X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hypnose en conditionering

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Seculatum Seculatum Auteur op infoyo sinds
11 November 2008


Bekijk het profiel van Seculatum
Datum: 26-11-2008
Auteur: Seculatum
Behalve dagelijkse portie manipulatie die we ontvangen via reclame boodschappen, internet, winkels enz. past men al een tijdje ook andere middelen toe om mensen overdag aan te sporen zich in bepaalde richting te begeven.

Geluidjes

Stel dat je graag loopt naar je werkt, maar dat het niet goed is voor de kassa, dan zal je 's nachts tijdens je slaap geluidjes kunnen horen zoals fietsbelletjes, treinen, bussen, auto's enz. Alles om je te laten kiezen tussen deze vervoermiddelen en het lopen.
Of stel dat je in je huis met je vrouw hebt overlegd dat je morgen per trein een certificaat gaat halen en dat je heel graag een medestudent zou willen ontmoeten. Dan heb je de beste kans dat je 's nachts in je droom heel veel treinen hoort rijden, maar ook zal die mede student het zelfde droom dromen. Wees dan niet verbaasd als je de volgende dag ook die andere medestudent ontmoet. Deze methode worden al een tijdje toegepast, zodat men gaat geloven in toeval en synchroniciteit.
Het wordt soms per gezin toegepast en soms in een hele blok huizen. Vooral als de bepaalde evenementen plaats vinden; denk aan de voedbalwedstrijden, verkiezingen enz.

Werkloos

Ben je werkloos en wordt je door het cwi of andere beter weters aan het werk geholpen? Indien je hoger opgeleid bent dan zij en zij krijgen veel subsidie voor elke werkloze, dan is het in hun voordeel om aan je te verdienen. Je zou dan 's nachts opeens heel veel getimmer kunnen horen, of andere soort handarbeid / werkzaamheden. Ook al heb je er niet voor geleerd, zal je overdag in een hypnoslaap je naar eerste de beste doe het zelf winkel begeven om spullen te kopen om thuis te timmeren. Uiteindelijk zullen zij je een baan aanbieden op een werkplaats waar jij je nooit thuis zal voelen en wat niets met je diploma's te maken heeft. Maar zij hebben aan je verdient.

Verslaafd

Consumeren is ook een redding voor onze consumtiemaatschappij. Als je een gezelligheids mens bent en van visite houdt, het zal je niet verbasen als je 's nachts klinkende glazen hoort, gezellige muziek en geklets. Je zult de volgende dag best wel trek hebben in een glaasje of om op visite te gaan, of te gaan winkelen of naar een caffť. Stel dat je hiervoor vatbaar bent, dan kan je makkelijk verslaafd raken.
Maar stel dat de vele werklozen jongens vredesliefend zijn en dat er opeens ergens een vredesmissie aan de gang is, dan kunnen deze mensen ineens 's nachts bommetjes horen ontploffen, wapens horen kletteren enz. enz. en veranderen ineens van mening en zullen uiteindelijk wel met de missie mee gaan, of in het leger of bij de politie gaan werken.
Maar men vergeet dat na zo een diepe en "neppe" voorstelling van zaken een posttraumatische stress syndroom kan ontstaan. Dat deze praktijk hoe aanlokkelijk voor werkgevers, minder goed zullen uitpakken voor de burgers. Dat het niet toegestaan is om iemand te hypnotiseren zonder dat d.b. persoon het weet of eigen toestemming aan heeft verleend.

Gevaren

Er zijn veel bezwaren tegen deze menselijke conditionering. Wij weten alle van een Pavloveffect bij dieren, maar vergeten dat de mens ook een dier is.
Er staat in de rechten van de mens dat de integriteit van mensen gewaarborgd moet worden, zowel van het lichaam als van zijn geest. Dus deze ongeziene toestanden mogen niet op onschuldige burgers toegepast worden.
Afgezien van het feit dat deze conditionering ook op kinderen toegepast kan worden; ja zelfs op jonge kinderen, die op deze manier ook op zoek gaan naar drinken en op jonge leeftijd verslaafd kunnen worden.
Het is tegek voor woorden dat dit nergens ter spraken komt. Wie de uitvoerende macht heeft en een slecht geweten, kan zich van alles permitteren om een persoon naar zijn hand te zetten (beÔnvloeden); deze praktijken kunnen jaren voort duren, net zo lang tot men "zijn doel" heeft bereikt.
Men weet al een poos dat op sommige hangplekken de apparatuur hangt om hangkinderen te verjagen. Vraagt iemand zich af, of het bij hun thuis ook gedaan kan worden? Is dat allemaal toegestaan?
Zoals we weten, zouden ons privacy gewaarborgd moeten worden inclusief de integriteit van ons lichaam en geest, maar helaas, leven we in een maatschappij waar inmiddels van alles wat niet mag, wel stiekem toegestaan wordt.
Diegene die deze methode toepassen op onschuldige burgers, moeten zich schamen. Er zou een grote onderzoek naar deze praktijken moeten komen en de vredes organisaties voor de mensen - en burgers rechten zouden zich hierover moeten buigen om deze criminelen praktijken te veroordelen en de burgers hun nachtrust te gunnen.

Reacties op dit artikel
Jeroen, 2009-12-09
( +1 )

Wat een onzin. het artikel is in een kiddy-style geschreven en er staan onbewezen 'feiten' in. dingen als: je bent een sociaal mens en houd wel van een feestje, dus 's nachts zul je geluiden horen van feestjes. ik zou graag de bronnen opgestuurd willen krijgen waar je dat vandaan haalt. Tegenwoordige studies over dromen tonen aan dat de mens zijn dromen in feite een ruis zijn en dat de persoon zelf associaties maakt met dingen in de ruis en zijn hersenen dat omvormen tot echte beelden. Verder is het toepassen van conditioneren op 'onschuldige burgers' helemaal niet zo ernstig als je zegt dat het is, in tegendeel: het kan gebruikt worden om mensen te helpen om van hun verslavingen af te komen. Sterker nog, dat wordt tegenwoordig al gedaan zonder dat men het door heeft. De tekstboodschappen op pakjes sigaretten is daar één van. Het is de bedoeling dat men zich erg schuldig gaat voelen door het zien van die teksten en dan dat schuldgevoel zullen koppelen aan de sensatie van het roken. maar ik ben zelf roker en moet toegeven dat het niet goed werkt. Maar wat is er dan mis met het toepassen van conditionering op onwetende burgers?
"Men weet al een poos dat op sommige hangplekken de apparatuur hangt om hangkinderen te verjagen. Vraagt iemand zich af, of het bij hun thuis ook gedaan kan worden? Is dat allemaal toegestaan?" = letterlijke quote van je tekst.
die anti-hangjeugd signalen zijn er om de mensen in de buurt rust te gunnen omdat ze al veel te lang de overlast van hangjongeren hebben moeten verduren. Oordelend aan je artikel ben je iemand die het zelf erg vervelend vind dat je hangplek verstoord word, maar verplaats je ook eens in de gevoelens van de mensen die last van je hebben. Kinderen of ouderen die moeten slapen, mensen die te bang zijn de straat op te gaan. Misschien is het niet je intentie om anderen bang te maken, maar dat weten zij ook niet. dus je hoeft je niet in de "beschuldigde-rol" te verplaatsen. Excuses voor geen opbouwende kritiek, maar ik was op zoek naar een écht artikel over conditioneren, en deze was uitermate teleurstellend.

Groeten,

Jeroen
Seculatum, 2009-12-09
( 0 )

Jeroen, bedankt voor je bericht. Je kunt ook op een LNP site gaan zoeken. Zie ook www.beba.favos.nl (linker kolom bijna onderaan bij Dromen).
Ik heb zowel parapsychologie als klinische psychologie en nu sociale psychologie doorlopen en wil mijn doctoraal halen. Het is inderdaad zo dat men deze praktijken in de VS op grote schaal toepast. Al heel lang ook in Nederland en via een chip wordt het nog makkelijker. Onder MRI scan is duidelijk te zien dat men een beslissing neemt binnen tijdbestek van 10 tellen voor men er daar van bewust is. Deze beslissingen zijn om te buigen en / of te be√Įnvloeden vooral in een ontsapannen toestaand (slaap). Ook is men meer be√Įnvloedbarder bij hevige angs en is dus beter manipuleerbaar. Het stoppen met roken, angst zaaien nu pas over klimaat verandering praten, een terreur draiging verzinnen en ga maar zo door, zijn alle beproefde methodes. Deze technieken zijn vooral goed om de de kassa van investeerders spekken en massa een bepaalde richting te drijven.
De wetenschappers behoren neutraal te zijn en zouden zich moeten richten om mensen te genezen en niet om ze ziek te maken. Vind ook daar (beba.favos.nl) een artikel over de wetenschappers die op onverklaarbare wijze de laatste decenia zijn doodgegaan onder verdachte omstandigheden. Hun terrein was meestal vrede en andere issue dat tegen economische belangen was. Ook vindt je daar linken naar websites van mensen die tegen hun zin in zijn psychologisch geconditioneerd en hoe moeilijk het is om dan weer normaal te leven.
Nogmaals bedankt voor je bijdrage en hier een linkje ter overtuiging van iemand die recent is kapot gemaakt: http://www.eurostaete.eu/fred-grauf/
Toen ik met hem telefonisch afspraak maakte, werd ik onderweg geconfronteerd met heel veel politieautos. Ook mijn website was geblokkeerd terwijl we wilde chatten. Ik zou zeggen, probeert het zelf uit, misschien krijg je dan wel een indruk wat er gaande is en vooral schrik niet. Groet, Seculatum
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl