X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De lente in met een nieuwe tas

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 12-03-2009
Auteur: AnnaStaal
De tas valt bij de vrouw niet meer weg te denken uit het kleding/mode accessoireterrein. Voor iedere gelegenheid wel een andere tas. Zo ontstaan in vele kledingkasten of andere opbergruimtes een overvloed aan meer of minder gebruikte tassen. Wat biedt het voorjaar voor nieuwe mogelijkheden.

Tassen

Zo valt op dat de nieuwe tassen relatief groot zijn. Geen tassen waar de portefeuille en een agenda het enige is wat in de tas past, maar ruimte voor van alles wat een vrouw maar in haar tas mee wilt nemen.

Beetje ‘bagachtige’ tassen in – voor de zonnige periode van het jaar – aparte bruintinten. Bruin gecombineerd met roomwit of oranje, in leer en stof. Opvallend is ook dat de stoffen tassen allemaal een leren handvat hebben. Wel zo gemakkelijk en hygiënisch.
De gecombineerde tassen qua kleur hebben vaak een overlopend vlak van de een naar de andere kleur, dit geeft de tas een mysterieus effect.
Veelal zijn de tassen te combineren met een kleine reistas, die overigens ook prima als grote handtas gebruikt kan worden. Oilily heeft daar enkele voorbeelden van in het assortiment.

De zakelijke reistassen voor mannen hebben vergelijkbare kleurcombinaties – meestal van leer - en ook prima als vrouwenreistas te gebruiken.

Combinaties

Voor de doorgewinterde ‘combinaties-maken-vrouw’ zijn er ook veel schoentjes in bruine leertinten te vinden. Comfortabele hakken en sierlijk opengewerkt of voorzien van accessoires zoals dit bij de tas ook doorgevoerd.

En als je de make-up er ook nog bij wilt betrekken, de smokey-eyes – die je normaal gesproken toch echt meer in de koude wintermaanden ziet – mogen het voorjaar en de zomer ook. Niet het diepe zwart maar met warme bruin en grijstinten.

Nagellak kleuren zijn de meer afgeleide kleuren van het bruin en dan kom uit bij beige kleuren met parelmoer.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl