X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De pil, hoe gezond zou hij zijn?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 21-09-2010
Auteur: Carina03
Allerhande procedures om zwanger te worden zoals IVF, IUI, de reageerbuisbaby, eitjeshandel en nu foetusadoptie. Vroeger telde je al aan als je naar elkaar keek. Wanneer komt er een gedegen onderzoek naar de pil. Ik begin te denken dat deze goudmijn koste wat kost in de handel moet blijven.

Geschiedenis

De pil werd uitgevonden om vrouwen die op een leeftijd waren dat ze seksueel actief werden te beschermen tegen zwangerschappen. Je moest ook een acceptabele leeftijd hebben. Fouten zijn er wel geweest, deze waren zo duidelijk dat ze niet onder de mat geveegd konden worden. De pil werd aangepast en voor de "foutjes" van nu worden andere oplossingen bedacht.

Leeftijd en gebruik

De leeftijd dat meisjes aan de pil gaan wordt steeds vroeger, de pil wordt niet langer meer alleen gezien als voorbehoedsmiddel maar ook als middel tegen de buikpijn, een regelmatig menstruatie en de mogelijkheid om tussendoor een maandje over te slaan. Daar staat tegenover dat er nu ook steeds meer kinderen geboren worden met aandoeningen en dat er steeds meer vrouwen problemen hebben om zwanger te worden. De medische wereld en wetenschap schuiven dit af op de leeftijd. Vrouwen wachten langer en dan is zwanger worden moeilijker. Ik denk terug aan de grote gezinnen van vroeger, moeders die dachten dat ze in de overgang waren omdat ze daar de leeftijd voor hadden maar zwanger bleken te zijn. De trouwleeftijd lag vroeger gemiddeld rond de vijf en twintig en zes en twintig jaar dus ook hier kwamen de eerste zwangerschappen niet op een heel jonge leeftijd. Ik vraag me steeds vaker af of het spelen met hormonen geen nadelige invloeden heeft. Ik denk ook dat er best wel artsen zijn die hier onderzoek naar gedaan hebben. Maar ik denk ook dat de farmaceutische- en medische wereld deze bron- met subbronnen niet meer uit handen wil geven. Vrouwen, pil en zwangerschap zijn voor deze groepen de goudpot aan het eind van de regenboog.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl