X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Modestoffen en combinatie materialen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 02-11-2009
Auteur: AnnaStaal
De mode die ons min of meer voorschrijft wat te dragen is dit jaar expliciet in het combineren van materialen. Natuurlijk laten we ons niets voorschrijven en zie je steeds meer omgekeerde invloeden die door de ‘modemakers’ opgepikt worden.


Traditioneel zal het zeker zo zijn dat de couturiers zelf modellen en materialen combineren, maar het zijn mensen en mensen raken beïnvloed door … dit kan van alles zijn. De natuur, de trendsetters (al dan niet bewust) en de nieuwe materialen die op de markt komen. Daarnaast is er natuurlijk ook de mode die op zijn retour is en de ‘nieuwe’ moede die elkaar iedere 10 tot 15 jaar afwisselen.

Zo is de schoudervulling, iets minder aanwezig dan in de jaren 80, weer helemaal terug en gaat er over een zijde getailleerd rokje weer net zo gemakkelijk een grof gebreid vest. Natuurlijk wel van een mooi materiaal, maar heel contrasterend. Is zwart / wit in de jaren tachtig nog toegeschreven aan de witte blouse en zwarte oversized blazer. Inmiddels kent de blazer ook witte accenten en de witte blouse zwarte. Combineer het met een grote zwart witte sjaal en je jaren 80 look is vernieuwd en helemaal van nu.

De oversized blazer en broek, bij voorkeur de spijkerbroek, is weer terug. Een spijkerbroek die met een luxe riem stevig om het middel vastgehouden wordt en de oversized blazer die met opgerolde mouwen zo uit Dynasty of Dallas weggelopen kan zijn, zijn helemaal in de mode. Draag er een getailleerd hemdje van nu bij en hooggehakte pumps en het beeld is compleet.

Het voordeel van deze is mode is dat je oude spullen tevoorschijn kunt halen, de kleren van je partner eens onder de loep kunt nemen voor jezelf en allerlei materialen kunt combineren. Dat wil ook meteen zeggen dat er haast voor ieder wat bij zit. Zelf breien is natuurlijk het ultieme, maar als je niet zo handig bent … de meeste modewinkels hebben leuke gebreide tuniekjes, vestjes en warme sjaals die prima te combineren zijn.

Qua kleur zijn diverse kleuren grijs, paars en blauw/groen helemaal goed en altijd te combineren met zwart. Ideaal dus met wat er nog in de kast hangt.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl