X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Thuisapotheek.nl - Met De Thuisapotheek zit je nooit meer zonder medicijnen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+55
  Goed artikel ( +56 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Ronaldvdronde Ronaldvdronde Auteur op infoyo sinds
03 Februari 2012


Bekijk het profiel van Ronaldvdronde
Datum: 13-03-2012
Met zoín 30.000 patiŽnten is De Thuisapotheek de grootste apotheek van Nederland, gespecialiseerd in herhaalrecepten. De klanten van De Thuisapotheek zijn patiŽnten met een chronische ziekte of aandoening. Zij gebruiken dagelijks een (of meerdere) medicijn(en). Vaak maakt hun ziekte of aandoening het leven al zwaar genoeg. De Thuisapotheek neemt deze patiŽnten daarom zorg uit handen.

Wie krijgt medicijnen via De Thuisapotheek?

Voornamelijk mensen met een chronische ziekte of aandoeningen krijgen hun medicatie via De Thuisapotheek. Deze mensen gebruiken dagelijks ťťn (of meerdere) medicijn(en). De Thuisapotheek heeft zich gespecialiseerd in herhaalrecepten. PatiŽnten van De Thuisapotheek zijn daarom vaak mensen met ziektes/aandoeningen zoals:
ē Astma/COPD
ē Diabetes
ē Incontinentie
ē Spierziekten
ē Hoge bloeddruk
ē Vermoeidheid
ē Reuma
ē Hart- en vaatziekten

Kan ik medicijnen via De Thuisapotheek laten bezorgen?

In principe kan iedereen die dagelijks medicijnen gebruikt zijn medicijnen laten bezorgen door De Thuisapotheek. Wel moet je huisarts hiervoor toestemming geven aan De Thuisapotheek. Dat is erg eenvoudig. De Thuisapotheek vraagt namelijk zelf aan je huisarts om het vervolgrecept. Het levert je huisarts dus geen extra werk op. Omdat in de wet is vastgelegd dat iedereen zijn eigen apotheek mag kiezen zal dit geen probleem zijn.

Waarom gebruik maken van De Thuisapotheek?

PatiŽnten met een chronische ziekte of aandoening hebben vaak al genoeg zorgen. Soms omdat de ziekte hun leven moeilijk maakt. Omdat ze bijvoorbeeld niet kunnen sporten, zich schamen voor hun aandoening of moeilijk kunnen bewegen. Naast de lichamelijke klachten brengt zoín ziekte of aandoening nog veel meer problemen met zich mee. Het geeft vaak erg veel extra werk en Ďkopzorgení.

Wat komt er nog meer kijken bij een chronische ziekte of aandoening?

Mensen met een chronische ziekte of aandoeningen moeten vaak om de paar maanden (soms zelfs vaker) naar de huisarts. Hier moeten zij vragen naar het herhaalrecept van de medicijnen. De huisarts schrijft dan een herhaalrecept uit. Dan kan de patiŽnt zijn medicijn(en), na een paar dagen, weer bij zijn lokale apotheek ophalen. PatiŽnten met een chronische ziekte of aandoening houden er vaak een hele planning op na. Ze moeten altijd in de gaten houden:

1. wanneer ze naar het ziekenhuis moeten voor controle of onderzoek.
Hiervoor moeten ze vaak vrij nemen van hun werk of oppas voor de kinderen regelen.
2. tot wanneer er nog medicijnen in huis zijn.
PatiŽnten moeten dus uitrekenen wanneer ze weer bij de huisarts langs moeten voor een herhaalrecept.
3. wanneer ze een afspraak moeten maken bij de huisarts voor een herhaalrecept.
Ook hiervoor moeten ze vaak vrij nemen van hun werk of oppas voor de kinderen regelen.
4. wanneer de medicijnen dan klaarliggen bij de apotheek.
5. wanneer de patiŽnt zelf in de gelegenheid is om de medicijnen op te halen bij de apotheek.
Vaak komt dit ook lastig uit wanneer men fulltime werkt.

Een chronische ziekte of aandoening is al lastig genoeg. Maar de patiŽnt is vaak ook veel tijd kwijt aan plannen en regelen. Om de patiŽnt meer rust en overzicht te geven neemt De Thuisapotheek de patiŽnt deze zorg uit handen.

Wat regelt De Thuisapotheek voor patiŽnten met een chronische ziekte of aandoening?

Om de patiŽnt wat meer rust in het hoofd te geven, neemt De Thuisapotheek de zorg voor de herhaalmedicatie over. De patiŽnt hoeft zich zo geen zorgen meer te maken of hij wel voldoende medicijnen in huis heeft; hier zorgt De Thuisapotheek voor. De Thuisapotheek houdt de planning voor de medicijnen bij. Zij houden dus in de gaten wanneer de medicijnen bijna op zijn en opnieuw besteld moeten worden. De patiŽnt hoeft er zelf niet meer aan te denken wanneer zijn medicijnen op zijn, wanneer hij naar de dokter moet voor een herhaalrecept en wanneer hij de medicijnen kan ophalen.

1. De Thuisapotheek weet wanneer de medicijnen op zijn

De Thuisapotheek houdt voor elke patiŽnt in de gaten wanneer de medicijnen bijna op zijn. De patiŽnt hoeft hiervoor helemaal niets te doen. De Thuisapotheek houdt het medicijngebruik van de patiŽnten altijd goed in de gaten. Zo weet De Thuisapotheek wanneer de medicijnen bijna op zijn en wanneer er dus nieuwe besteld moeten worden. Zo komen patiŽnten nooit zonder medicijnen te zitten. Maar ook houdt De Thuisapotheek in de gaten of de patiŽnt nog andere medicijnen gebruikt. Het kan gebeuren dat sommige medicijnen niet samen gebruikt kunnen worden.

2. De Thuisapotheek vraagt herhaalrecept op

De Thuisapotheek vraagt ruim op tijd het herhaalrecept bij de huisarts of specialist van de patiŽnt. De arts van de patiŽnt keurt het verzoek voor een herhaalrecept goed. Hierna bestelt De Thuisapotheek de herhaalmedicatie voor de patiŽnt. De patiŽnt hoeft zich hierover geen zorgen te maken.

3. Gratis bezorging herhaalmedicatie

Zodra de huisarts het verzoek voor het herhaalrecept heeft goedgekeurd, zorgt De Thuisapotheek ervoor dat de medicijnen op de juiste dag en op de juiste plaats afgeleverd worden. Zo kunnen patiŽnten hun medicijnen gewoon thuis laten bezorgen. Maar Thuisapotheek bezorgt ook op het vakantieadres in Nederland of op het werk. De patiŽnt kan zelf kiezen op welke dag hij zijn medicijnen wilt ontvangen. Thuisapotheek bezorgt medicijnen van dinsdag tot en met zaterdag, helemaal gratis. Wat te doen als de patiŽnt fulltime werkt maar de medicijnen niet op zijn werk wilt laten bezorgen (bijvoorbeeld omdat hij zich schaamt voor zijn ziekte of aandoening)? Dan kan de patiŽnt er ook voor kiezen om de medicijnen ís avonds thuis te laten bezorgen. Ook dit is gratis.

4. De Thuisapotheek declareert kosten bij verzekeringsmaatschappij

PatiŽnten hoeven zich geen zorgen te maken over de declaratie van de kosten. De Thuisapotheek declareert de kosten voor de medicijnen direct bij de verzekeringsmaatschappij van de patiŽnt.

Is een apotheek speciaal voor herhaalrecepten niet overdreven?

Nee dat is niet overdreven. Mensen met een chronische ziekte of aandoening mogen best een handje geholpen worden. Vaak halen patiŽnten hun bestelde medicijnen niet op bij de apotheek omdat ze dankzij hun ziekte een slechte dag hebben en gewoon niet uit huis kunnen. Ook komt het regelmatig voor dat patiŽnten vergeten om hun medicijnen op tijd te bestellen. Of geen tijd hebben om hun medicatie op te halen. Dan zitten patiŽnten regelmatig zonder medicijnen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die hun medicijnen automatisch thuis laten bezorgen zich beter houden aan wat de huisarts hen voorschrijft. Uiteindelijk voelen veel patiŽnten zich hierdoor dus ook beter.

Hoe weet ik of ik ook andere medicijnen kan gebruiken naast mijn herhaalmedicatie?

Elke keer dat je medicijnen van De Thuisapotheek ontvangt krijg je een medicatie overzicht. Dit is een overzicht waar alle medicijnen in staan die je gebruikt. Ook de huisarts, die hoofdverantwoordelijke is, krijgt dit overzicht. Wanneer je voor andere medicijnen naar de lokale apotheek moet, moet je dit overzicht altijd meenemen. Dan kan de apotheek altijd nog eens extra checken of de voorgeschreven medicijnen samengaan met de medicijnen die je al gebruikt. Overigens is dit medicatie overzicht ook erg handig wanneer je naar het buitenland gaat. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan weten de artsen in het buitenland direct welke medicijnen je gebruikt of nodig hebt.

Kan De Thuisapotheek mijn vragen over de medicijnen ook beantwoorden?

Natuurlijk. Met vragen over medicijnen kun je ook altijd terecht bij De Thuisapotheek. Je kunt eenvoudig even bellen of een e-mail met je vragen sturen. De apothekersassistenten van Thuisapotheek zijn erg vriendelijk en willen alle vragen beantwoorden. Zij kennen alle mogelijke bijwerkingen van medicijnen. En weten ook welke medicijnen wel en niet met elkaar gecombineerd kunnen worden. Voor advies kun je altijd terecht bij De Thuisapotheek. Voor spoedgevallen is De Thuisapotheek zelfs 24 uur per dag bereikbaar.

Kan ik ook nog bij mijn lokale apotheek terecht?

Ja, dat kan zeker. De Thuisapotheek regelt alleen de herhaalmedicatie. Wanneer je eenmalig een ander medicijn nodig hebt, bijvoorbeeld een antibioticakuur, moet je deze bij de lokale apotheek halen. De Thuisapotheek verzorgt alleen de herhaalmedicatie.

Is Thuisapotheek hetzelfde als internetapotheek?

Nee, Thuisapotheek is geen internetapotheek. Het hoofdkantoor van De Thuisapotheek is gevestigd in Rotterdam. Als je dat graag wilt, kan je jouw medicijnen ook gewoon in de apotheek komen halen. Om gebruik te maken van de diensten van De Thuisapotheek hoef je overigens niet in de buurt van Rotterdam te wonen. De Thuisapotheek houdt contact met jouw huisarts over de herhaalrecepten. De Thuisapotheek bestelt de medicijnen en zorgt ervoor, in welk deel van Nederland je ook woont, dat je medicijnen op tijd bezorgd worden. De Thuisapotheek mag absoluut niet in verwarring gebracht worden met internetapotheken. Of erger nog, met illegale webapotheken die middelen als Viagra aanbieden via e-mails.

Hoe kan ik mijn medicijnen bij Thuisapotheek bestellen?

Je kunt niet zomaar medicijnen bestellen bij De Thuisapotheek. Medicijnen kunnen alleen besteld worden wanneer je huisarts een vervolgrecept uitschrijft. Als je je herhaalmedicijnen door De Thuisapotheek wilt laten bezorgen kan je het aanmeldformulier op de website van De ThuisApotheek invullen. Hierna belt De Thuisapotheek met jouw huisarts. Ook belt Thuisapotheek jou nog even om te bevestigen dat je medicijnen voortaan automatisch besteld en bezorgd worden. Natuurlijk kan je De Thuisapotheek ook (gratis) bellen met vragen of voor advies.

Reacties op dit artikel
Jolanda, 2012-03-13
( +1 )

Voor mij werkt dit echt goed. Door mijn spierziekte kan ik niet altijd de deur uit wanneer ik wil. Soms heb ik dagen waarop ik gewoon niet uit huis kan. Fijn dus dat ze mijn pillen komen brengen. Ik hoef nu niet meer na te denken wat de beste dag is om mijn medicijnen op te halen.
Merijn, 2012-03-13
( +1 )

Werkt goed. Ik laat het gewoon op kantoor bezorgen zodat ik er niet voor thuis hoef te blijven.
J.k.647, 2012-03-13
( +1 )

Ik ben blij dat ik niet eerst naar de dokter moet. En dan weer moet kijken wanneer ik mijn medicijnen bij de apotheek kan ophalen. Die apotheek is trouwens ook nooit open als het mij uitkomt.
Renè66, 2012-03-13
( 0 )

Ik laat de medicijnen voor mijn moeder ook via de thuisapotheek komen. Mijn moeder kan zelf niet meer naar de apotheek lopen. En ik werk gewoon 5 dagen in de week dus voor mij is het ook lastig om steeds die medicijnen op te gaan halen. Ze heeft er ook zoveel nodig… Toen we daar probeerden of ze het thuis kwamen brengen schoot dat totaal niet op. Telkens fout op fout. Jeetje wat werd ik daar moe van zeg…
Met de thuis apotheek gaat het veel beter. Die brengen haar medicijnen altijd op tijd. Ze heeft nog nooit zonder gezeten. En ik heb mijn email opgeven dan kan ik tenminste in de gaten houden wanneer ze de medicijnen komen brengen. Werkt echt goed hoor.
Hansje, 2012-03-13
( 0 )

Vooral dat medicijnenpaspoort is handig.
Hansje, 2012-03-13
( 0 )

Vooral dat medicijnenpaspoort is handig.
Annoniem, 2012-03-13
( +1 )

Sinds enkele maanden voor de medicatie van onze dochter bij de thuisapotheek, ideaal! Ik vergat nog wel eens medicijnen te halen, en moest vaak op het laatste nippertje nog gaan halen, in de hoop dat ze ze op voorraad hadden.
Daar zijn we nu vanaf, mijn dochter krijgt medicatie via de kinderarts, en toen we laatst over gingen naar een andere arts, konden ze even geen nieuw recept opvragen, en konden dus de medicijnen niet op tijd bezorgd worden, ik kreeg daar ruim op tijd een mailtje over. Ik had hierover al contact gehad met de thuisapotheek, maar blijkbaar was dit niet in het systeem verwerkt, dat vind ik dan wel een beetje slordig. maar gelukkig nog tijd genoeg om even bij de plaatselijke apotheek de medicijnen te gaan halen.
Verder vind ik het ideaal, ik kreeg vorige week al een mailtje dat we op 3 december een nieuwe levering kunnen verwachten, toppie dus!!
Roselien0021, 2012-03-15
( 0 )

Is ook een goeie oplossing ik doe dat al anderhalf jaar egt handig
Ik dacht er altijd pas aan als ik met mijn laatste stip pillen begon om de dokter te bellen voor nieuwe
nu hoef ik daar niet meer aan te denken
ik krijg gewoon een mail wanner de thuisapotheek mijn medicijnen komt brengen
Simone, 2012-03-15
( 0 )

Hallo allemaal ik heb een vraagje ik zit erover te denken om mijn medicijne voortaan te laten bezorgen door de thuisapoteek maar vertrouw het niet helemaal. heb gehoort dat deze apoteek helemaal geen lid is van een apothekersvereniging klopt dat?!
Jvdal, 2012-03-15
( +1 )

Hallo simone. Als je gewoon even op de site van de Thuisapotheek kijkt, zie je dat ze voldoen aan alle eisen, ik laat zelf mijn medicijnen maandelijks bezorgen en ben 100% tevreden over de service. Mijn huisarts is zeer te spreken over de werkwijze, want bij elke levering wordt toestemming gevraagd.
Rolf_123, 2012-03-15
( 0 )

Beste simone, ik dacht er ook zo over maar heb inmiddels 2x medicijnen ontvangen van de thuis aptoheek…ik krijg telkens een email wanneer de medicijnen bezorgt worden en zelfs een overzicht van mijn medicatie..Mijn huisarts zegt dat hij meer patienten heeft die hun medicijnen door de thuis apotheek laten bezorgen en vind het een goed systeem…
Maud, 2012-03-20
( -1 )

Wat een onzin zeg ik ga dus echt niet meer betalen dan ik nu doe ik ga gewoon naar mijn apotheek is toch een kleine moeite pfffffffff :-(
Kost je niks!, 2012-03-20
( +1 )

@MAUD Kost je niks extra's. Is voor de verzekering..
Fleurtje, 2012-03-20
( 0 )

Nou Maud, voor sommige mensen is,het niet zo makkelijk om naar de apotheek te gaan. Bijvoorbeeld omdat ze slecht ter been zijn. Daarnaast duurt het vaak lang voordat je wordt geholpen. Mijn kinderen wonen hier niet in de buurt dus voor mij is het ideaal om mijn medicijnen te laten bezorgen.
B. van hest, 2012-03-20
( 0 )

@maud ik zou mezelf voortaan eerst eens goed laten informeren.je betaalt helemaal niks extra. Ze controleren ook volgens een goed systeem dus het enige verschil is dat je niet naar de apotheek heoft wat inderdaad erg handig is voor sommige mensen!!!!!
Sarah bell , 2013-01-23
( -1 )

Geachte klant,

Heeft u behoefte lening af te betalen uw schuld of af te wikkelen uw factuur? Ben je in een financi√ęle puinhoop of heeft u geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? NORTON FINANCE is bereid om u lening tegen 3% rente. indien ge√Įnteresseerd vul het onderstaande aanvraagformulier voor de dringende verwerking van uw lening. contact: nortonfinan@blumail.org


Voornaam: ........................
adres: ...........................
Land: ...........................
Telefoonnummer: ......................
Beroep: .............. .........
Maandelijks inkomen: ...................
doel van de lening: ...................
Bedrag dat nodig is ....................
Lening Duur: .....................
Leeftijd: ...............................

Met vriendelijke groet,
Sarah Bell
Loan Officer
E-Mail: nortonfinan@blumail.org
Tell: Tell: +447035958575
Fax: +448447742385
Tim, 2013-04-23
( 0 )

Leuk artikel, misschien vind je het leuk om ook een artikel te schrijven op artikelsite.info
Deze site is net online gegaan en je kunt er behalve afbeeldingen en foto's ook b.v. You Tube filmpjes plaatsen bij je artikel.

Ook heb je dan geen last van onzinnige reacties zoals hier boven

Mr.richard villa, 2014-03-27
( 0 )

Welkom bij richardloan Investment Limited Company
( Een gepersonaliseerde service voor al uw financi√ęle behoeften )
Wij , richardloan Investment Limited Company Providers biedt lening tegen een zeer lage rente van
3 % , bieden wij Persoonlijke leningen , schuld consolidatie lening , Venture Capital , Business lening , Onderwijs
Lening , Home Loan , en Lening voor welke reden dan ook en dringende behoeften ! . met een maximale looptijd van 30 jaar .
Heb je al afgewezen door uw bank ingeschakeld ? Heeft u slecht krediet ? Heeft u onbetaalde rekeningen ? zijn
je in de schulden ? Heeft u behoefte aan het opzetten van een bedrijf? Zorgen niet meer als we zijn hier om u een laag bieden
rente lening . Onze lening varieert van $ 5000 USD ( vijfduizend dollar) aan
$ 50 , 000,000.00 . ( Vijftig miljoen dollar) . We lenen ook in USA dollars en Euro !

Als u ge√Įnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met informatie is hieronder per e-mail :
richardloan69@gmail.com

1 . Uw volledige naam : _______
2 . Contactadres : _______
3 . Land van verblijf : ______
4 . Lening bedrag dat nodig is : ________
5 . Duur : _____
6 . Geslacht : _____
7 . Beroep: ________
8 . Maandelijks Inkomen: _______
9 . Geboortedatum: ________
10.Telephone nummer: __________

Yours In Service
Heer , richard .
Directeur van de werking
richardloan Investment Limited Company
richardloan69@gmail.com
Mr.richard villa, 2014-04-25
( 0 )

Welkom bij richardloan Investment Limited Company
( Een gepersonaliseerde service voor al uw financi√ęle behoeften )
Wij , richardloan Investment Limited Company Providers biedt lening tegen een zeer lage rente van
3 % , bieden wij Persoonlijke leningen , schuld consolidatie lening , Venture Capital , Business lening , Onderwijs
Lening , Home Loan , en Lening voor welke reden dan ook en dringende behoeften ! . met een maximale looptijd van 30 jaar .
Heb je al afgewezen door uw bank ingeschakeld ? Heeft u slecht krediet ? Heeft u onbetaalde rekeningen ? zijn
je in de schulden ? Heeft u behoefte aan het opzetten van een bedrijf? Zorgen niet meer als we zijn hier om u een laag bieden
rente lening . Onze lening varieert van $ 5000 USD ( vijfduizend dollar) aan
$ 50 , 000,000.00 . ( Vijftig miljoen dollar) . We lenen ook in USA dollars en Euro !

Als u ge√Įnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met informatie is hieronder per e-mail :
richardloan69@gmail.com

1 Uw volledige naam : . _______
. 2 Contactadres : _______
. 3 Land van herkomst: ______
. 4 Leningen Vereist: ________
. 5 Duur : _____
. 6 Geslacht: _____
. 7 Beroep : ________
. 8 Maandelijks Inkomen : _______
. 9 Geboortedatum : ________
10.Telephone nummer: __________

Yours In Service
Mr.Richard Villa
Directeur van de werking
richardloan Investment Limited Company
richardloan69@gmail.com
Mr.richard villa, 2014-04-25
( 0 )

Welkom bij richardloan Investment Limited Company
( Een gepersonaliseerde service voor al uw financi√ęle behoeften )
Wij , richardloan Investment Limited Company Providers biedt lening tegen een zeer lage rente van
3 % , bieden wij Persoonlijke leningen , schuld consolidatie lening , Venture Capital , Business lening , Onderwijs
Lening , Home Loan , en Lening voor welke reden dan ook en dringende behoeften ! . met een maximale looptijd van 30 jaar .
Heb je al afgewezen door uw bank ingeschakeld ? Heeft u slecht krediet ? Heeft u onbetaalde rekeningen ? zijn
je in de schulden ? Heeft u behoefte aan het opzetten van een bedrijf? Zorgen niet meer als we zijn hier om u een laag bieden
rente lening . Onze lening varieert van $ 5000 USD ( vijfduizend dollar) aan
$ 50 , 000,000.00 . ( Vijftig miljoen dollar) . We lenen ook in USA dollars en Euro !

Als u ge√Įnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met informatie is hieronder per e-mail :
richardloan69@gmail.com

1 Uw volledige naam : . _______
. 2 Contactadres : _______
. 3 Land van herkomst: ______
. 4 Leningen Vereist: ________
. 5 Duur : _____
. 6 Geslacht: _____
. 7 Beroep : ________
. 8 Maandelijks Inkomen : _______
. 9 Geboortedatum : ________
10.Telephone nummer: __________

Yours In Service
Mr.Richard Villa
Directeur van de werking
richardloan Investment Limited Company
richardloan69@gmail.com
Isabella, 2017-01-06
( 0 )

Hallo iedereen ben hier om te getuigen hoe ik heb mijn lening van mevrouw Laura Smith nadat ik meerdere malen toegepast uit diverse lening kredietverstrekkers die beweerde ook recht getuigen in dit forum, ik dacht dat de getuigenissen waar echte en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik had behoefte aan een dringende lening aan een bedrijf te starten en ik toegepast uit diverse lening kredietverstrekkers die beloofde om te helpen, maar ze nooit gaf me de lening. Totdat een vriend van mij te introduceren me aan mevrouw Laura Smith die beloofde om me te helpen en in feite deden ze toen ze beloofd, zonder enige vorm van vertraging. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds een betrouwbare lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette mevrouw Laura Smith, die wel worden geholpen met de lening en veranderde mijn belief.I weet niet of u op enigerlei wijze in de behoefte van een echte en dringende lening, vrij gevoel contact mevrouw Laura Smith via haar email{mrslaurasmithloanfirm@gmail.com}

Isabella
Cincinnati financial limi, 2017-08-26
( 0 )

Good Day Loan Seekers Oplossing voor uw financi√ęle problemen, heeft u dringend geld nodig? Zoals persoonlijke contant geld, bedrijfskas, zakelijk geld, contant geld om de diepte te betalen, educatief geld, elk soort geld dat u op zoek bent naar rente lening. Onze lening varieert van 3% contacteer ons nu cincinnatifinancialcorporati02@gmail.com
Cincinnati financial limi, 2017-08-26
( 0 )

Good Day Loan Seekers Oplossing voor uw financi√ęle problemen, heeft u dringend geld nodig? Zoals persoonlijke contant geld, bedrijfskas, zakelijk geld, contant geld om de diepte te betalen, educatief geld, elk soort geld dat u op zoek bent naar rente lening. Onze lening varieert van 3% contacteer ons nu cincinnatifinancialcorporati02@gmail.com
Derek douglas, 2018-02-23
( 0 )

Hallo

¬†¬†¬†¬† Heeft u financi√ęle hulp nodig? Heeft u een lening nodig om een nieuw huis te kopen of heeft u een snelle financi√ęle hulp nodig tegen een lage rente van 3%? om uw onbetaalde rekeningen te betalen? Ben je door zoveel banken afgewezen?

¬† Moet u financieren om uit te breiden in uw bedrijf? persoonlijke financi√ęn om persoonlijke redenen? we zijn toegewijd om al uw financi√ęle problemen op te lossen.

neem nu contact met ons op. E-mail: easyloanfirm2020@gmail.com

Wacht op je mail.
De jouwe,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

3% financi√ęle hulp?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl