugdzorg altijd wel iets zoekt je komt ook in eigen land niet vanaf.Want de Nederlandse Jeugdzorg mag immers de grens over ,wat eigenlijk niet waar is ,ze hebben geen bevoegdheid maar toch gebeurt het.
Ik ben al 3 jaar bijna ervaringsdeskundige ,dus mag ik doen.Helpt mensen met jeugdzorgproblemathiek in Nederland.Maar goed,kijken wat ze met nu voor lariekoek komen,wel is zo dat ik allemaal schriftelijke bewijzen heb ,ik heb veel tegenargumenten deze keer.
Er is nooit een onderzoeker thuis geweest ,dus waar halen ze die onzin vandaan.O ja uit dossiers die eigenlijk in Nederland zijn  afgesloten.Maar goed maandag ga ik naar de advocaat dus zien we wat we kunnen doen.In elk geval vind ik het niet kunnen dat ze doorgaan.Want er is geen reden voor.Wij houden ons aan de regels.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl