X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Schrale kou en je huid

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Gerelateerde artikelen Huismiddeltje tegen droge en...
Datum: 16-10-2010
Auteur: Carina03
Ze zijn weer vlakbij, de ijzige koude wind, donkere koude winternachten, de felle regenbuien, mistlagen en natuurlijk sneeuw en ijs. Zodra de temperatuur richting nul gaat kun je dat merken aan je huid.

Bescherming

Net als tegen de zon moet je de huid ook tegen kou beschermen. De meeste mensen stappen dan ook stevig ingepakt de deur uit met als enig zichtbaar deeltje, het gevoelige puntje van de neus. Dit is helemaal FOUT! De huis is een levend orgaan dat buitenlucht en licht nodig heeft. Vooral de dames zullen zeggen, ja dank je wel maar het beste kun je de huid buiten beschermen met uierzalf. Een meer acceptabel alternatief is. . . geloof het of niet, zonnebrandcreme of olie. Het voedt de huid en beschermd deze ook tegen schadelijke invloeden van niet alleen de zon maar ook de koude. Je huid blijft zacht en soepel aanvoelen waardoor er minder snel van die pijnlijke barstjes in de huid zullen ontstaan.

Kinderen

Maak ook van de kinderen geen marsmannetjes, kinderen moeten kunnen bewegen. Door het bewegen krijgen ze het sneller warm en kunnen gaan transpireren. Veel van de snotneusjes waar kinderen de hele winter mee rondlopen zijn veroorzaakt door te warme kleding. Smeer ook de kinderen op de meest gevoelige plekken in zoals de neus, kin en vergeet vooral de oorschelpen niet. Sluit verder de kinderen niet de hele winter op in huis omdat het bij de verwarming of kachel stukken aangenamer is. Neem ze mee naar buiten op een stevige wandeling of laat ze buiten spelen. Vooral bij kinderen is het opbouwen van weerstand belangrijk voor hun verdere leven.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl