X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Rood de winter in

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 18-09-2010
Auteur: AnnaStaal
Rood doet het altijd goed om iets te benadrukken, maar rood kan ook wel eens als hoofdkleur gebruikt worden. Je moet wel durven.


Rood is een warme kleur en als je voor de winter richting het diepe rood, met blauw als ondertoon, gaat, dan kan het er erg fraai uitzien. We beperken ons hier tot kleding en accessoires, maar er zijn in rood tal van mogelijkheden variŽrend van een slaapkamer tot huiskamer of keuken.

Rood wordt zomer en winter gebruikt om iets te benadrukken, een riem, schoenen of een tas het vult altijd erg fraai aan. Zeker als je de accessoires op elkaar afstemt qua kleur en materiaal. Maar met rood kan je ook de boel op stelten zetten en als je daarop uit bent, zijn er tal van mogelijkheden.

De getailleerde dieprode doorknoop jurk met zwarte lakriem of het dieprode pakje met witte of antracietkleurige blouse. Zakelijk net even iets anders dan het bekende grijs of zwart en voor zomaar een nette gelegenheid heeft het rood hetgeen er uitspringt.

Het is goed bij dergelijke kleding de sieraden niet te opvallend te laten zijn. Het rood doet al voldoende dus de sieraden kunnen low profile in zilver of goud.
Goud oogt chique, zilver meer modern, het is dus maar net in welke richting je het accent wilt leggen.

Maar als je basiskleding in neutrale tinten is kan ook je jas een blikvanger zijn. Parkaís, lange wollen winterjassen en dikke warmtevesten voor buiten, ze zijn allemaal in het warme rood te krijgen. Let wel op wat voor kleur schoen je er onder draagt, niet alles kleurt bij rood.

Mogelijkheden te over om je met slechts een kleur te onderscheiden, doe het smaakvol en je komt met enkele basisstukken plots een heel stuk verder in je garderobe.

Reacties op dit artikel
Thijs, 2011-04-18
( 0 )

De winter is al lang voorbij DOMOOR!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl