X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Overige RSS


Droomsymbolen: de adelaar en andere vogels
Geplaatst op 11-02-2009 door Diacones in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Droomsymbolen hebben niet per definitie altijd dezelfde betekenis. Ze moeten altijd binnen de context van je leven en droom bekeken worden.Veel symbolen keren regelmatig terug in dromen van mensen en Freud is al begonnen met het optekenen van de symbolen.
Valentijnsdag 14 februari
Geplaatst op 09-02-2009 door Gerard in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Valentijndag op†14 februari, de dag van de liefde. Maar waar komt deze dag vandaan en wat is de betekenis hiervan en wat geef je elkaar.
Mensen aan het denken zetten
Geplaatst op 07-02-2009 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Dit is een uitspraak die je vaak hoort, als iemand zijn mening geeft in tegenstelling tot de mening van een ander. Je kunt je echter afvragen of het zinnig is om mensen aan het denken te zetten.
Nog wat denken
Geplaatst op 07-02-2009 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Denken is altijd al iets wat mensen veel doen. We denken het zeker te weten. We denken het wel te geloven. We denken er nog even over na. Dat zet je toch even aan het denken. Wat moet ik daar toch weer van denken?
Braintraining
Geplaatst op 07-02-2009 door Famke in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Er zijn verschillende spellen op de markt die claimen je brein te verjongen of je geheugen te trainen, kortom, hersentraining. Je hebt er niet noodzakelijkerwijs een (duur) spel voor nodig. Het dagelijks leven biedt genoeg mogelijkheden je hersenen in...
Slapen: de non-rem slaap en de rem-slaap
Geplaatst op 05-02-2009 door elisabeth206 in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Een gezonde slaper slaapt na 10 Š 15 minuten. Maar wat gebeurt er eigenlijk met je als je slaapt? Om dit wat nader te bekijken, vind je in dit artikel een korte uitleg over de verschillende fasen van slapen waar we ons s nachts in begeven: de non-rem...
Dromen met vliegen
Geplaatst op 05-02-2009 door Diacones in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Dromen waarin vliegen een onderwerp is, komen heel veel voor.Schijnbaar lokt het luchtruim en het zweven ons allemaal.Er zijn twee soorten vliegen: in een vliegtuig reizen of zelf, als persoon, zweven in de lucht.
Dromen, je kunt het leren
Geplaatst op 04-02-2009 door Diacones in de categorie Mens en gezondheid / Overige
De ene mens kan zijn droom navertellen en de andere mens denkt dat hij nooit droomt. Dromen doen we allemaal, het is noodzakelijk voor onze geestelijke gezondheid.Het onthouden van dromen kun je echter leren.
Dromen: je ogen niet kunnen open doen
Geplaatst op 02-02-2009 door Diacones in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Dromen en symbolen. Gebeurtenissen in dromen zijn nooit wat ze lijken te zijn, het zijn symbolische belefenissen die ook binnen jou context uitgelegd moeten worden.Dus de gegevens die je uit dromen krijgt zjin niet absoluut en over het algemeen ook...
Droomsymbolen: goud
Geplaatst op 01-02-2009 door Diacones in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Goud, de facinatie van de mens.Rijkdom, graaien zeggen we momenteel, graaicultuur.Hoe goed is rijkdom, wat doe je met rijkdom en hoeveel rijkdom heb je nodig om gelukkig te kunnen zijn?
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl