X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Leven RSS


Feitjes over eicellen
Geplaatst op 31-07-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Onze vrouwelijke eicellen zijn - naar celmaatstaven gerekend - nogal groot. Een eicel is de grootste cel in het vrouwelijk lichaam en de enige cel die je met het blote oog kunt zien. Eicellen zijn twintig keer zo groot als spermacellen en hebben een...
Geluk moet je zaaien.
Geplaatst op 31-07-2010 door Janherni in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Sommige mensen hebben veel geluk in hun leven, alles komt hen aangewaaid.Dat lijkt soms zo,maar niets is minder waar.Geluk is een emotie, die je van binnenuit moet  voelen en zaaien.Waarom hebben andere mensen dan een gelukkig gevoel, terwijl ze...
Nagenieten
Geplaatst op 26-07-2010 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Nagenieten is iets wat wij Nederlanders niet goed kunnen doen. Dit gevoel van wat wij noemen "laten waaien" schijnt iets uit zuidelijke gebieden te zijn. Maar hoe moeilijk is het eigenlijk en kunnen wij het onszelf dan ook niet aanleren.
Periodieke eenzaamheid
Geplaatst op 23-07-2010 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Er wordt tegenwoordig veel aandacht besteedt aan de vereenzaming van ouderen, maar het zijn niet alleen de ouderen die eenzaam zijn. Eenzaamheid komt in verschillende fases van het leven voor door verschillende oorzaken.
De vakantieborrel
Geplaatst op 21-07-2010 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Bij veel bedrijven wordt zo vlak voor de zomervakantie weer een borrel gegeven. Vaak gebeurt dit aan het eind van de werkdag waardoor de mensen met eigen vervoer zijn. Houdt de borrel gezellig maar verlies niet uit het oog dat men weer naar huis moet.
Verwerken van gevoelens
Geplaatst op 21-07-2010 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Hoe ouder je wordt, hoe groter de kans dat er iets in je leven gebeurt of is gebeurt dat verwerkt moet worden. Vaak zijn de dingen uit het verleden het zwaarste. Van alle kanten wordt er hulp geboden of kan men deze vinden. Sommige mensen doen het...
Waarom er mensen zijn die (nog) niet betaald werken
Geplaatst op 19-07-2010 door Margit in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Je bent nog jong, in de bloei van je leven. Je komt altijd zo levendig en vol energie over.Velen van dit soort zinnen kom ik dagelijks tegen.
Viagra voor de vrouwen werkt niet!
Geplaatst op 21-06-2010 door Jesscameeus in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Volgens Amerikaanse food and drug administration zou de pil niet het gewenste effect hebben bij de vrouwen... en zou die te veel ongewenste effecten hebben.
Kind gestikt door moeder die bijbel in zijn mondje propt!
Geplaatst op 21-06-2010 door Jesscameeus in de categorie Mens en gezondheid / Leven
Raar maar waar... Een moeder uit Engeland word veroordeeld voor moord op heer 6-jarige dochter. De moeder stak enkele bladzijdes in haar mondje en ging op haar zitten.
Het gemis als je moeder er niet meer is.
Geplaatst op 21-06-2010 door Uggy37 in de categorie Mens en gezondheid / Leven
"Dit is een gedicht speciaal voor mijn overleden moeder"Omdat ik je elke dag nog mis ook al is het al 10 jaar bijna dat je nu overleden bent, mama!
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl