X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Grote maten mode

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 12-10-2009
Auteur: AnnaStaal
Hoe lastig was het voorheen om voor de confectiematen vanaf 46 iets leuks te vinden, zo gemakkelijk is het tegenwoordig. De heren en dames die de mode bedenken realiseren zich inmiddels dat de gemiddelde Nederlandse vrouw geen maatje 34 heeft en dat zie je terug op de meeste catwalks en in de winkel. De gemiddelde vrouwenmaat ligt inmiddels op 42.Natuurlijk is er ook nog genoeg mode die niet verder gaat dan 44 of 46, maar veel winkels gaan al tot en met maat 48 of 50 en dan in dezelfde modellen als die er in 38 of 42 hangen. De speciale winkels hebben natuurlijk meer keus, maar helaas vind je die niet overal.
Wel is het zo dat je met een maat die boven de 46 wellicht wat meer afvragen waar je de accenten kan leggen, iedere vrouw heeft immers iets specifieks maar ze de sier mee kan maken … en toch nog iets lekker kunnen dragen en prettig in voelen.

Bijvoorbeeld de marie entoinette modellen (onder de borsten is de jurk strak en loopt recht omlaag of ietwat uit) zijn uitermate geschikt als je weinig taille hebt of een buikje. Heb je korte benen draag dan vestjes of colbert die kort zijn en draag alleen strokenrokken als je benen lang genoeg zijn. Zo zijn er nog tientallen zaken waar je op kunt letten en als je lichaam meer volume heeft is het helemaal top om dat te accentueren wat extra gezien mag worden. Heb je een mooie boezem, draag dan kleding met fraaie decolletés.

Ook met grote mate mag je mooie (mode) kleuren dragen. Het warme paars voor de winter bijvoorbeeld of het petrol/tiel kleurige kan prima gecombineerd met zwart. Draag bijvoorbeeld petrol laarzen (Pakros heeft ze in verschillende modellen) met een zwarte legging en een zwart jurkje. Laat het petrol terugkomen in een sjaal, een topje of sieraad. Durf het te dragen!

Maar eerst en vooral begint het met jezelf mooi vinden, want wie zijn eigen lichaam niet mooi vindt kan, hoe mooi de kleding ook is, niets uitstralen.

Reacties op dit artikel
Truuske, 2009-11-17
( 0 )

In brabant kun je terecht bij Eigen Wijs! Die zitten in Oss, Uden en den Bosch en hebben erg leuke grote maten mode! Bovendien hebben ze ook hele mooie laarzen met een wijdere schachtmaat voor de iets vollere kuiten. Ik ben hier pas geweest en erg vriendelijk geholpen en goed geslaagd!
Rene, 2010-02-17
( 0 )

Ook erg leuk om eens te kijken op http://www.grotemode.nl
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl