X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Overige RSS


Hyperventilatie.
Geplaatst op 14-01-2010 door Denisee in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Hyperventilatie wordt veroorzaakt door verkeerde manier van ademhalen. ‘Hyper’ betekent hoog en ‘ventilatie’ slaat op de ademhaling. Hyperventilatie betekent dus letterlijk verhoogde ademhaling.
Doven zijn niet geestelijk gehandicapt !
Geplaatst op 14-01-2010 door jolanda15101971 in de categorie Mens en gezondheid / Overige
In Nederland doet men net of doven geestelijk gehandicapt zijn.Dit weet ik uit ervaring want ik heb een zoontje dat op twee en een half jarige leeftijddoof is geworden na nekkramp.Het liefste bepaald men alles wat goed is voor jou als dove.
De sauna, lekker en gezond
Geplaatst op 14-01-2010 door AnnaStaal in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Menigeen weet de sauna maar al te goed te vinden. Toch is er ook nog een aanzienlijk grote groep in Nederland die de sauna maar niets vindt, zich niet in het blote lijf durft te vertonen etc. Onbekend maakt onbemind, zo lijkt.
De invloed van dromen
Geplaatst op 13-01-2010 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Ieder mens droomt, soms heel aangename dromen en sommige monden uit in ware nachtmerries. Met dromen verwerk je problemen, verlangens en soms geven ze helderheid bij problemen.
Wat is zonneallergie eigenlijk?
Geplaatst op 11-01-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Zonneallergie wordt ook wel lichtovergevoeligheid genoemd. Eigenlijk is de benaming zonneallergie niet juist want zonneallergie is strikt genomen geen allergie. De stoffen die bij een echte allergie een rol spelen, komen niet voor bij mensen met een...
Cursussen voor partners en familieleden van zieken
Geplaatst op 07-01-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Partners, familieleden en direct bij een zieke betrokkenen hebben af en toe een steuntje in de rug nodig. Een groot aanbod van curssussen kan daar een bijdrage aan leveren.
Onvrijwillig urineverlies
Geplaatst op 07-01-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Hoewel het nog steeds een taboe is, hebben veel mensen er last van. Je hoort iets grappigs waar je hard om moet lachen of je krijgt een stevige niesbui en je doet het letterlijk in je broek. Dan heb je zoals we dat plegen te noemen last van...
Beautygeheim uit Groningen
Geplaatst op 07-01-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Overige
De drie kernwoorden van het kuurcentrum Fontana Bad te Nieuweschans zijn: mooi, gezond en ontspannen. En zo voel je je na een behandeling in dit kuuroord, gelegen nabij de Blauwe stad in Groningen.
Zelfstandigheid, belangrijk bij het ouder worden
Geplaatst op 07-01-2010 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Zelfstandig blijven, de regie houden over je eigen leven en zo lang mogelijk in je eigen vertrouwde omgeving blijven wonen: als je ouder of ziek wordt is dat allemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Gelukkig bestaan er cursussen en zijn er hulpmiddelen...
Droomt een baby ook?
Geplaatst op 07-01-2010 door Diacones in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Droomt een baby ook? Ja een baby droomt ook, brengt zelfs het grootste gedeelte van zijn slaap in REM slaap door, maar we zullen er niet achter komen wat de baby dan wel droomt. Dromen blijven facineren.
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl