X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Mode RSS


Vurig rood voor een feestelijke kerst
Geplaatst op 15-12-2010 door AnnaStaal in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Met kerst dragen we feestelijke kleding. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar kleding moet ook lekker zitten, kleding is immers voor een dag dat we gezellig samen zijn, lekker ontspannen en gezamenlijk eten. Dus een combinatie van feestelijke kleidng die...
Rood de winter in
Geplaatst op 18-09-2010 door AnnaStaal in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Rood doet het altijd goed om iets te benadrukken, maar rood kan ook wel eens als hoofdkleur gebruikt worden. Je moet wel durven.
Kledingkleuren voor de nazomer
Geplaatst op 22-08-2010 door AnnaStaal in de categorie Mens en gezondheid / Mode
De nazomer heeft qua kleuren wel wat weg van de zomer, maar is net even iets minder uitbundig. Wel de moeite waard om te combineren met kleding van de zomer.
Kleuren doen meer voor je dan je denkt
Geplaatst op 09-07-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Bij iedereen past een persoonlijke kleurenpalet. Dit kleurenpalet is gebaseerd op de kleur van jouw ogen, huid en haar en het zijn kleuren die je flatteren. Het maakt hierbij niet uit of het gekleurd of je natuurlijke haarkleur is. Door de kleuren te...
Kledingtrucs voor elk figuur
Geplaatst op 21-06-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Welke vorm je lichaam ook heeft: het hart, de asperge, de appel, de augurk of de peer met slimme kledingrucs zie je er altijd uit om door een ringetje te halen. Kijk wat bepaalde kledingstukken voor jou kunnen doen.  
Dat type schoeisel met hoge schacht, de laars
Geplaatst op 11-05-2010 door BibiJann in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Dat type schoeisel met hoge schacht. Laarzen worden doorgaans vervaardigd uit leder of neopreen, al naar gelang het doel. Het doel van laarzen kan zijn droge voeten te behouden tijdens het tuinieren. Het doel kan tevens het verleiden van...
Het vrouwelijke figuur
Geplaatst op 10-05-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Mode
In het lichaamsfiguur van vrouwen zijn vijf types te onderscheiden. Zo is er het asperge figuur, de appel, de augurk, de peer en het hart. Met wat kledingtrucjes komt elk figuur het beste en aantrekkelijkst tot zijn recht.
Welk stylingsprodukt is geschikt voor jouw haar?
Geplaatst op 03-05-2010 door Sjax in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Stylingsprodukten zijn er in diverse soorten en maten. Welk produkt kun je het beste gebruiken? Dat hangt ook af van de kwaliteit van je haar en wat je wil bereiken met het stylingsprodukt.Een overzicht van de mogelijkheden.
Keds, de nieuwe variant All-stars
Geplaatst op 06-04-2010 door Danejoe in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Wie kent ze niet, de nieuwe rage is er nu, namelijk de Keds. De schoen word al gigantisch veel gedragen in Amerika, maar is nu ook erg bekend aan het worden in Europa. Het is een variant op de All-star schoen van Converse.
Witte kleding als trend
Geplaatst op 29-03-2010 door AnnaStaal in de categorie Mens en gezondheid / Mode
Wit en off wit is weer helemaal in de mode. Combineer het of kies voor het gehele wit. Duidelijk dat de lente in aantocht is, de winkels hangen er vol mee.
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl