X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


2010: het jaar vol nieuwe en gekke mogelijkheden!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Melis Melis Auteur op infoyo sinds
17 December 2009


Bekijk het profiel van Melis
Datum: 18-12-2009
Auteur: Melis
Tilburg - Het einde van 2009 is in zicht, spannende drukke tijden, maar ook de tijd dat er weer volop nieuwe trends worden voorspeld voor het volgende jaar.  Wil jij echt hip zijn in het nieuwe jaar, lees dan snel het lijstje en maak je op voor een spetterend 2010!

2009 was echt het jaar van twitteren en hyven. Als echte junkies zat iedereen naar elkaar te twitteren en te krabbelen. Heel erg gezellig en handig, maar deze nieuwe ontwikkeling is niet alleen maar positief. Volgens Youngworks, die de nieuwe trends voor 2010 hebben bestudeerd, kan dit wel eens leiden tot een overload van informatie. Tegenwoordig hebben we alles tot onze beschikking: Internet, telefoons, radio, televisie, you name it. We weten alles en willen het nieuws als eerste horen. Al deze informatie kan ons ook teveel worden en leiden tot infobesitas: de angst om iets te missen. Dit kan zelfs tot een verslaving leiden. Deze ontwikkeling zal zich in 2010 verder gaan ontwikkelen. Misschien een goed voornemen om de computer even aan de kant te zetten?

Gamen vinden we allemaal wel leuk zo op z'n tijd. Maar de nieuwe trend maakt het nog veel leuker. Controllers zijn zo 2009, het nieuwe gamen doe je zonder. Jij bent voortaan zelf de controller. Een camera'tje herkent je bewegingen en zo bestuur je dus je nieuwe spelletjes. Met een microfoon kan ook je stem herkend worden voor stembesturing. Zo wordt het spelen nog intenser beleefd. De techniek houdt in 2010 nog lang niet op..

2010 wordt een fantasierijk jaar. Elfenoortjes, tanden tattoos en zelfs oogjuwelen. Het is het jaar van de mogelijkheden. Wie er net zo uit wil zien als Legolas in de Lord of the rings moet wel een operatie ondergaan. Maar dan heb je ook wel wat: puntige elfenoortjes. De nieuwe trend van tanden tattoos is over komen waaien uit Amerika. Het is nog een beetje stil hier in Nederland op dat gebied, maar in 2010 zullen we er vast meer van horen. Je kan uit enorm veel verschillende patronen kiezen die op je tand worden aangebracht. Altijd al fan geweest van Elvis Presley? Nu kan jij een ode brengen aan de King door zijn hoofd op je tand te laten zetten. De tattoo kan zo'n twee tot tien jaar blijven zitten en kan (zo wordt gezegd) ook weer zo verwijderd worden. Het oogjuweeltje is echt erg mooi om te zien. Kleine diamantjes zitten met een doorzichtig draadje bevestigd aan een lens, die je op je oog moet aanbrengen. De diamantjes zijn dan net onder je oog te zien.

Heb jij net een echte bjorn borg boxer aangeschaft? Leg hem dan maar weer snel terug in de kast, want de goedkope boxer is het nieuwe nu. Ja je hoort het goed, de goedkope boxer, van de Zeeman bijvoorbeeld. Met de kredietcrisis moet er ook bespaard worden op ons ondergoed.

Nooit gedacht dat je ook een steentje kan bijdragen aan het milieu door seks. De nieuwe ecologische condooms met een FSC-keurmerk, dat staat voor voor een garantie op duurzame bosbouw, zal zeker nog terug komen in 2010 volgens Youngworks.

En dan even terugkomend op Elvis. De kuiven zijn weer helemaal terug! Niet alleen voor de heren maar ook voor de dames. Hoe hoger en wilder hoe beter. Een goed voorbeeld voor de vrouwen is Rihanna.

Kom jij uit Limburg en heb jij zo leuk 'zachte g' dialect? Wees er trots op. Dat is het motto voor 2010. Praten in dialect is  helemaal hip. De globalisering die momenteel heerst van een grote gemeenschap, leidt tot een tegen reactie: glokalisering, dit betekent meer aandacht voor de eigen regio. De gedachte van een grote gemeenschap wordt aan de kant gezet in het nieuwe jaar. Voor jongeren is het hip om weer in dialect te praten met een mengelmoesje van straattaal. Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwe trend.  Wil je meer weten over wat hip is in 2010 en wat niet dan moet je gewoon even verder googlen. Is zeker de moeite waard! Ik wens iedereen al vast een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2010!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl