X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kledingkleuren voor de nazomer

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 22-08-2010
Auteur: AnnaStaal
De nazomer heeft qua kleuren wel wat weg van de zomer, maar is net even iets minder uitbundig. Wel de moeite waard om te combineren met kleding van de zomer.


Het voordeel voor nazomerse kleding is dat je het kunt combineren met de zomerkleding en je dus qua kosten niet veel kwijt bent. Wel is het belangrijk te combineren. De naturel/pasteltinten van de zomer in combinatie met wit doen het prima met de iets hardere versie van de natureltinten. Neem bijvoorbeeld zandkleur die het altijd goed doet in de zomer. Combineer dit met een wat harder aangezette bruintint in dezelfde kleurlijn en je geeft de kleding net iets meer mee. Combineer er een lerentasje bij in dezelfde kleur en je bent klaar.

Maar ook de schoen mag bij een witte of zandkleurige broek in een warme diepbruin tint zijn. En wil je het wat sportiever hebben, neem dan de diepblauwe sportieve schoen. Niet een echte sportschoen, maar wel de nette versie van de sportschoen.
Draag je vraag en veilig wit, combineer dit dan met een harde kleur als nachtblauw of dieprood. Neem er schoenen en een riem van of schoenen en een tas. Overdrijf niet te veel, want dat legt de nadruk iets teveel op de accessoires.

Het spijkerjasje voor het najaar combineer je op een frisse nazomerse dag prima met een witte of zandkleurige linnen broek. Draag er een bijpassend topje op en wordt het warmer dan in het spijkerjasje snel uitgedaan. Draag er een sportieve schoen onder als je ook meters moet maken.

Op deze wijze kom je ook al terecht in de najaarsmode, maar dan op een subtiele manier. Met spullen die je ook in het najaar weer kunt dragen. Leuk om een ander plaatje te maken en kostentechnisch handig voor het najaar.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl