X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Psychotherapeut

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van mios mios Auteur op infoyo sinds
24 Januari 2011


Bekijk het profiel van mios
Datum: 05-02-2011
Auteur: Mios
Bij tijd en wijle overkomt me het weer. Ik zie de zaken wat somber in en kom uiteindelijk bij een psychotherapeut terecht. Zo ook een tijdje geleden. Terwijl ik op mijn beurt wacht passeert er het een en ander de revue.

Vandaag met de auto. Er rijden deze week geen treinen, vandaar. Te vroeg als altijd, de grote deur zit nog dicht en ik besluit om maar een eindje te gaan lopen. Terug naar de Heyendaalseweg richting Groenewoudse en op de hoek weer terug langs het park van het klooster. Als ik daar voorbij loop hoor ik geritsel tussen de dorre bladeren onder de bomen. Tot mijn grote verbazing scharrelt er een eekhoorntje. Wat is zo’n beestje snel. Het ene moment op de stam van de oude boom en dan plotseling in de struik naast de boom. Even blijft het zitten, maar dan rent het ineens verder het park in, buiten mijn gezichtsveld. Tot mijn grote verbazing komt er nog een eekhoorntje van boven uit de oude boom en deze rent richting waar het andere beestje verdween. Dat is lang geleden zeg, een eekhoorntje, 2 zelfs. “Ik denk meteen terug aan het moment in de Esdoornstraat. Een jaar of 8 zal ik toen geweest zijn. Consternatie in de straat, een eekhoorntje. Ik probeer het beestje te pakken, maar eigenlijk pakt het mij. Ineens hangt het met de tanden aan mijn vinger. Ik schrik en probeer angstvallig door met met arm te zwaaien of het beestje los wil laten. Dit gebeurt uiteindelijk en het zoekt een veilig heenkomen.”
Ik loop verder en besluit om maar even in de auto te gaan zitten. Terwijl ik door het raam aan de bestuurderskant kijk zie ik in de verte een oude man met zijn herdershond. De man gooit een bal en de hond haalt en brengt. Keer op keer. Wat een mooi gezicht. De oude man, die moeilijk kan bukken, pakt voor de zoveelste keer de bal en gooit hem onderhands weg. De hond heeft de bal meteen weer te pakken en het spel begint van voren af aan. Het is nu tijd om me te melden en ik loop naar de grote voordeur. Nummer 40 intoetsen en dan op de rode bel drukken. Een zoemer weerklinkt, de deur gaat open.

Het is anders dan anders.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl