X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Voel je blij!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Jenniek Jenniek Auteur op infoyo sinds
11 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Jenniek
Datum: 06-09-2008
Auteur: Jenniek
Iedereen heeft wel eens van die momenten dat je niet zo gelukkig bent. Dat je dingen liever anders zou doen, om je blijer te voelen. Veel mensen hebben geen idee dat ze hier zelf ook iets aan kunnen doen. Een gelukkig gevoel heeft te maken met hoe je in je vel zit, en hoe je je voelt. En goed in je vel zitten, daar kunnen verschillende dingen aan bijdragen.

  • Het is algemeen bekend dat mensen die regelmatig bewegen lekkerder in hun vel zitten, en vrolijker zijn. Het is wel belangrijk om te bewegen op een manier die bij jou past, waar jij blij van wordt. Bewegen doe je voor jezelf, en niet voor een ander.
  • Neem ook de tijd om lol te maken. Plezier is de vijand van stress.
  • Zet alles voor jezelf op een rijtje. Welke dromen wil je waargemaakt hebben op je zeventigste? Wat wil je bereiken in je leven, wat kun je daar zelf aan doen, en waar heb je hulp van anderen bij nodig? Ben je tevreden met je eigen leven?
  • Een andere tip voor een gelukkiger leven is voldoende slaap. Wanneer je voldoende slaapt, kun je beter tegen kleine tegenslagen en ergernissen. Eerder naar bed gaan is dan eerder dan uitslapen. Het beste teken dat je bent uitgerust, is dat je voor de wekker wakker wordt.
  • Mensen met een brede vrienden- en kennisenkring zijn vaak ook gelukkiger dan mensen die dat niet hebben. Zorg ervoor dat je je niet eenzaam hoeft te voelen.
  • Wat je binnenkrijgt, bepaalt vaak hoe je je voelt. Wanneer je gezond eet, voel je je vaak ook beter. Goede vetten, in bijvoorbeeld tonijn en avocado, zijn gezond. Een leuk weetje is dat kalkoen aminozuur bevat, wat de aanmaak van het gelukshormoon bevorderd. Eet dus meer kalkoen!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl