X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


traktatiestress

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van marty marty Auteur op infoyo sinds
05 Januari 2009


Bekijk het profiel van marty
Datum: 20-06-2011
Auteur: Marty
Het is weer zover,dochter lief  moet trakteren.Het zweet brak me al weer uit,weer iets verzinnen! Nou moet ik zeggen,dat ik meestal wel genoeg ideetjes heb,alleen de vraag bij mij is altijd: hoe krijg ik het in vredesnaam bij school?

Mijn traktaties vallen namelijk meestal nogal groot uit,of onhandig.Zo heb ik bij mijn oudste twee jaar geleden getrakteerd op een paar en wagen met wat lekkers erin.Dat was al een hele klus om in elkaar te knutselen,waarbij mijn moeder nog heeft geholpen.Toen we uiteindelijk alle karretjes achter de boerdeijdieren hadden vastgemaakt,kwamen we erachter dat het wel erg onhandig was om mee te nemen.Zeg nou zelf,hoe neem je 40 paard en wagentjes mee?Gelukkig is het gelukt met veel dozen en een paar keer heen en weer lopen.Maar mijn moeder was in een keer genezen van het knutselen!
En daarna kwam de jongste.Ik dacht ik doe het simpel(paard en wagen vers in het achterhoofd).Ik heb met een bekertje,rietjes en een ballon een luchtballon met lekkers in elkaar geknutseld.Niet moeilijk toch?Nou,de volgende dag waren al die balonnen leeggelopen,kon ik weer opnieuw opblazen!Heel fijn.Maar toen kwam weer de vraag,hoe krijg ik het bij school?Uiteindelijk heb ik vriendin met grotere auto gebeld en zijn we met vijf grote boodschappentassen naar school gegaan,om 40 luchtbalonnen af te leveren! Dus vandaar dat ik hem weer kneep,toen ik de traktaties aan het maken was.Ik had bekertjes gemaakt met zeediertjes,snoep en een parapluutje.Simpel als wat!Maar toen ik 40 bekertjes op mijn tafel zag staan,sloeg de paniek weer toe! Wat een gedoe weer.Het leek weer erg veel en onhandig om mee te nemen.Op de een of andere manier zie ik dat altijd pas als ik het klaar heb!Volgens mij ben ik ook de enige moeder die met onhandige traktaties komt! Tja,alles beter als een stom zakje chips denk ik dan maar! Gelukkig kreeg ik vanmorgen een helder moment en heb ik zo alle bekertjes in een grote wasmand gedaan en netjes bij juf afgeleverd! Zo lang leve verjaardagen,maar ik ben blij dat ik er weer een half jaartje vanaf ben!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl