X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De operatie!!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van lovlymegirl86 lovlymegirl86 Auteur op infoyo sinds
17 December 2009


Bekijk het profiel van lovlymegirl86
Datum: 25-10-2010
Al een aantal jaren ben ik aan het vechten om een kaakoperatie te krijgen. Nou is het eindelijk zover en gaat het op 25 november 2010 gebeuren.

Hoe het vechten begon

Toen ik een jaar of 8/9 jaar was moest ik naar de orthodontist, want mijn tanden stonden schots en scheef en mijn kaken stonden ook niet goed op elkaar. Ik ben naar twee orthodontisten geweest. De eerste begon gelijk dat het alleen verholpen kon worden met een operatie op mijn achttiende. Mijn moeder wou eerst nog langs een andere orthodontist, want ze wou eerst nog een tweede orthodontist horen, wat deze te vertellen had. Want een operatie vond mijn moeder een beetje erg drastische gelijk. Bij de tweede orthodontist ging ik in behandeling voor beugels. Hier heb ik zeven jaar een beugel gehad. Na een aantal jaar dat ik geen beugel meer had, gingen mijn tanden weer helemaal scheef staan, de boventanden alleen, omdat onder een draadje zat achter de tanden, zodat deze niet scheef zouden gaan staan. Ik begon mij weer te schamen, mijn onderkaak stond heel erg naar voren en mijn tanden stonden weer helemaal scheef. Dat zag je wanneer ik lachte of gewoon praatte. Mijn gebit staat zo scheef dat ik niet normaal kan kauwen. Hierdoor kreeg ik problemen met mijn darmen, want deze konden het eten moeilijk verteren. Ik ging weer naar een orthodontist. Diegene waar ik toen de tijd behandelt werd was met pensioen dus daar kon ik niet meer heen. Ik kwam bij de orthodontist aan en deze vertelde mij dat er niks aan gedaan kon worden, omdat mijn wortels te kort waren.
De maanden die daarna kwamen moest ik mijn verstandkiezen laten verwijderen bij de kaakchirurg, Ze moesten alle vier eruit en ik heb vier verschillende kaakchirurgen gehad, deze gaven allemaal aan dat een kaakoperatie wel degelijk mogelijk is. Ik kreeg nog meer problemen met mijn kaken. Mijn kaak ging uit de kom. Dit is een aantal keer gebeurd, niet zo fijn moet ik zeggen. Vooral omdat ze in het ziekenhuis niet veel mensen hebben die dit terug kunnen zetten en dan kan het zijn dat je zo drie uur moet wachten tot er iemand komt die de kaak wel weer in de kom kan krijgen. Dan heb je ook nog hele slimme verpleegsters die dan met de vraag komen of ik misschien een paracetamol wil tegen de pijn. Maar dan komt ze er zelf achter dat dit ook wel een beetje domme vraag is, want hoe krijg je nou zoiets doorgeslikt als je daar met een open mond zit.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl