X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Nieuwste sieraden

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 09-11-2009
Auteur: AnnaStaal
De sieraden veranderen net zo snel als de mode, maar gelukkig is de mode niet dusdanig dat de winkels niets anders meer verkopen. En dus is het mogelijk om je eigen mode te maken, spullen te combineren en niet in de massa (die de mode zal dragen) aan te hobbelen. Zo ook met sieraden.

Verleden


Sieraden zijn al eeuwen oud. De Eqyptenaren maakte zich al mooi met verfraaiingen om de hals en polsen en hoewel er door de eeuwen heen veel veranderd is, waren de Eqyptenaren zo gek nog niet. Veel van wat er gevonden is in de fraaie piramides zou de dag van vandaag zo gedragen worden. De modemakers zullen ongetwijfeld geÔnspireerd zijn door de Eqyptenaren.

Heden


Zo kennen we nu weer de brede polsarmbanden die vaak in setjes van 2 of 3 gedragen worden en de pols en onderarm voor een groot deel opvullen. Niet altijd even handig want de harde materialen geven niet mee. Ze zijn er van kunststof in de modekleuren, maar ook het hout, wat Afrikaans aandoet. Dit valt eventueel te combineren met zilver, witgoud of geel goud. Met een eenvoudig werkje of helemaal glad.

De oorbellen passen in de vorm van ringen, heel erg groot of heel klein (even niets er tussen qua maat), prima bij de armbanden. Kijk alleen uit met kleine oorbellen als je erg grof gemodelleerde armbanden draagt. Het moet beide in proportie zijn.

Ben je geen armbanden mens, de ketting kent ook een vergelijkbar variant, maar dan net even anders. Een grof geschakelde ketting Ė eventueel met natuursteen - met een hanger die past bij de oorbellen (een ring of een combinatie van enkele ringen).

Als je niet gesteld bent op wat de Egyptenaren deden, dan is er nog de mogelijkheid van grote kristallen en natuurstenen. Zowel in kettingen, armbanden, oorbellen en ringen zijn grote, goed bewerkte kristallen, of fraaie natuursturen erg populair. De natuurstenen zijn in (oud)rose tinten of diep (zee)blauw oplopend tot zwart. Ideaal te combineren materialen en kleuren.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl