X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Sport en spel gehandicapten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van adadbalebo adadbalebo Auteur op infoyo sinds
21 Augustus 2011


Bekijk het profiel van adadbalebo
Datum: 07-01-2018
Auteur: Adadbalebo
In december 2005 werd mijn rechterbeen door de knie geamputeerd.Daar wa maanden van pijn in dat been aan vooraf gegaan.Een paar weken lang sliep ik vanwege de pijn hooguit een half uur per nacht.Dat sloopt een mens,dat heb ik toen wel gemerkt.Na een aanvankelijke poging om het been door een dottering te redden,vertelde de specialist,dat amputeren de enige mogelijkheid was/Waarschijnlijk ben ik nooit meer geschrokken dan toen.Na twee weken werd ik uit het ziekenhuis ontslagen.

Na het ziekenhuis werd ik opgenomen in een revalidatiecentrum,waar men o.a.aan dwarsleasiepatienten,geamputeerden,m.s.-patienten,herseninfarctpatienten en anderená leert omgaan met hun beperkingen.Daar leerde ik hoe ik me kon aanpassen aan een leven in een rolstoel.In het revalidatiecentrum heb ik een heerlijke tijd doorgebracht,hoewel ik lnog liever thuis bij mijn echtgenote was.Daar heb ik ook gemerkt hoe leuk sport en spel voor een rolstoeler kan zijn.Na zes maanden werd ik uit De Hoogstraat ontslagen. Thuis gekomen viel alles mij tegen.In een revalidatiecentrum ben je onder lotgenoten.Je komt overal rolstoelers,met stok lopende en mank lopende mensen tegen.Je hebt er overal aangepaste toiletten,aangepaste doches en alles is er gelijkvloers.Bovendien ben je er druk met therapie en als dat niet zo is,dan zit je in de huiskamer koffie te drinken met mensen,die er even erg aan toe zijn als jij.Uit de Hoogstraat in de maatschappij,die niet op mensen in een rolstoel zit te wachten.Dat was hard,maar na een paar maanden had ik ook dat wel aanvaard.
In april 2007 liet mijn echtgenote mij een artikeltje uit de krant lezen. Bekijk de live streams van Feyenoord gratis online hier op Eredivisielivestreams.nl bij de livestream feyenoord Daarin werd gesproken over gym-fit in revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht.Meteen was ik enthousiast.Een week later was ik al bezig met gym-fit en nu ben ik nog steeds lid van de club tot volle tevredenheid.We doen aan jeu de boules,tafeltennis,kegelen,etc.Na afloop is er (gratis)koffie.

Reacties op dit artikel
Duke, 2018-02-07
( 0 )

SLIM EN WORD RICH IN MINDER DAN 3 DAGEN MET LEGE ATM-KAARTEN

Wij zijn een professioneel kaardteam met een grote ring over de hele wereld. Met meer dan 2 miljoen geldautomaten die zijn geïnfecteerd met onze malware en skimmers, kunnen we bankkaartgegevens verzamelen, waaronder spoor 1 en nummer 2 met de kaartpen. Deze pagina bevat het laatste nieuws over hacken, exploits en kwetsbaarheden voor ethische hackers. lange beschrijving deze pagina biedt het laatste nieuws over hacken, exploits en kwetsbaarheden voor ethische hackers. Let op: wij zijn ethische hackers en laten u daarom alleen zien hoe u testsystemen hacken en niet andere personen. Wij zijn een professioneel kaardenteam. We kloppen op hun beurt deze kaarten met behulp van de vastgelegde gegevens in echte ATM-kaarten die kunnen worden gebruikt om zich terug te trekken aan de geldautomaat of naar winkels en POS te vegen. We verkopen deze kaarten aan al onze klanten en geïnteresseerde kopers wereldwijd.

.......... UITLEG VAN HOE DEZE KAART WERKT ..........

U plaatst deze kaart gewoon in een geldautomaat en u krijgt automatisch een MENU van 1e VAU # 1.000, 2e VAULT # 5.000, opnieuw geprogrammeerd en verlaat, ANNULEREN. Klik gewoon op een van de VAULTS en u gaat naar een ander SUB-MENU van ALL, OTHERS, EXIT, CANCEL. Klik gewoon op anderen en typ het bedrag dat u wenst in te trekken uit de geldautomaat en u hebt het meteen gedaan.

er zijn verschillende kaartenvariaties

De kaart die zich terugtrekt van $ 10 naar $ 10.000
De kaart die zich terugtrekt van $ 10 naar $ 20.000
De kaart die zich terugtrekt van $ 10 naar $ 30.000
De kaart die zich terugtrekt van $ 10 naar $ 50.000
De kaart die zich terugtrekt van $ 10 tot $ 100.000

*** OPMERKING: MAAK NIET OOIT DE FOUT BIJ HET KLIKKEN VAN DE OPTIE "ALLE". OMDAT HET ALLE HOEVEELHEID VAN DE GESELECTEERDE VAULT ZAL NEMEN. Om de kaart e-mail opnieuw te krijgen op (dukeblankhacker @ outlook.com) ..
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl