X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Kinderen RSS


De Puberteit
Geplaatst op 28-05-2009 door Sannieke in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
De PuberteitDe Puberteit is voor elk kind een ontwikkeling wat je doormaakt, ontwikkelingen voor het volwassen worden.Het ene kind heeft er nu eenmaal meer last van als de ander, en dat terwijl juist het andere kind er zo door heen rolt.Vanaf je tiende...
Hoe vind ik een goede oppas?
Geplaatst op 27-05-2009 door Yellow in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Als je kleine kinderen hebt is het goed om af en toe eens een avond uit te gaan. Maar hoe kom je aan een goede en betrouwbare oppas? En wat vraag je haar om er achter te komen, dat ze het aan kan en goed voor je kind zal zorgen?
Moeder zijn is niet vanzelfsprekend
Geplaatst op 27-05-2009 door Aslish79 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Een kind krijgen en automatisch moeder zijn is logisch. Na je bevalling krijg je automatisch een naamkaartje met ďmoederĒ erop. Maar ben je het dan ook? Voel je je ook mama of is dit gewoon een begrip..
Kinderen en verveling
Geplaatst op 25-05-2009 door Yellow in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Veel ouders zitten met de handen in het haar als hun kinderen zich komen beklagen, dat ze zich zo vervelen. De kasten puilen uit van het speelgoed, maar ze komen niet tot spelen.
Als de baby er is
Geplaatst op 25-05-2009 door Yellow in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Als je voor de eerste keer zwanger bent, zul je heel benieuwd zijn naar je kind. Maar ook hoe het allemaal zal verlopen, als je met zn drieŽn bent.
Brandwonden bij kinderen
Geplaatst op 25-05-2009 door Yellow in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
De meeste volwassenen drinken graag een kopje thee of koffie. Een klein kind weet echter niet wat de gevolgen zijn van hete thee over zijn handen of benen te krijgen.††Zich verbranden is zeer†pijnlijk en de gevolgen zijn enorm.
Veiligheid van kinderen in huis
Geplaatst op 25-05-2009 door Yellow in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Als een peuter eenmaal heeft ontdekt, dat hij kan lopen is het gedaan met de rust van moeder.Maar ook dringt de vraag zich op: Hoe veilig is mijn huis voor mijn kind?
De kleine loopt!
Geplaatst op 20-05-2009 door Edwin007 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Ineens gaat mijn prinsesje staan en langzaam begint ze te lopen. Met vallen en opstaan beginnen de eerste stapjes; maar uiteindelijk zal ze papa eruit rennen.
Net Papa geworden
Geplaatst op 20-05-2009 door Edwin007 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Het mooiste moment van je leven, Ineens heb je een wollkje van een baby in je armen. En het gekke ervan is nog dat het echt een stukje van je zelf is. Ze heeft jouw ogen en de haren van mama.
Mijn kind is met winkelen niet te houden!
Geplaatst op 14-05-2009 door Sandra18 in de categorie Mens en gezondheid / Kinderen
Veel Mensen krijgen op een jonge leeftijd een kind. Vaak wordt dan al snel de 2e geboren. Elk ouder weet dan ook wel dat het niet altijd makkelijk is. Vaak gaan kinderen door drammen, worden boos en kunnendan slaan of gaan schreeuwen. In dit atikel...
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl