X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Moederdagtips

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Yonego Yonego Auteur op infoyo sinds
01 Juli 2008


Bekijk het profiel van Yonego
Datum: 29-04-2009
Auteur: Yonego
Je moeder is nou eenmaal niet je buurvrouw, je lerares of je dochter. Je moeder is en blijft je moeder, op wat voor manier ze je ook opgevoed heeft. Daarom is moederdag in het leven geroepen. Misschien ook met commerciŽle doeleinden, want zo werkt de wereld tegenwoordig nu eenmaal, maar toch ook met goede bedoelingen. Want is het niet vaak zo, dat wij als de kinderen van onze moeders, wel eens vergeten hoe bijzonder moeders zijn en hoeveel ze wel niet voor ons doen? Hier een aantal tips die ook nog eens goed zijn voor de portemonnee!

Een cadeautje kopen is leuk, makkelijk en als je een geschikt cadeau weet te vinden zal het altijd in de smaak vallen. Maar het is vaak weinig origineel en je maakt je er eigenlijk wel een beetje te makkelijk mee af. Moeders vinden het des te specialer als je zelf iets voor ze maakt. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn.
Laat door iemand anders, je vader of je buurman, een foto maken van al je moeders kinderen. Zorg ervoor dat er aan alle kanten van deze foto ruimte over is. Laat deze afdrukken bij een online fotoshop op a4formaat. Wanneer deze is afgedrukt kan je met behulp van veertjes, nepbladeren of schelpen er een zogenaamde fotolijst omheenmaken door die voorwerpen erop te plakken. Succes gegarandeerd, en hoeft niet veel te kosten. Moeders willen eigenlijk niets liever dan dat je een keertje iets voor hun doet. Dus poets het huis, zorg ervoor dat het avondeten klaar staat of ga klusjes doen in de tuin. Een klassieker is ook nog altijd een ontbijt op bed, maar sommige moeders stellen dit in verband met kruimels niet altijd op prijs. Zorg er in dat geval voor dat de ontbijttafel klaar staat, pluk een bloemetje in de tuin en zet die in een glaasje water en kook een eitje voor haar. De laatste tip is ook een goedkope, simpele tip, die echter zeer gewaardeerd kan worden. Koop een kaartje of laat een kaartje maken via een online kaartenservice, en schrijf daarop hoezeer je moeder wat voor je betekend. Soms zijn er dingen die je gewoon niet uit kan spreken, maar die je wel makkelijk op papier zet. Nou, wat let je dan? Postzegel erop en klaar is kees.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl