X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Als alles dreigt mis te gaan is de redding nabij

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Singingcook Singingcook Auteur op infoyo sinds
21 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Singingcook
Datum: 08-09-2008
Auteur: Singingcook
Heb je ook wel eens van die periodes dat bijna alles wat je onderneemt mis gaat en je de waanhoop nabij bent en je afvraagd hoe je dat in Godsnaam gaat oplossen ?

Van tijd tot tijd komt er een zwarte wolk boven ons hangen, en alle ondernemingen die wij pogen te starten totaal misgaan.
Op zulke momenten vraag je je zelf af als je er goed aan gedaan heeft om uberhaupt ermee te beginnen. Wil het leven ons waarschuwen voor de gevolgen van onze beslissingen of gewoon ons op de proef stellen om te kijken of datgene wat we nu willen wel voor ons weggelegd is. Als je het even niet meer weet en de druk zo groot is geworden dat je simpelweg zin heb om in een hoekje te gaan zitten wachten tot de wolken voorbij zijn, begin je jezelf af te vragen of de schuld van al die mislukkingen buiten je zou kunnen zitten.
Een echgenoot(e) die te veel wil, mensen die zich niet aan hun afspraken houden, de weersomstandigheden, een virus dat Jan aan je doorgegeven heeft of heel misschien een wereld complot op touw gezet om jou te dwarsbomen.
Dat alles is op zich mogelijk want niets is onmogelijk. Het geld niet alleen voor wat je kan bereiken met doorzettingsvermogen in de positieve zin ervan maar ook in de negatieve zin .
Meestal zijn de antwoorden veel dichter bij ons, en als je analiseert en een loupe zet boven alle beslissingen die genomen zijn of de acties die je gedaan heeft,  zou je wel tot de conclusie kunnen komen dat je zelf aan de basis zit van de meeste ellende.
Hoe vaak gebeurd het  dat de zogenaamd goede beslissing zich later tegen je keert of dat een ( slechte ) na een tijdje de beste blijkt te zijn van je leven.
Wat er ook gebeurd zorgt er altijd voor dta er liefde en vertrouwen in je leven aanwezig is want uiteeindelijk wat kan er gebeuren ?

Er wordt gezegd dat een kat negen levens heeft, en ik zeg jullie dat een mens er nog veel meer heeft.
Durft te leven en fouten te maken  want het is de enige manier om er achter te komen wat je wilt door te ervaren wat je niet wilt.

MOI.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl