X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Overige RSS


Kritiek ontvangen
Geplaatst op 05-01-2009 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Eťn van de moeilijkste dingen die we als mensen moeten doen is het ontvangen van kritiek. Zelf vinden we namelijk, dat kritiek volkomen onterecht is, want we doen nooit iets fout. De ander ziet het gewoon verkeerd. Maar als je het kunt, dan heb je wel...
Grenzen creŽren inzicht
Geplaatst op 01-01-2009 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Voor ons gevoel zijn grenzen beperkingen die aan ons leven opgelegd worden. Door grenzen kunnen we niet doen wat we willen. Grenzen dwingen ons om ons op een bepaalde manier te gedragen. Maar grenzen geef ons ook de vrijheid om te doen wat we willen.
Is hersendood net zoiets als coma?
Geplaatst op 01-01-2009 door Emfkruyssen in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Voor een leek is het moeilijk om het onderscheid te zien tussen hersendood en coma. Er komen allerlei vragen op bij mensen die een dierbare hebben die in coma ligt of wanneer de mededeling†komt dat de dierbare hersendood is. Wat betekenen...
Het geldprobleem
Geplaatst op 29-12-2008 door Wiemegirl in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Het is geweten dat tegenwoordig iedereen last heeft van het volgende probleem.Iedereen heeft er bijna te weinig van om rond te komenGeld!
De mooiste aller auto's
Geplaatst op 28-12-2008 door Beanbag in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Het ultieme vervoermiddel is en blijft je eigen auto. Met name als je je eigen droom kunt waarmaken. Voor de een is die droom een sportwagen van een overbekend merk. Voor de ander, zoals deze jongen, was dat mijn eerste auto. Mijn eigen eend.
Voornemens, wensen en dromen
Geplaatst op 28-12-2008 door Carina03 in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Eigenlijk zijn het alle 3 dezelfde dingen, iemand die last heeft van overgewicht maakt het voornemen om af te vallen omdat dit zijn of haar wens is en er al langere tijd van droomt het voor hun acceptabele gewicht te bereiken.
Ik heb een zwak voor zwakkere in de samenleving.
Geplaatst op 28-12-2008 door Janherni in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Aller eerst vind ik mensen oeiend, iedereen is uniek.Maar ik heb een zwak voor minderheidsgroepen, en dak en thuislozen.Ook komen er altijd alcoholisten op mijn pad.
Gebeurtenissen van 2008
Geplaatst op 28-12-2008 door Wiemegirl in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Ik ga voor u enkele gebeurtenissen opsommen envertellen wat voor mij belangrijkste was in 2008.Wat was voor de belengrijkste gebeurtenis van 2008?
Gedragsmotivatoren
Geplaatst op 24-12-2008 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Mensen kennen vele verschillende motivatoren voor hun gedrag. In de psychologie wordt er daarbij onderscheid gemaakt tussen externe en interne motivatoren of zoals dat in jargon heet: extrinsiek en intrinsiek.
Hoe raar nemen mensen waar
Geplaatst op 23-12-2008 door Normyo in de categorie Mens en gezondheid / Overige
Hoe moeilijk wij mensen het hebben met waarnemen, blijkt iedere dag weer. We zien een Marokkaan lopen en zouden het liefst een blokje om lopen. We zien geen mede Nederlander, maar een potentiŽle aanrander. We zien een neger lopen en controleren of onze...
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl