X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Overige RSS


Verstand en spijt
Geplaatst op 05-03-2009 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Een reactie op mijn artikel "De emotie Spijt", deed me nog even wat doordenken over het begrip. De reactie kwam er op neer, dat spijt het verstand is, dat begint te werken na een gebeurtenis. Waarmee eigenlijk gesteld wordt, dat als je van tevoren...
Keelpijn ! Wat kun je er zelf aan doen !
Geplaatst op 03-03-2009 door Wietske in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Wanneer gewoon slikken al pijn doet , zit je met een probleem, want het is moeilijk om zelfs gedurende 15 seconden niet minstens eenmaal te slikken.En wanneer je niet probeert te slikken , hoe vaker je het doet.Een pijnlijke keel en dan nog een rauwe...
Stinkende mondgeur
Geplaatst op 03-03-2009 door Wr1991 in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Iedereen heeft wel eens last van stinkende mondgeur, sochtends uit bed, in de loop van de dag, of mischien heb je wat verkeerds gegeten.  In dit artikel wat handige tips om van mondgeur/stinkadem af te komen.
Bloedneus ? Tips om de vloed te stoppen !
Geplaatst op 03-03-2009 door Wietske in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Een bloedneus is een goede weergave van de hoeveelheid bloed die voortdurend in je hoofd circuleert.De haarvaatjes in de neus bevatten onvoorstelbare hoeveelheden.Een bloedneus kan veroorzaakt worden door kou, hoge bloedruk, atherosclerese of een kind...
Spit of te wel ‘lage rugpijn’
Geplaatst op 03-03-2009 door Kaj86 in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Deze pijn zit in de onderrug tussen de onderste ribben en de billen. Spit is een veel voorkomende vorm van rugpijn. Deze pijn kan bij sommige mensen 1 keer voorkomen maar bij de ander geregeld.
Maslows behoefte pyramide
Geplaatst op 03-03-2009 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Waarom voelt deze pyramide voor de meeste mensen zo vertrouwd aan? Zeker als je bedenkt dat er nog nooit echt wetenschappelijk bewijs voor is gevonden.
Zin en onzin zonnebank
Geplaatst op 02-03-2009 door AnnaStaal in de categorie Mens en gezondheid / Overige
De lente komt er weer aan en dan is een klein beetje een kleurtje op het gezicht en de ledematen niet verkeerd. Als we nog geen voorjaarszonvakantie achter de rug hebben is de zonnebank – althans voor het kleurtje – een prima alternatief.
Ogenschijnlijk ongevaarlijk speelgoed, maar pas op!
Geplaatst op 02-03-2009 door Famke in de categorie Mens en gezondheid / Overige
In de loop der jaren heb ik van verschillende bronnen gehoord over gevaren voor kinderen waar je doorgaans niet bij stilstaat. Hier een drietal van dit soort ogenschijnlijk ongevaarlijke dingen.
Blaasproblemen
Geplaatst op 25-02-2009 door Wiemegirl in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Heb jij ook last van licht urine verlies bij het tillen,niezen ,springen en het lachen?Een op de vier vrouwen boven de 35 krijgt ermee te maken.Onder wie nogal wat jonge moeders.
Nooit meer ochtendhumeur
Geplaatst op 24-02-2009 door sandtje01 in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Ga je vol goede moed naar je werk, word je geconfronteerd met een chagrijnige collega. Daarword je niet gelukkig van. Weg met het ochtendhumeur!
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl