X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Keds, de nieuwe variant All-stars

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van danejoe danejoe Auteur op infoyo sinds
11 Maart 2010


Bekijk het profiel van danejoe
Datum: 06-04-2010
Auteur: Danejoe
Wie kent ze niet, de nieuwe rage is er nu, namelijk de Keds. De schoen word al gigantisch veel gedragen in Amerika, maar is nu ook erg bekend aan het worden in Europa. Het is een variant op de All-star schoen van Converse.

Keds

Keds bestaat al sinds 1917, en wilde eigenlijk de naam Peds krijgen, wat de latijnse betekenis is voor ‘Voet’, maar dit was al in gebruik door een andere fabrikant. De schoenen hebben veel weg van een de All-stars qua mogelijkheden en kleuren, maar ook het soort schoen. Gemaakt van fijne kunststof. Ze zijn te verkrijgen voor zowel de Heren als Dames en natuurlijk in hippe kleuren zoals Paars, Rood en Geel. Maar ook in casual kleuren zoals wit, zwart en grijs. Het is hier in Nederland ook een flinke hype aan het worden net als de All-stars omdat het weer een hele nieuwe variant is, maar wel in dezelfde prijs categorie valt. En daarom dus leuk voor een afwisseling is, of een in de plaats van.

Waarom Keds

Het zijn erg fijne schoenen voor in de zomer omdat ze erg licht zijn en fijn aan je voeten zitten. Ook vanwege de vele keuze tussen kleuren zal deze schoen voor iedereen die er een beetje sportief of hip bij wilt lopen een zeer goede keuze zijn. Onder ‘wijde’ broeken zijn ze wat minder omdat de schoenen redelijk dun ogen, maar bij ‘smallere’ broeken of skinny-jeans staan ze erg leuk. Het geld eigenlijk het zelfde ervoor als bij de All-Stars. En ieder natuurlijk zijn eigen kleding stijl. Als jij all-stars onder een wijde broek mooi vind, zul je de Keds net zo mooi vinden.

Waar te verkrijgen

De schoenen zijn tegenwoordig bij de meeste schoenenzaken wel te verkrijgen (oa. Britain) en de prijs ligt tussen de € 40,- en € 50,. Het is zeker een aanrader om deze schoenen te kopen want ze zijn zowel voor de Heren als Dames zeer geschikt om bij vele soorten kledingen te dragen. En een leuke schoen, maar toch weer lekker een nieuwe variant is altijd erg geschikt. Vooral als ze ook nog eens mooi ogen en fijn lopen.

Reacties op dit artikel
Steven, 2010-08-29
( 0 )

Weet je misschien ook andere winkels waar de Keds voor mannen te koop zijn (in Utrecht). Want ik kan tot zover alleen maar de Go-Britain vinden en de rest zijn allemaal online shops. Alvast Bedankt!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl