X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kosmische soep

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
Datum: 12-05-2010
In dit artikel wil ik je meenemen op een reis door mijn eigen spirituele ontwikkeling. De afgelopen 37 jaar hebben mij een groot kosmisch bewustzijn gebracht, en mijn ervaringen wil ik graag delen met jou, in de hoop dat ook jij je pad vindt, en wij van elkaar kunnen leren en samen verder groeien. Zoals de kosmos uitbreidt zo ook breidt ons bewustzijn zich uit tot ongekende ruimten, tot in oneindigheid, tot in het niets, met uiteindelijk doel, samen opgaan in een groot bewustzijn, het samensmelten van al wat is.

Mijn reis

 

Na 37 jaar studie, zelfontwikkeling, en werken met de Tarotkaarten, is er een nieuwe fase aangebroken in mijn spirituele ontwikkeling.
Alles is gebasseerd op de bewustzijnsverandering die momenteel plaatsvindt in de kosmos, en in ons persoonlijke bewustzijn.
Deze periode is begonnen in 2007, en gaat door tot 2015.

De afgelopen 37 jaar zijn voor mijzelf een aanloop periode geweest om te komen tot deze verandering in mijn denken en handelen. 

 Op dit moment houd ik me bezig met het fenomeen Crystal Skulls. Dit heeft een reden, die ik hieronder zal uitleggen.

Mijn eerste ervaring met dit fenomeen stamt uit 1985. Op een van mijn spirituele reizen naar Engeland, Glastonbury, belandde ik op de heuvel van de Graal, Challice Hill.
Om 11.11 uur nederlandse tijd,ontving ik mijn eerste inwijding vanuit het kosmische plan.
Vanaf dat moment werd het getal 11.11 bepalend in mijn dagelijkse leven. Wat ik met die wijsheid moest wist ik niet..ik zag het alleen maar als vreemd en grappig, dat ik dagelijks werd geconfronteerd met dit getal..niet wetend dat het een "meestergetal"was.

Uiteindelijk ben ik gaan zoeken naar de herkomst van dit getal,en al snel kwam ik in contact met de sterrenpoort 11.11, een poort die leidde naar andere bestaansvormen of dimensies.Hierdoor ontwaakte in mij de wetenschap, dat ik niet van deze planeet afkomstig kon zijn, en ik herinnerde mij mijn bestaan op een andere planeet, nl. een van de planeten in het sterrenstelsel Pleiaden.

Uiteraard leidde dit tot grote hillariteit in mijn omgeving, maar ik wist, en dat weten was mijn weten. Ik hield mij stil, en mijn ervaringen kwamen niet meer naar buiten.

Ook leerde ik veel over de crystal skulls en hun wijsheid in die tijd, maar ook daarin hield ik mij in, en mijn leerproces ging in stilte voort.

De volgende stap in mijn ontwikkeling was het werken met kristallen.
Vanuit het Niets kreeg ik contact met een vrouw, die ik nooit in levende lijve heb ontmoet, en uitlsuitend telefonisch contact mee had.
Zij beschikte over bepaalde gaven, en vertelde mij, dat ik binnen 2 weken, 12 kristallen op mijn ronde tafeltje in mijn werkkamer zou hebben, met in het midden een 13de kristal.
In de weken die daarop volgde, kwamen mijn studenten Tarot, een voor een, zonder dat zij op de hoogte waren van mijn gesprekken met deze vrouw, met kristallen aanzetten, die ik een voor een in een cirkel op mijn tafeltje legde.
Na de 13de kristal stopte dit, en wist ik dat de voorspelling van de vrouw was uitgekomen.

Kort daarop, kreeg ik, tijdens een meditatie, een visioen.
Ik bevond mij in een grot, waarin zich 144.000 tafels bevonden, in een rij, aan beide zijden van de grot.
Op deze tafels lagen kristallen skeletten.
Toen ik de grot inliep, kwam een van de skeletten tot leven en stapte van de tafel af. Hij liep op mij af, en vlak voor mij, sprak hij de woorden: "ik ben jij, in een andere vorm".
Toen smolt hij samen met mijn lichaam, en de volgende fase in mijn ontwikkeling was een feit.

Een tijd ging voorbij, en op een zeker moment kwam ik in aanraking met de kristallen schedels, door een festival te bezoeken genaamd "The Wolfsong"in Vierhouten.

Tijdens het bezoek aan dit festival, werd iedereen naar een grote tent geroepen, alwaar de kristallen schedels gepresenteerd zouden worden door "the Peace-Elders". Een groep indianen, afstammelingen van de Maja's.
Ik bevond mij in de binnenste cirkel in de grote tent, vlak voor het podium.
Op een zeker moment hoorde ik achter mij drums en gezang van de binnenkomende indianen.
Ik stond aan de grond genageld en kon mij niet bewegen. Ook kon ik niet omkijken.
Ik voelde hevige emoties en begon te huilen. Ik voelde de energie van de kristallen schedels door mij heengaan en dat gevoel was zeer overweldigend.
Het verdriet en het heimwee-gevoel dat ik had was enorm, en na een tijdje voelde ik ineens een diep gevoel van troost door mij heengaan en het huilen stopte. Ik opende mijn ogen en zag dat de indianen bezig waren, de schedels op een verhoging op het podium te plaatsen.
Na de ceremonie liep ik naar het podium om dit beter te kunnen bekijken.
Ik stond in gedachten, en merkte niet, dat er iemand naast mij kwam staan vanaf het podium.
Toen tikte er iemand op mijn schouder en ik keek op. Een oude indiaan, genaamd Apoloniarus, lachte naar mij en reikte mij een kleine kristal aan, die hij van het podium had afgehaald. ""this is for you"zei hij, en liep toen zonder een woord weg.

Eenmaal buiten gekomen, vertelde mijn vriendin mij, dat , toen ik met gesloten ogen, hevig geemotioneerd in de cirkel stond, alle indianen met hun schedels om mij heen hadden gestaan, en hadden gezonden voor mij.
Ik heb hier niet zoveel van meegekregen, behalve de emoties en de troost die ik had gevoeld.

Nog steeds wist ik niet wat het allemaal te betekenen had, en mijn leven ging verder.

Maanden erna bezocht ik een workshop over graancirkels.
Er was daar een vrouw aanwezig uit Engeland, Glastonbury, die, jawel, je raadt het al...een kristallen schedel bij zich had.
Na afloop van de workshop wilde zij een meditatie doen met alle aanwezigen.
Zij kwam op mij af, en vroeg me, of ik in het midden van de cirkel wilde gaan zitten, om als kanaal te dienen in de meditatie.
Ik deed wat de vrouw mij vroeg, en toen ik in het midden van de cirkel zat met gesloten ogen, legde zij de kristallen schedel in mijn handen.
Weer voelde ik de emoties door mij heengaan, maar nog steeds begreep ik de boodschap niet.

Het wonderlijke van dit alles is, dat ik nu, op een punt in mijn leven ben aangeland, waarop al deze gebeurtenissen een plek krijgen.

Een aantal weken geleden stuitte ik op de boodschappen van Drunvalo Melchezidek. Tijdens het beluisteren van zijn boodschappen, kwamen alle herinneringen aan deze gebeurtenissen in alle hevigheid terug, en vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. De dingen die hij verteld in zijn video's, heb ik herkend als waarheid.

Na deze boodschappen werd ik zonder daar echt naar op zoek te zijn, geleid naar een website van een indiaanse vrouw in amerika, White Elk.
Tijdens het lezen zag ik de kaarten waar deze vrouw mee werk. Kaarten die zij zelf heeft ontworpen, vanuit haar eigen visioenen en herinneringen.

Ik heb deze kaarten besteld, en uiteindelijk werden alle boodschappen duidelijk voor mij.

Mijn tarotkaarten, waar ik een diepe band mee heb al 37 jaar, zullen in de komende tijd worden vervangen door de Crystal Skull Message Cards.
Zodra ik mij de kaarten heb eigen gemaakt, en hun boodschappen op een dieper level zijn gezonken in mijn bewustzijn, zal ik de boodschappen gaan uitdragen.

Ieder die zich verbonden voelt met mijn verhaal, kan hier op reageren.
Op het juiste moment zal ik de kaarten presenteren, en kunnen we samen het proces van veranderingen doormaken.

In La'Kech
(ik ben jou, in een andere vorm)


Reacties op dit artikel
Titia froma, 2010-05-18
( +1 )

Welkom THUIS!
Herkenbaar verhaal; veel succes op je verdere pad, in liefde en licht.
Apolonia, 2010-05-18
( 0 )

Dank je wel...In La'Kech (ik ben jij in een andere vorm)
Veerle, 2010-08-09
( 0 )

Prachtig verhaal! Roept herinneringen op...
Angelique, 2011-03-15
( 0 )

Wat een goed verhaal, en fijn dat ik niet de enige ben die telkens het getal 11 ziet. Als ik dat tegen iemand zei werd gezegd, joh toeval, maar ik weet wel beter. Ik ben een beginner met tarotkaarten leggen en uw verhaal geef mij weer inspiratie! En frapant over "andere planeten" in een visioen werd mij verteld en dat heb ik ook altijd gedacht dat er meerdere planeten zijn waar de mens op leeft op een ander niveau. Erg apart! S6 met de skulls

Liefdevolle groet
Angelique
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl