X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Lingerie in de winter

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 19-10-2009
Auteur: AnnaStaal
Lingerie voor de winter is qua stof niet wezenlijk anders dan in de zomer. Immers, je hoeft er niet warm door gehouden te worden. Toch zijn er voor de winter weer nieuwe mogelijkheden. Ook hier gaan de ontwerpers gewoon door.


Heb je met kleding en schoenen nog andere materialen vanwege de temperatuur, voor mooie lingerie is dat niet nodig. De kleding die we er overheen dragen is verantwoordelijk voor het feit of we het warm genoeg hebben.

Maar de ontwerpers van lingerie werken net zo hard als de ontwerpers van de overkleding en schoenen en voor de winter is er weer voldoende nieuwe aanvoer om je te laten verleiden tot een nieuwe set.
“Strikjes” lijkt het toverwoord, want kleuren zijn er voor de winter veelal in warme tinten maar sterk uiteenlopend. Overal komen we strikjes tegen. Op de BH tussen de cups of op de bandjes en op de broekjes komen we de strik tegenwoordig vaak op de band boven de billen tegen.
Naast strikjes worden er ook veel setjes in gecombineerde kleuren aangeboden. Zwart en antraciet doen het goed, maar dan wel gecombineerd met warm rood, nachtblauw, groen of paars. En deze kleuren doen het ook goed tijdens de kerst.
Het paars is ook veel in lila tinten en de voorgevormde cup neemt steeds meer plaats in. Of je een voorgevormde cup mooi vindt en of deze goed zit, is heel persoonlijk. Neem geen BH die niet goed voelt, die ga je zonder twijfel niet veel dragen.

Bij lingerie is de pasvorm ook essentieel, want maar liefst 2 of de 3 vrouwen die zich niet voor laten lichten lopen in de verkeerde maat. De pasvorm van je lingerie doet veel voor (of tegen) het lichaam. Bandjes moeten niet knellen, randjes van broekjes moeten niet in de overkleding zichtbaar zijn en de cup moet de borst goed ondersteunen. Maar hoe dan ook, mogelijkheden zijn er weer genoeg.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl