X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vurig rood voor een feestelijke kerst

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 15-12-2010
Auteur: AnnaStaal
Met kerst dragen we feestelijke kleding. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar kleding moet ook lekker zitten, kleding is immers voor een dag dat we gezellig samen zijn, lekker ontspannen en gezamenlijk eten. Dus een combinatie van feestelijke kleidng die comfortabel is.

Pas de kleur eens aan en vervang het bekende zwart voor vurig rood. Er is veel rood op de markt en verschillende tinten zijn prima te combineren. Rood is zelden een kille kleur, maar probeer rood nog warmer te maken door het te combineren met fluweel. Fluweel is een zachte warme stof die het knusse van kerst met het vurige en feestelijke van het rode combineert.

Neem bijvoorbeeld een wijd uitlopende rok van een warme rode stof als fluweel of rib en combineer dit met een strak zwart bolerocolbert wat de taille mooi benadrukt. De wijde rok kan, als deze voorzien is van een stretchband, heerlijk comfortabel zijn en het feestelijke aspect is er nog steeds in verwerkt.

Maar een mooi rode rechte jurk met boothals maak je feestelijk met een leuk kort colbert in zwart of een diepe kleur rood. Een brede zwarte lakleren riem kan het nog iets vrouwelijker maken en combineer dit dan met zwarte lakleren pumps.

De broekpakken zijn wat lastiger in vurig rood te koop, maar er zijn wel merken die ze voeren. De pakken zijn afgezet met chique rood zijden lint en de revers zijn van een ander, rijk materiaal. Het pak is dan dusdanig opvallend, dat de bloes of het truitje wat er onder zit, van bescheiden materiaal kan zijn.
Een opvallend sieraad in de vorm van een armband gecombineerd met broche voor op de revers, maakt het geheel net nog iets vrouwelijker. Zeker comfortabel.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl